bookshelf that contains various items
Hylly on kotoisin mummini lapsuudenkodista.

Omaa kirjahyllyäni voisi kuvailla sanalla kesken, sillä tällä hetkellä se käy omaa elämäntapamuutostaan läpi. Minulla oli ennen valtavia määriä kirjoja ja elokuvia, sekä paljon isompi hylly, mutta viime aikoina olen löytänyt enemmän iloa pienemmästä tavaramäärästä. Hylly sisältää tavaroita, joita ei muualle voinut laittaa, ja sen käyttötarkoitus on jakautunut moneen eri kategoriaan kirjojen säilyttämisen lisäksi.  

books from authors like Tove Jansson, Hans Christian Andersen and Peter S. Beagle. There's also few figurines like Disney's Belle, Eevee from Pokemon and mini-version of Little Mermaid statue
Ylhäällä oleva Eevee-figuuri on ollut mukana kakarasta asti. Pieni Merenneito-patsas, sekä Belle-figuuri ovat löytyneet ulkomaan matkoilta; toinen Kööpenhaminasta ja toinen Tukholmasta.

Idea kirjahyllyn uudelleenjärjestämiseen syntyi, kun tutustuin minimalistisuuteen katsomalla dokumentin Minimalism: A Documentary About the Important Things. Dokumentissa seurataan kahta amerikkalaista henkilöä, jotka kertovat omasta elämästään ja siitä, miten minimalistisuus muutti heidän elämäänsä. Kyseinen dokumentti selvästi herätti minussa jotain, koska katson sen lähes joka kerta kun uusin Netflix-jäsenyyteni. Niiinpä dokumentin nähtyäni aloin käydä huolellisesti tavaroitani läpi ja huomasin kuinka vapauttavaa oli karsia “turhia” tavaroita pois.

around blue woodenbox there's Megara funko pop figurine and cat doll inside a paper bag
Paperipussista kurkistava kissapehmo on käsinukke, joka on myös lapsuusajoista säilynyt mukana. Hiiri-amigurumin on tehnyt mummoni, ja Megara-figuurin olen ostanut emp-sivustolta. Puulaatikko, jossa on Digimon-kuva, olen itse tehnyt ala-asteen puukäsityötunnilla.

Tällä hetkellä hyllyssäni on tavaroita joista todella pidän, sekä tavaroita joiden oma paikka ei ole vielä löytynyt. Suunnitteilla olisi kasvattaa hieman kirjakokoelmaa, mutta muuten sieltä ei ole lähdössä enää mitään pois.