Jäseneksi hallitukseen!

Nörttitytöt ry:n vuosikokous järjestetään tammikuussa (kutsu kokoukseen lähetetään jäsenille tammikuun alussa). Kokouksessa valitaan myös uusi hallitus. Hallitus kokoustaa Discordissa suunnilleen kerran kuukaudessa. Päätämme yhdistyksen varojen käytöstä, suunnittelemme toimintaa ja hyväksymme uudet jäsenet. Hallitustyö on mukavaa eikä se kuormita kohtuuttomasti. Samalla tutustut uusiin nörtteihin!

Mukaan voi tulla ilman aiempaa kokemusta yhdistystoiminnasta: tämä on hyvä paikka oppia! Jos kiinnostuit, laita sähköpostia osoitteeseen yhdistys[at]geekgirls.fi.

Tapahtumat ja toiminta

14.1.2021 klo 18-20 Nörttityttöjen Kirjakerho (HKI, LIVE) tapaa todennäköisesti etäyhteyksin (Google Meet; linkki ilmestyy tapaamisen Facebook-tapahtumaan hieman ennen tapaamisen alkua). Keskustelemme Neil Gaimanin kirjasta Hämähäkkijumala (Anansi Boys). Voit ehdottaa tapaamisessa seuraavaa kirjaa: teema on “avaruus”. Voit myös ehdottaa tapaamisessa seuraavaa teemaa! (Lisätietoja kokoontumisesta: Facebook-tapahtuma.)

Muiden järjestämät tapahtumat

Oulussa larpataan maaliskuussa! Noita Montosen oikeudenkäynti on pseudohistoriallinen fantasialarppi, jonka ilmoittautuminen on auki 31.1.2021 asti.

Hallituksen kokoukset 2021

Seuraava Nörttitytöt ry:n hallituksen kokous on 5.1.2021 klo 19.00. Kokous järjestetään Nörttityttöjen Discordissa. Kokoukset ovat kaikille avoimia, tervetuloa!

Nörttitytöt toivottavat jäsenilleen turvallista, rauhallista ja hauskaa vuotta 2021!