Tämänpäiväisessä joulukalenterin luukussa nörttitytöt suosittelevat aivan mitä vain!

 

 

Katja A: Kinky Boots

Helsingin kaupunginteatterin versio Harvey Fiersteinin ja Cyndi Lauperin musikaalista Kinky Boots on huikea kokemus. Musikaalissa on kaikki palaset kohdallaan. Lauri Mikkola loistaa pääosassa ja koko komeuden kruunaa ihanat drag-kuningattaret Lolan Enkelit. Näytöksiä on vielä kevään ajan ja 12.4. on luvassa fani-ilta ja dress along-näytös.

 

Mia M: Kärcherin höyrypesuri https://www.kaercher.com/fi/home-garden/hoeyrypuhdistimet/sc-3-easyfix-premium-white-eu-15131600.html

Vihaan lattioiden luuttuamista ylitse kaiken. Sitten rakastuin höyrypesuriin ja nykyään keittiöni lattiat höyrytellään puhtaaksi vähintään kerran kuussa. Toimii kuin unelma! Pitkän googlailun jälkeen päädyin Kärcherin SC3:een, sillä laitteeseen on saatavilla monta lisälaitetta (Mm. ikkunanpesusetti. Vihaan ikkunoiden pesua!), jotka sopivat kaikkiiin valmistajan höyrypesurimalleihin eli niitä saa varmasti tulevaisuudessakin. Lisäksi Kärcher valmistaa teollisuuskäyttöön ja ammattilaisille tehtyjä koneita, joten toivottavasti laatu kantaa kotiin asti. Toistaiseksi ollut todellakin hintansa väärti!

 

Mia M: Lenovon ThinkPad-läppärit

Kirjoitin vuonna 2013 Nörttityttöjen joulukalenteriin surullisenkuuluisasta historiastani läppärien kanssa (9 läppäriä neljässä vuodessa!) ja Joulupukki toikin minulle uuden Lenovon ThinkPadin. Voin kertoa, että kyseinen läppäri toimi moitteettomasti ja päätyi jopa bussionnettomuuteen, jossa lensin selkä edellä lattian kynnykseen. Läppäri oli tietenkin repussa ja reppu selässä eli läppäri paitsi pelasti selkäni niin JÄI MYÖS ITSE HENKIIN ILMAN NAARMUAKAAN! :O Lopulta tänä vuonna vanhan läppärin tehot eivät enää riittäneet ja se laitettiin eläkkeelle. Tilalle ostin miettimättä uuden Lenovo ThinkPad L480:n. Aivan paras läppärimerkki. <3

 

Laura P: Tiedeka

Lasten ja nuorten tiedekeskus Tiedeka aloitti tänä vuonna Tampereella ja minusta idea on ihastuttava! Lasten tiedonjanoa ruokitaan ihan sille omistetussa tilassa ja tieteestä tehdään hauskaa. Samasta tieteen ja tekniikan keskuksessa löytyy myös muun muassa koodaus opetusta ja arkkitehtuurikoulu

 

Jenni: Universal Stone https://www.universalstone.eu/

Tämä esimerkiksi Prismassa myytävä savimainen puhdistusaine poistaa vaikka mitä sotkua vaikka miltä pinnoilta, vieläpä myrkyttömästi. En olisi ikinä uskonut olevani aidosti vaikuttunut jostain siivoustuotteesta saati kirjoittavani siitä Nörttityttöihin, mutta tässä sitä ollaan.