Minä olen vanhanaikainen ja arvostan edelleen fyysisiä cd-levyjä ja bluray-elokuvia, vaikkakin niiden hankkiminen on viime vuosina vähentynyt. DVD-elokuvista olen suurimmasta osasta luopunut, mutta olen halunnut säilyttää harvinaisempia boxeja ja ne rakkaimmat elokuvat ja tv-sarjat. Kaikkia elokuvia ja sarjoja ei löydy suoratoistopalveluista ja usein kuva ja ääni ovat parempia levyltä katsottuna. Tällä hetkellä dvd-sarjoista on uusintakatselussa on Stargåte-sarja ja Doctor Who:n jaksoja katson aika lailla koko ajan. 

Blu Ray-elokuvia tulee vielä jonkin verran hankittua. Mieluiten ostan ne 4K-muodossa, vaikkakin tarjonta ei ole kovin suurta.  Cd-levyjä ostan myös ihan sillä periaatteella, että tuen mielelläni suosikkibändejäni. Näen sen tärkeäksi ainakin tällaisena aikana kun keikat on peruttu.  Levyistä ostan usein vähän kalliimpia erikoisversiota. 

Kuvassa on osa leffa- ja musiikki-hyllyistä, Ikean Billy-hyllyt ovat toimineet täällä. Elokuvat ovat kahdessa rivissä tilan säästämiseksi. Kunnon elokuvanörtti säilyttää elokuvansa järjestyksessä.  Blu Rayt ja cd-levyt onkin  aakkosjärjestyksessä, mutta kuten kuvasta näkyy, dvd-osasto on satunnaisesti sekaisin edellisen tavaroiden siirtelyn jäljiltä ja pitäisi järjestellä. Ehkä siinä puuhaa joulun pyhiksi elokuvien ja tv-sarjojen katselun lomassa.