Nörttitytöt

tabletopday_valikoima_small

Kesää kohti mentäessä mielenkiintoiset tapahtumat ja miitit ne vain lisääntyvät! Huhtikuussa pelataan erityisen paljon lautapelejä International TableTop Dayn innoittamana. Jos omalla paikkakunnallasi ei ole vielä TableTop Day -tapahtumaa, järjestä omasi!

Lue lisää Nörttityttöjen toiminnasta

Nörttitytöt kokoontuvat eri puolilla Suomea: nörttinaisilla on paikallisryhmät jo Oulussa,Turussa, TampereellaPääkaupunkiseudulla, Lahdessa ja Jyväskylässä. Lisäksi maassamme toimii ainakin kolme naisnörttikuoroa: Another Castle (Helsinki), Yet Another Castle(Tampere) ja Riverside Castle (Turku).

Huom! Nörttitytöt ry:n paikallistoimintaan lukeutuvat Pääkaupunkiseudun, Oulun ja Lahden nörttitytöt sekä Tampereen naisnörtit. Nörttitytöt-blogi tiedottaa mielellään kaikkien maamme naisnörttiryhmien tapahtumista, siis myös Nörttitytöt ry:hyn kuulumattomien ryhmien toiminnasta.

Jos sinun paikkakunnallasi ei vielä ole naisnörttitoimintaa, älä huoli! Sinä voit perustaa ryhmän ja houkutella muita mukaan.  Tukea ja apua ryhmän perustamiseen voi pyytää Nörttitytöt ry:ltä esimerkiksi sähköpostitse: yhdistys(a)geekgirls.fi.

Jos haluat tukea Nörttityttöjen toimintaa, voit liittyä Nörttitytöt ry:n jäseneksi noudattamalla näitä ohjeita!

Ilmianna mielenkiintoinen tapahtuma!

Ilmianna mielenkiintoinen tapahtuma tällä lomakkeella. Jos haluat tapahtuman mukaan toukokuun tapahtuma-artikkeliin, täytä lomake viimeistään 20.4.2015!

Jos haluat kertoa huhtikuussa järjestettävästä tapahtumasta, lähetä kommentti tämän artikkelin lopussa olevan kommenttikentän avulla!

tabletopday_logo

International TableTop Day 11.4.2015

TableTop YouTube -sarjan vuosipäivän innoittamana lanseerattu International TableTop Day on täällä taas! Yhdessäoloa ja pelejä kokonaisen päivän ajan – voiko parempaa olla? Osoitteessa tabletopday.com löydät kaikki maailman TableTop Day -tapahtumat!

 

Nörttitytöt

Nörttityttöjen TableTop Day

Hämeentie 10, Helsinki
kello 14-22

Nörttitytöt ry (ja muut halukkaat!) viettää TableTop Daytä osoitteessa Hämeentie 10 Helsinki. Kaikki ovat tervetulleita tapahtumaan ikään ja sukupuoleen katsomatta!

Ota siis mukaasi suosikki lauta-, kortti- tai muu pelisi ja liity seuraamme! Päivän tarjoilu on nyyttärihenkinen, joten tuo mukanasi myös jotain pientä naposteltavaa.

Tapahtuma Facebookissa

Oulun TableTop Day (w/ CRYO)

Ravintola Caio
kello 14 alkaen

Maailman mahdollisesti pohjoisimman TableTop Day -tapahtuman järjestää Oulun yliopiston rooli- ja lautapelikerho CRYO. Nörttitytöt järjestävät miitin CRYON tapahtuman yhteydessä, joten tervetuloa mukaan pelaamaan sekä Oulun seudun Nörttityttöjen että CRYOn kanssa!

Lisää tietoa tapahtumasta saat Oulun seudun Nörttityttöjen Facebook-ryhmästä.

Muut

International TableTop Day 2015 in Raseborg

Ekenäs bibliotek, Raseborgsvägen 8
klockan 10-14

Brädspel för hela slanten.
Ordnas av Raseborgs Science Fiction och Fantasy Klubb (Rasecon)

Lautapelejä koko rahan edestä!
Tapahtuman järjestää Raaseporin Science Fiction ja Fantasykerho.

Fantasiapelit

Mannerheimintie 5, Helsinki
kello 10.30-15.30

Tervetuloa testailemaan erilaisia lautapelejä!

TableTop Day Kajaani

Kajaanin Ammattikorkeakoulu, Ketunpolku 3
kello 12.00

Tuo mukanasi pelejä ja tule pelaamaan Kajaanin Ammattikorkeakoululle!

Playmore Games TableTop Day

Korona – Sibeliuksenkatu 12, Järvenpää
kello 14-19
K-18

Playmore Games juhlistaa lautapelipäivää vääntämällä lautapelien parhaimmistoa Järvenpään keskustassa sijaitsevassa Koronassa lauantaina 11.4. klo 14 alkaen. Paikan päälle roudataan läjä lautapelien aatelia. Ota oma suosikkipelisi kainaloon ja kaverit toiseen ja pamahda paikalle pelaamaan.

