Nörttitytöt
By Ion Chibzii from Chisinau. , Moldova. ("Tenderness" (1972).) [CC BY-SA 2.0], via Wikimedia Commons

By Ion Chibzii from Chisinau. , Moldova. (“Tenderness” (1972).) [CC BY-SA 2.0], via Wikimedia Commons

Nörttitytöt ovat järjestäneet kaksi huikean suosion saavuttanutta seuranhakutempausta, joista viimeisin käynnistyi miltei tasan vuosi sitten. Sen jälkeen puskaradio on käynyt hetkittäin kuumana ja olemme kuulleet huhuja rakkauden löytäneistä nörteistä. Huhut eivät kuitenkaan riitä. Haluamme tietää lisää!

Jos juuri sinä löysit oman rakkaan seuranhakupalstamme kautta haluamme kuulla sinun ja kumppanisi tarinan. Lähetä se meille sähköpostitse osoitteeseen toimitus(a)geekgirls.fi tai täytä alla oleva lomake. Koostamme tarinoistanne artikkelin, joka julkaistaan 23.2. Lähetä siis tarinasi meille viimeistään 15.2.2015!

Sana on vapaa. Jos haluat voit liittää mukaan kuvan (sähköpostitse), tai pysytellä täysin anonyyminä. Meille on tärkeintä kuulla millä tavalla seuranhakupalstamme muutti juuri sinun elämäsi!

Kaikkien vastanneiden kesken arvotaan Nörttityttöjen mystinen rakkauspakkaus!

Linkki lomakkeeseen löytyy tästä.