Nörttityttöjen joulukalenterin seitsemännestä luukusta löytyy Youtube-videoita. Valmistaudu katoamaan kaninkoloon.
 
 

 
 
Nea: Carl Sagan – Pale Blue Dot
Kiristyvässä poliittisessa ilmapiirissä on välillä hyvä hengähtää ja ottaa askel taaksepäin, kohti suurempaa perspektiiviä. Olemme kaikki vain ihmisiä, jotka viettävät pienen ohikiitävän hetken pienellä, kosmisesti mitäänsanomattomalla pölynhiukkasella. Meille se on kuitenkin paljon enemmän, tuo pieni kalpea sininen piste auringonsäteellä.
 
Tuuli: How Apollo Spacecrafts Work?
Kuinka Apollo-alukset oikeasti käytännössä toimivat? Kaksi videota, jotka selittävät vaihe vaiheelta, kuinka Saturn V kuljetti kolmihenkisen miehistön kuuhun ja kuinka miehet pääsivät sieltä takaisin.
 
Nea: Why Heroquest is so Great
Tämä video kertoo parhaasta pelistä joka on koskaan tehty ja jokainen, joka muuta väittää, on väärässä. Katsottuani tämän videon korvasin kaikki huonekaluni Heroquest(TM)-huonekaluila.
 
Tuuli: WHO: I had a black dog, his name was depression
Suomessakin joka neljäs kärsii jossain vaiheessa elämää masennuksesta. YouTubesta löytyy WHO:n tekemä video, jonka avulla voi sekä ymmärtää masennusta sairastavaa että masennusta sairastavana saada hieman lohtua hankalaan sairauteen.