Jäseneksi hallitukseen!

Nörttitytöt ry:n vuosikokous järjestetään ensi vuoden alussa. Kokouksessa valitaan myös uusi hallitus. Hallitus kokoustaa Discordissa suunnilleen kerran kuukaudessa. Päätämme yhdistyksen varojen käytöstä, suunnittelemme toimintaa ja hyväksymme uudet jäsenet. Hallitustyö on mukavaa eikä se kuormita kohtuuttomasti. Samalla tutustut uusiin nörtteihin!

Mukaan voi tulla ilman aiempaa kokemusta yhdistystoiminnasta: tämä on hyvä paikka oppia! Jos kiinnostuit, laita sähköpostia osoitteeseen yhdistys[at]geekgirls.fi.

Tapahtumat ja toiminta

22.12.2020 klo 18-20 Nörttityttöjen Kirjakerho (HKI, LIVE) tapaa etäyhteyksin. Keskustelemme Antti Holman kirjasta Järjestäjä. Voit ehdottaa tapaamisessa seuraavaa kirjaa: teema on “palkittu kirja”. (Lisätietoja kokoontumisesta: Facebook-tapahtuma.)

Nörttitytöt aloittavat joulukuussa kuukausittaiset virtuaaliset peli-illat Discordissa. Illoissa pelataan esimerkiksi virtuaalisia lautapelejä. Lisätietoa on tulossa Nörttityttöjen Discordiin sekä Nörttityttöjen Facebook-ryhmään.

Hallituksen kokoukset 2021

Seuraava Nörttitytöt ry:n hallituksen kokous on 5.1.2021 klo 19.00. Kokous järjestetään Nörttityttöjen Discordissa. Kokoukset ovat kaikille avoimia, tervetuloa!

Yhdistys toivottaa jäsenilleen rauhallista loppuvuotta!