Vuoden alussa on tapana tehdä lupauksia ja suunnitelmia sekä asettaa tavoitteita. Nörttitytöt-yhteisö aikoo tänäkin vuonna esitellä ja kommentoida nörttikulttuuria mahdollisimman monipuolisesti ja monessa kanavassa.

Blogin julkailuaikataulu pysyy ainakin kevätkauden samana kuin tähänkin asti. Perinteinen seuranhakupalsta avataan jälleen ystävänpäivän tienoilla, ja ilmoitukset julkaistaan maaliskuussa. Suunnitteilla on myös erilaisia teemaviikkoja esimerkiksi kauhun, aktivismin ja mielenterveyden ympärille. Erityisesti kotimaista nörttikulttuuria edistänyt Vuoden Nörttityttö valitaan jälleen syksyllä.

Blogin lisäksi Nörttitytöt on nyt myös Twitchissä. Suomenkielisiä striimejä pidetään tällä hetkellä neljä kertaa viikossa. Suunnitelmissa on myös järjestää jo perinteeksi muodostunut Turvasatama ainakin Ropeconissa, mahdollisesti myös muissa coneissa. Nörttitytöt ry on myös läsnä ainakin Helsingin ja Oulun Pride-tapahtumissa. Lisäksi lokakuussa järjestetään perinteiset Nörttityttöjen synttäribileet – ehkäpä samaan aikaan useassakin kaupungissa! Lisää paikallistoimintaa löydät Facebookista.

Mikäli haluat tukea Nörttityttöjen toimintaa, voit liittyä yhdistyksen jäseneksi. Jäsenmaksuilla kustannetaan blogin servetitila ja hankitaan materiaaleja esimerkiksi Turvasatamaan ja Prideille. Tarkemmat ohjeet liittymiseen löydät täältä. Viralliset Nörttitytöt-kannatustuotteet löydät kaupastamme.

Jos haluat liittyä blogin kirjoittajiin (tai jos päätoimittaminen kiinnostaa), laita sähköpostia osoitteeseen toimitus(ät)geekgirls.fi. Otamme myös mielellämme vastaan juttuvinkkejä sekä kehitysehdotuksia blogin ja yhdistyksen toimintaan.

Nörttitytöt toivottaa lukijoilleen ja seuraajilleen erittäin mainiota vuotta 2019!