Tapahtuma Facebookissa

Lautapelipäivä | Finnish Tabletop Day @ Kulttuuriareena Gloria

Kulttuuriareena Glooria – Pieni Roobertinkatu 12, Helsinki
sunnuntaina 12.4. kello 11-21

Huhtikuussa pidettävää kansainvälistä lautapelipäivää vietetään Glorialla koko päivän kestävän lautapelitapahtuman merkeissä!
Paikalla kasapäin pelattavia pelejä – tule pelaamaan klassikoita, kokeilemaan uutuuksia tai tuo omasi mukana! Lautapelejä, noppapelejä, korttipelejä, mobiiliversioita…
Turnauksia, kilpailuja ja muuta peliaiheista ohjelmaa.

Huom! Tapahtuma järjestetään sunnuntaina 12.4. eikä lauantaina 11.4. kuten muut TableTop Day -tapahtumat.

Tapahtuma Facebookissa

Nörttitytöt-ryhmien tapahtumia

 

©The Walt Disney Company Nordic

Tampereen seudun naisnörtit kokoontuvat katsomaan musikaalin “Into the Woods” 7. ©The Walt Disney Company Nordic

Tampereen seudun naisnörtit

Leffamiitti: Into the Woods
Tiistai 7.4.

Lisää tietoa miitistä Tampereen seudun naisnörttien Facebook-ryhmässä!

Finnkinon museomiitti: Van Gogh
Tiistai 14.4. kello 18 

Tule mukaan kokemaan ns. Exhibition on screen! Lisää tietoa miitistä Tampereen seudun naisnörttien Facebook-ryhmässä!

Pääkaupunkiseudun Nörttitytöt

Nörttinaisten pääkaupunkiseudun vaalipaneeli
Torstai 2.4. kello 18-21
Crazy Hedgehog Tea House

Tervetuloa kyselemään vaikeita Helsingin ja Uudenmaan nörtimmiltä ehdokkailta. Tentattavana Helsingin vaalipiiristä Kaisa Hernberg (vihr.) jaAnna Vuorjoki (vas.) sekä Uudeltamaalta Saara Hyrkkö (vihr.) ja Jaana Wessman, Vas.

Pääkaupunkiseudun kirjakerho (live)
Aika ja paikka toistaiseksi auki!

Nörttityttöjen kirjakerho keskustelee Margaret Atwoodin klassikosta Orjattaresi (The Handmaid’s Tale). Päivämäärä ja paikka vielä auki, joten tarkkaile tilannetta sekä äänestä omaa suosikkiasi tapahtuman Facebook-sivulla.

Lahden seudun Nörttitytöt

Kuukausimiitin ja muiden mahdollisten tapahtumien ajankohtaa voi tiedustella Lahden seudun Nörttityttöjen Facebook-ryhmässä. Voit myös ehdottaa muille ryhmäläisille omaa tapahtuma/miitti-ideaasi!

Oulun seudun Nörttitytöt

Mahdollisten tapahtumien ajankohtaa voi tiedustella Oulun seudun Nörttityttöjen Facebook-ryhmässä. Voit myös ehdottaa muille ryhmäläisille omaa tapahtuma-/miitti-ideaasi!

Virtuaaliset

Nörttitytöt-blogin leffakerho: Ex Machina
Maanantaina 27.4. kello 19.00
YouTube & Google +

Nörttitytöt-blogin leffakerhossa blogin kirjoittajista koostuva paneeli keskustelee YouTubessa ja Google+ -palvelussa nähtävässä livelähetyksessä mielenkiintoisista elokuvista. Huhtikuun elokuvana Ex Machina, joka tulee teatterilevitykseen 17.4. Leffakerhon lähetykseen voi osallistua lähetyksen yhteydessä toimivan chatin (Q&A-toiminnon) kautta!

Huom! Leffakerho kokoontuu yleensä joka kuukauden viimeisenä torstaina, mutta huhtikuussa tämä torstai on (ihme ja kumma) vappuna. Siispä poikkeamme rutiinistamme ja järjestämme leffakerhon lähetyksen maanantaina 27.4.

Muut tapahtumat

 

Suomalaisen elokuvan festivaali

Logomo, Turku
16.-19.4.2015

Suomalaisen elokuvan festivaali järjestetään 24. kerran huhtikuussa 2015. Järjestäjiä ovat Varsinais-Suomen elokuvakeskus, Kansallinen audiovisuaalinen instituutti ja Yleisradion tv-arkisto.

Tapahtuman kotisivut: www.suomalaisenelokuvanfestivaali.fi

Animatricks

Bio Rex, Helsinki
24.–26.4.2015

Animatricks on Suomen ainoa animaatioon keskittyvä elokuvafestivaali. Vuoden 2015 festivaalin teemoina ovat animaatiomusiikki ja joukkorahoitus.

Tapahtuman kotisivut: www.animatricks.net
Animatricks Facebookissa

popcult_logoPopcult Helsinki

Helsingin Kulttuuritalo
25.-26.4.2015

Popcult Helsinki on pääkaupunkiseudulla 25.-26.4.2015 ensimmäistä kertaa järjestettävä kaksipäiväinen viikonlopputapahtuma. Tapahtuma käsittelee laajasti populaarikulttuuria harrasteena, kattaen esimerkiksi TV-sarjat, pelit, elokuvat, sarjakuvat ja kirjallisuuden.

Tapahtuman kotisivut: popcult.fi
Tapahtuma Facebookissa

Loading…