Nörttityttöjen blogissa puhaltavat uudistusten tuulet. Senpä vuoksi pyydämme nyt teiltä, rakkaat lukijat, apua uuden bannerin ja logon suunnitteluun. Julistamme Nörttityttöjen suuren suunnittelukilpailun avatuksi!

Nörttitytöt-blogin nykyinen banneri on ollut sama vuodesta 2013.

Tarkkaavaisimmat ovat saattaneetkin huomata, että syksyn aikana blogia on vaivihkaa paranneltu. Bugeja on fiksattu sieltä täältä yhdessä mainion WordPress-tiimin kanssa. Tämän innoittamana toimituskunta päätti nostaa jo pitkään kyteneen kissan pöydälle ja ottaa työn alle blogin ulkoasun uudistuksen.

Blogin nykyinen banneri ja logonakin toiminut Ada-hahmo ovat olleet käytössä vuodesta 2013. Hyvin palvelleiden kuvitusten on aika antaa tilaa uudelle, aiempaa yhtenäisemmälle ilmeelle. Toivomme kilpailuehdotuksilta selkeyttä, kekseliäisyyttä ja ennen kaikkea nörttiyttä.

Bannerin ja logon tekotapa on vapaa, mutta kilpailuehdotus tulee lähettää kahtena erillisenä tiedostona .png- tai .jpg-formaatissa. Kummankin tiedoston tulee olla korkeintaan 300 KB. Bannerissa tulee esiintyä jollain lailla Nörttityttöjen pinkki tunnusväri ja sana “Nörttitytöt”. Logon tulee olla ilmeeltään yhteneväinen bannerin kanssa.

Palkinnoksi voittajaehdotuksen suunnittelija saa valita 30 euron lahjakortin johonkin seuraavista liikkeistä: Puolenkuun pelit, Poromagia, Fantasiapelit, Verkkokauppa.com ja Suomalainen kirjakauppa. Palkinnon lisäksi voittajalle on tietysti luvassa kuolematonta kunniaa.

Kilpailuehdotukset tulee lähettää Nörttityttöjen toimitukseen osoitteeseen toimitus(a)geekgirls.fi perjantaihin 6.11.2020 klo 23.59 mennessä. Tämän jälkeen saadut ehdotukset hylätään. Bannerikilpailun voittaja luovuttaa teoksensa kaikki oikeudet Nörttitytöt-blogille ja Nörttitytöt ry:lle.