Hei!

Terveisiä Nörttitytöt-blogin taustayhdistykseltä, Nörttitytöt ry:ltä.

Tulevia tapahtumia

7.-8.9.2019 Traconin Turvasatama. Tracon on tamperelainen roolipeli- ja animetapahtuma. Teema vuodella 2019 on Sankarin matka. Nörttitytöt pyörittävät Tampereen Traconissa Turvasatamaa, jonne voi tulla hengähtämään conivilinän keskellä.Järjestäjänä Tero Mäkelä, Reetta Järvenpää ja Vehka Hakonen.

19.9.2019 Dinoretki Heurekaan klo 17.00. Ennakkoilmoittautumista ei tarvitse, ilmesty vain paikalle! Järjestäjänä Vehka Hakonen.

15.10.2019 Pride-suunnittelukokous ja askarteluilta klo 17.30 Oodissa. Lisäinfoa seuraavassa kuukausikirjeessä!

Jos paikkakunnallasi järjestetään muuta Nörttityttöjen lukijoita kiinnostavaa toimintaa, kerro siitä kommenteissa!

Yhdistyksen kauppa

Nörttitytöillä on Spreadshirt-kauppa, josta voit hankkia vaikkapa teemukin loppukesän hämärien iltojen iloksi! Kaupan tuotolla rahoitetaan yhdistyksen toimintaa, muun muassa blogin ylläpitoa.

Blogille uusi koordinaattori ja muita blogikuulumisia

Tuuli Veteläinen on aloittanut Nörttityttöjen blogin koordinaattorina ja huolehtii jatkossa esimerkiksi kokousten aikatauluttamisesta, blogin toimintaa koskeviin yhteydenottoihin vastaamisesta ja päätoimittajien pitämisestä ruodussa. Tulossa on hienoja juttuja: muun muassa mielenterveysviikko, sarja jossa puhutaan tabuista, Nörttityttöjen työnhakuilta sekä roolipeliviikko.

Uusi tilinumero ja vuoden 2019 jäsenmaksu

Yhdistyksen tilinumero on muuttunut. Alla uudet tilitiedot jäsenmaksun maksamista varten.

Jos olet jo jäsen, maksa jäsenmaksu näillä tiedoilla:

Maksun saaja: Nörttitytöt ry
IBAN: FI06 7997 7993 1494 21
Summa: 10,00 e (yksityishenkilöt) TAI 25,00 e (yhdistykset)
Viesti: koko oma nimesi ja paikkakuntasi sekä sana jäsenmaksu, esim. “Augusta Ada King-Noel, Lontoo, jäsenmaksu”

Jos et vielä ole jäsen, tai olet epävarma jäsenyysstatuksestasi, maksa jäsenmaksu edellä olleiden ohjeiden mukaan ja lähetä sähköposti yhdistyksen sihteerille (yhdistys@geekgirls.fi). Ilmoita viestissä nimesi, kotikuntasi ja se, että haluat jäseneksi. Vahvistamme jäsenyytesi seuraavan hallituksen kokouksen jälkeen sähköpostitse.

Hallituksen kokoukset 2019

Yhdistyksen hallituksen kokoukset ovat avoimia kaikille jäsenille, tervetuloa mukaan! Kokouksia järjestetään noin kerran kuussa Discordissa. Seuraava kokous on torstaina 26.9.2019 klo 19.00. Lisäinfoa Discordin käytöstä ja kokouksiin osallistumisesta seuraa syyskuun kuukausikirjeessä.

Valoisaa alkanutta syksyä!