Terkkuja Nörttitytöt ry:ltä, yhdistykseltä Nörttitytöt-blogin takana! Luet vuoden 2018 toista uutiskirjettämme. Löydät aiemmat uutiskirjeemme tämän linkin takaa: Yhdistys tiedottaa. Tällä kertaa aiheinamme ovat talven, kevään ja kesän tapahtumat, jäsenmaksu ja kutsu hallituksen kokouksiin.

Tulevia tapahtumia pääkaupunkiseudulla

Nörillä on myös keväälle ja kesälle suuria suunnitelmia! Ropecon on tulossa heinäkuun lopussa, ja suunnittelumme Turvasatamaa varten on jo alkanut. Lisäksi eräät nörttitytöt ovat jo melkein ilmoittautuneet Helsinki City Triathlonille – jos haluat mukaan, tsekkaa FB-ryhmä Pääkaupunkiseudun nörttitytöt.

Jäsenmaksut

Kiitos kaikille, jotka ovat jo maksaneet vuoden 2018 jäsenmaksun! Jäsenmaksuilla katetaan blogin kulut, sekä tarjotaan satunnaisesti kakkua yhdistyksen ja blogin tapahtumissa. Jäsenmaksu on 10,00 e yksityishenkilöiltä ja 25,00 e yhdistyksiltä. Huom. pankkitilimme on vaihtunut vuoden 2017 lopussa.

Jos olet jo jäsen, maksa jäsenmaksu näillä tiedoilla:

  • Maksun saaja: Nörttitytöt ry
  • IBAN: FI62 4108 0010 3630 37
  • Summa: 10,00 e (yksityishenkilöt) TAI 25,00 e (yhdistykset)
  • Viesti: koko oma nimesi ja paikkakuntasi sekä sana jäsenmaksu, esim. “Augusta Ada King-Noel, Lontoo, jäsenmaksu”

Jos et vielä ole jäsen, tai olet epävarma jäsenyysstatuksestasi, maksa jäsenmaksu ja lähetä sähköposti yhdistyksen sihteerille Jonas Mustoselle  (yhdistys(a)geekgirls.fi): ilmoita viestissä nimesi, kotikuntasi ja se, että haluat jäseneksi. Vahvistamme jäsenyytesi seuraavan hallituksen kokouksen jälkeen sähköpostitse. Kiitämme!

Hallituksen kokoukset 2018

Yhdistyksen hallituksen kokoukset ovat avoimia kaikille jäsenille, tervetuloa mukaan! Kokouksia järjestetään noin kerran kuussa Google Hangouts -palvelussa. Seuraava kokous on keskiviikkona 7.3.2018 klo 20.00. Julkaisemme linkin kokoukseen Nörttitytöt ry:n FB-ryhmässä ennen kokousta. Jos et ole vielä jäsen, liity toki! Jos et ole Facebookissa, laita viestiä yhdistyksen sihteerille (yhdistys(a)geekgirls.fi), niin lähetämme sinulle linkin sähköpostitse.