Porin Nörttityttöjen toiminta jatkuu taas! 5.10.2020 tapaamme peli-illan merkeissä Keskustan nuorisotalon Alakerrassa. Huomaa, että ohjelmaan voi tulla muutoksia – aina ajantasaisen ohjelman löydät Nuokan sivuilta.

7.10.2020 klo 18-20 Nörttityttöjen Kirjakerho (HKI, LIVE) tapaa vielä varmistamattomassa paikassa klo 18-20. Luemme Deborah Harknessin romaanin Lumottu (A Discovery of Witches). Voit ehdottaa seuraavaa kirjaa: teema on “kirjassa on sateenkaareva päähenkilö”. (Tapaamisen Facebook-tapahtuma; viestimme tapahtumassa mm. tapaamispaikasta ja mahdollisista korona-rajoituksista.)

Tänä syksynä Nörttitytöt ry ei juhli syntymäpäiviään kasvokkain, niin kuin aiempina vuosina on ollut tapana. Sen sijaan juhlistamme virtuaalisesti. Tiedotamme lisää ensi kuussa!

Blogi

Blogin ulkoasu ja Nörttityttöjen logo on tarkoitus päivittää. Otamme mielellämme vastaan ajatuksianne molemmista! Voit laittaa meille viestiä Facebookissa tai vaikkapa sähköpostia osoitteeseen toimitus(a)geekgirls.fi.

Hallituksen kokoukset 2020

Seuraava Nörttitytöt ry:n hallituksen kokous on 20.10.2020 klo 19.00. Kokous järjestetään Nörttityttöjen Discordissa. Kokoukset ovat kaikille avoimia, tervetuloa!

Iloa syksyyn!