Nörttitytöt

Nörttityttöjen keväinen kauhuviikko on hyvä potkaista käyntiin hyytävillä podcast-suosituksilla. Päätoimittajatiimin Nea on listannut alle kolme kuranttia suosikkiaan.

Kuva, jossa intialaistaustaisen näköinen nainen tuijottaa merihirviötä silmiin. Edessä teksti "Primordial Deep"
Kuva: No Such Thing Radio

Nimi: Primordial Deep

Tekijä: No Such Thing Radio

Pituus: Kymmenen jaksoa

Kuvaus: Primordial Deep on No Such Thing Radion aiemman tuotannon, Janus Risingin kanssa samaan maailmaan sijoittuva scifikauhu-podcast, jossa joukko enemmän tai vähemmän päteviä sankareita lähtevät etsimään valtameren syvyyksistä vastausta rannalle ajautuneeseen valtavaan ruumiiseen.

Kenelle: Kaikille, joita merenpohjan syvyydet, muinaisen maailman kauhut ja ajatus pitkästä eristäytymisestä kutkuttavat mukavasti.

Carrier Podcast Icon
Kuva: Qcodemedia

Nimi: Carrier

Tekijä: QCODE ja Dan Blank

Pituus: 7 jaksoa

Kuvaus: Rekkakuski Raylene on epätoivoinen, väsynyt ja jumissa väärällä puolen mannerta. Sairaalle isälle tuleva työtarjous tavanomaisesta kuljetuskeikasta tuntuu taivaan lahjalta, mutta jokin rahdissa on pielessä. Ja pahasti onkin.

Kenelle: Kaikille, joita ajatus kunnon mysteeristä erinomaisilla äänitehosteilla ilahduttaa.

Kuvassa mustahiuksinen nainen, taustalla kellertävää kaupunkimaisemaa, tupakkaa polttava mies, auto ja valkea peura.
Kuva: Qcodemedia

Nimi: The Left/Right Game

Tekijä: Tessa Thompson, Jack Anderson ja Emma Tammi

Pituus: 10 jaksoa

Kuvaus: NoSleep alaredditissä alkunsa saanut tarina urbaanilegendaa jahtaavasta toimittajasta, joka haukkaa suuremman palan kuin mitä pystyy nielemään osallistuessaan itse aluksi humpuukina pitämäänsä peliin.

Kenelle: Kaikille, joita täysin absurdi outous ja ajatus vanhoista kunnon creepypastoista taivutettuna podcastin muotoon viehättää.