Kuva: Mia Meri

Tänään nörttitytöt esittelevät suosikkejaan konsoli- ja tietokonepeleistä.

Tuuli: Spyro Reignited Trilogy
Kolmen ensimmäisen Spyro-pelin uudelleenjulkaisu yksissä kansissa. Jos pelasit näitä nuorena, koe nostalgia! Jos et ole koskaan pelannut Spyroa, nyt on viimein sen aika.

Reetta: Overwatch ja Ashe
Overwatchin viimeisin hahmolisäys Ashe on kiehtova persoona ja melkoinen bad ass. Ei helpoimmasta päästä pelata, varsinkaan hyvin, mutta Ultimate B.O.B. voi hyvinkin kääntää pelin kulun ja taitavissa käsissä varmasti vastajoukkueen kauhu.

Mia M: Assassin’s Creed: Origins
Murhaamista muinaisessa Egyptissä. Todennäköisesti paras virtuaali-muinainen-Egypti, joka nykyteknologialla voidaan toteuttaa, ja pelikin on mainio. K-18 ja syystä.

Soile: Assassin’s Creed: Odyssey
Vihdoin! Assassin’s Creed, jossa hahmon voi valita olevan nainen ihan koko ajan, jossa hiippailu oikeasti toimii, jossa on monipuolisesti ja yhteen kietoutuneena avoimen maailman ja pääjuonen tehtäviä. Romanssioptioita on pilvin pimein ja ilman sukupuolirajoituksia. Yli sata tuntia pelattuani suosittelen lämpimästi kaamosajan viettämistä aurinkoisessa Kreikassa!