Nörttitytöt

Terveisiä Nörttitytöt-blogin taustayhdistykseltä, Nörttitytöt ry:ltä.

Porin nörttitytöt ovat kesätauolla, mutta jatkavat keskusteluja Discordissa. Lisätietoja löydät Nuokan sivuilta.

Maanantaina 3.8.2020 klo 18-20 Nörttityttöjen Kirjakerho (HKI, LIVE) kokoontui keskustelemaan NoViolet Bulawayon kirjasta Me tarvitaan uudet nimet. Tapaamispaikka on Keskustakirjasto Oodin ryhmätila 10 (tai ehkä ulkona, jos sää sallii!) Voit myös ehdottaa seuraavaan tapaamiseen kirjaa: teema on sateenkaariscifi, sillä syyskuun tapaaminen järjestetään Pride-viikolla (kts. alla). Facebook-tapahtuma: https://www.facebook.com/events/653433598580042/

Helsinki Pride järjestetään 7.-13.9.2020 poikkeuksellisesti ns. hybridinä eli osa tapahtumista on virtuaalisia, osan osallistujat organisoivat itse pienissä ryhmissä. Isoa kulkuetta ei tänä vuonna järjestetä. Nörttityttöjen hallitus suosittaa kulkueen sijaan yhdistyksen jäsenille mukavaa yhteistä tekemistä maltillisella ryhmällä, esim. lukupiiriin osallistumista, piknikiä alkuperäisenä kulkuepäivänä (12.9.) tai vaikka lautapelitapaamista. Jos haluat osallistua tapaamisen / tapaamisten suunnitteluun, liity Nörttityttöjen Pride -ryhmään (Facebook)!

Blogi kaipaa uusia kirjoittajia! Nörttityttöblogin kirjoittajaksi pääset lähettämällä sähköpostia toimitus(a)geekgirls.fi -osoitteeseen. Kerro meille hieman itsestäsi ja siitä, mistä haluaisit kirjoittaa. Hyväksymme kirjoittajiksi kaikki jotka haluavat kertoa nörttiydestä ja tyttöydestä tekstin, sarjakuvien, videoiden, valokuvien tai muiden tuotosten kautta. Sukupuolellasi tai iälläsi ei ole väliä! Nörttityttöblogiin voi kirjoittaa joko kertaluontoisena vierailijana tai säännöllisemmin ehtimisen ja mielenkiinnon mukaan.

Hallituksen kokoukset 2020

Seuraava Nörttitytöt ry:n hallituksen kokous on syyskuun puolivälin tienoilla. Tiedotamme tarkasta päivästä ja kellonajasta niiden selvittyä Nörttitytöt ry -Facebook-ryhmässä. Kokous järjestetään Discordissa. Kokoukset ovat kaikille avoimia, tervetuloa!