Nörttitytöt

 

Vuonna 2013 Nörttitytöt esiintyivät erilaisissa coneissa varsin ahkerasti – vieläpä eri ohjelmanumeroin! Finncon-esityksemme vuodelta 2013, “Äitejä, huoria ja neitsyitä” on ollut kuunneltavissa blogissamme jo miltei vuoden verran, ja nyt myös Ropecon-esityksemme on nähtävissä blogissamme!

Crossplaytä käsittelevä luentomme pohjautui huhtikuussa 2013 julkaisemaamme artikkeliin “Tytöt leikkii poikia – crossplay liveroolipeleissä” ja käsitteli muun sukupuolen kuin oman sukupuolensa pelaamista live- ja pöytäroolipeleissä. Keskiössä olivat nimenomaan mieshahmoja pelaavat naiset ja pohdiskelussa syyt siihen, miksi crossausta harrastetaan, ilmiön kohtaamat ennakkoluulot ja sukupuolen moninaisuus.

Kiitos myöskin hyvälle yleisölle sekä kaikille artikkelin ja esityksen syntyä edesauttaneille!

Ensi Ropeconissa nähdään!