Työhuoneestani löytyy monille tuttuja Expedit-kirjahyllyjä, joiden hyllyt olen järjestänyt aihepiireittäin. Valitsin tähän luukkuun kolme minulle tärkeää hyllyä.

Olen opiskellut japania monen monta vuotta, yhden niistä Tokain yliopistossa, Hiratsukassa, Japanissa. Tässä hyllyssä on kolmasosa omistamistani japaninkirjoista. Tavoitteena olisi vielä joskus jatkaa opiskelua ja läpäistä JLPT:n N1-taso.

Olen kirjoittanut pöytälaatikkoromaaneja lapsesta asti. Löysin vanhan intohimoni uudestaan vuosien tauon jälkeen ja olen viimeisen parin vuoden aikana käynyt kaikilla mahdollisilla kirjoituskursseilla. Kirjoitan parhaillaan ensimmäistä fantasiaromaaniani. Tässä hyllyssä lempioppaani kirjoittamiseen. Lehtikotelossa on Suomen tieteis- ja fantasiakirjoittajat ry:n jäsenlehtiä.

Roolipelaaminen on minulle erittäin rakas harrastus reilun 10 vuoden ajalta. Pidän monista muistakin peleistä, kuten Middle-earth Role Playing, Vampire: The Masquerade ja Dragon Age, mutta ehdoton suosikkini on Dungeons & Dragons. Aloitin 3.5 parissa ja se on minulle edelleen rakas, mutta 5. laitos korvasi sen ilmestyessään ja on edelleen kovassa kulutuksessa. Samalle hyllylle mahtuvat myös erinäiset Critical Role -kirjat.