Hejsan, kanssanörtit!

Terveisiä Nörttitytöt-blogin taustayhdistykseltä, Nörttitytöt ry:ltä. Tässä postauksessamme aiheita ovat muun muassa kesäkuun tapahtumat sekä uusi tilinumero.

Kesäkuun tapahtumia

Torstaina 13.6.2019 on Helsinki Pride -askarteluilta. Tule mukaan ja askartele itsellesi oma kyltti kulkuetta varten! Lisätietoja saat liittymällä Nörttityttöjen Pride -ryhmään.

Lauantaina 29.6.2019 on Helsinki Pride -kulkue, jossa Nörttitytöillä ja Ropeconilla on yhteinen blokki. Lisätietoja löydät Facebook-tapahtumasta.

Jos paikkakunnallasi on Nörttityttöjen lukijoita kiinnostavaa toimintaa, kerro siitä kommenteissa!

Kesäkuussa myös muut järjestävät toimintaa, joissa voit törmätä kanssanörtteihin (huomaathan, että muiden järjestämät tapahtumat voivat olla maksullisia): Hyvinkäällä 8.6. anime- ja pelitapahtuma Hypecon ja Lahdessa 14.-16.6. animetapahtuma Desucon.

Uusi tilinumero ja vuoden 2019 jäsenmaksu

Yhdistyksen tilinumero on muuttunut. Alla uudet tilitiedot jäsenmaksun maksamista varten.

Jos olet jo jäsen, maksa jäsenmaksu näillä tiedoilla:

Maksun saaja: Nörttitytöt ry
IBAN: FI06 7997 7993 1494 21 (Huom! Tämä on uusi tilinumero!)
Summa: 10,00 e (yksityishenkilöt) TAI 25,00 e (yhdistykset)
Viesti: koko oma nimesi ja paikkakuntasi sekä sana jäsenmaksu, esim. “Augusta Ada King-Noel, Lontoo, jäsenmaksu”

Jos et vielä ole jäsen, tai olet epävarma jäsenyysstatuksestasi, maksa jäsenmaksu edellä olleiden ohjeiden mukaan ja lähetä sähköposti yhdistyksen sihteerille (yhdistys@geekgirls.fi). Ilmoita viestissä nimesi, kotikuntasi ja se, että haluat jäseneksi. Vahvistamme jäsenyytesi seuraavan hallituksen kokouksen jälkeen sähköpostitse.

Hallituksen kokoukset 2019

Yhdistyksen hallituksen kokoukset ovat avoimia kaikille jäsenille, tervetuloa mukaan! Kokouksia järjestetään noin kerran kuussa Google Hangouts -palvelussa. Seuraava kokous on maanantaina 10.6.2019 klo 19.00. Julkaisemme linkin kokoukseen Nörttitytöt ry:n FB-ryhmässä ennen kokousta. Jos et ole vielä jäsen, liity toki! Jos et ole Facebookissa, laita viestiä yhdistyksen sihteerille (yhdistys@geekgirls.fi), niin lähetämme sinulle linkin sähköpostitse.

Nörttityttöjen kauppa

Kevät ja kesä ja conit tulevat, nyt kannattaa hankkia asusteet, joilla muut Nörttitytöt tunnistavat sinut väkijoukoissa! Nörttitytöillä on Spreadshirt-kauppa, jossa on myynnissä muuan muassa pipoja, mukeja, juomapulloja, laukkuja ja kuoria puhelimille. Toisin sanoen kaikkea sellaista, millä voit osoittaa kuuluvasi cooliin salaseuraan – eli olevasi blogimme lukija! Kirjoitimme aiheesta myös blogikirjoituksen, jossa avataan kaupan taustoja: Nörttityttöjen kaupan paluu! Ostamalla tuotteita tuet yhdistyksen toimintaa. Muun muassa tätä blogia rahoitetaan kaupasta saatavilla tuloilla.

Hyvää kesän alkua kaikille! <3