Terveisiä Nörttitytöt-blogin taustayhdistykseltä, Nörttitytöt ry:ltä.

Kummallinen kevät on saanut sihteerin sisäisen kellon sekaisin, joten toukokuun uutiskirje lipsahti kesäkuun puolelle.

Maanantaina 8.6.2020 klo 18-20.30 Porin nörttitytöt kokoontuvat Discordissa sarjisiltaan. Lisätietoja ja kevään ohjelman löydät Nuokan sivuilta https://nuokka.fi/norttitytot/

Keskiviikkona 11.6.2020 klo 18-20 Nörttityttöjen Kirjakerho (HKI, LIVE) keskustelee etänä teemalla “kosketus”. Keskustelemme myös seuraavien tapaamisten järjestelyistä. Etäosallistumisohjeet löydät Facebook-tapahtumasta viimeistään puoli tuntia ennen kirjakerhon tapaamisen alkamista. Jos saat käsiisi ehdotetun teoksen, voit lukea sen, muutoin lue jotakin muuta mielestäsi teemaan liittyvää! Valitsimme luettavaksi Maija Haaviston ja Juha Jyrkäksen (toimi.) Marraskesi-novellikokoelman. Tapaamisessa voit myös ehdottaa seuraavaa kirjaa: teemana on “kesä”. (Facebook-tapahtuma)

27.-28.6.2020 järjestetään Nörttityttöjen toinen 24h lukumaraton. Seuraa blogia, lisätietoja on tulossa piakkoin!

Kaikki jäsenet voivat järjestää toimintaa. Jos pitkästyt, ehdota muille yhteistä tekemistä esimerkiksi Facebook-ryhmissä tai Discordissa.

Netflixpartyt

Nörttitytöt järjestävät Netflixpartyja, joista tiedotetaan yhdistyksen Facebook-ryhmässä (Nörttitytöt ry) sekä mahdollisuuksien mukaan paikallisryhmissä.

Osallistumista varten tarvitset seuraavat:

  1. Netflix-tunnarit, joilla sinun täytyy olla kirjautuneena sisään ennen kuin klikkaat partyn linkkiä.
  2. Netflixparty -laajennuksen Google Chromeen (huom! toimii vain Chromella; netflixparty.com)

Pikaohje:

Asenna laajennus ja kirjaudu Netflixiin. Klikkaa linkkiä, joka postataan Facebook-tapahtumaan hieman ennen elokuvan aloitusta (jokaista Netflixpartya varten on oma Facebook-tapahtuma, joka jaetaan Nörttitytöt ry -ryhmässä). Netflixpartyn oikeasta yläkulmasta pitäisi löytyä pylpyrä, jota klikkaamalla chatin saa auki. Sinne valitaan oma nick ja sen jälkeen voikin fiilistellä muiden kanssa leffaa chattiin sydämensä kyllyydestä.

Hallituksen kokoukset 2020

Seuraava Nörttitytöt ry:n hallituksen kokous on torstaina 18.6. klo 19-20 (Discord). Kokoukset ovat kaikille avoimia, tervetuloa! Tiedotamme kokouksesta Nörttitytöt ry:n FB-ryhmässä ennen kokousta.

Vuoden 2020 jäsenmaksu

Jäsenmaksuilla katetaan muun muassa blogin kulut ja järjestetään Turvasatamaa coneissa. Vuoden 2020 jäsenmaksu on 10,00 e yksityishenkilöiltä ja 25,00 e yhdistyksiltä.

Huom! Jos poikkeustila on aiheuttanut sinulle taloudellisia huolia, voit maksaa jäsenmaksun, kun tilanteesi on helpottanut. Emme halua, että tunnet huonoa omaatuntoa jäsenmaksun vuoksi. Olemme sitä mieltä, että omista perustarpeista ja hyvinvoinnista huolehtiminen on tässä tilanteessa kaikkein tärkeintä. Muistutamme jäseniä maksusta kesällä, niin sinun ei tarvitse yrittää muistaa tätä asiaa nyt.

Maksa jäsenmaksu näillä tiedoilla:

Maksun saaja: Nörttitytöt ry
IBAN: FI06 7997 7993 1494 21
Summa: 10,00 e (yksityishenkilöt) TAI 25,00 e (yhdistykset)
Viesti: koko oma nimesi, paikkakuntasi, sähköpostiosoitteesi sekä sana jäsenmaksu, esim. “Augusta Ada King-Noel, Lontoo, augusta@ada-king.fi, jäsenmaksu”

Jos olet uusi jäsen, maksa jäsenmaksu ja lähetä sähköposti yhdistyksen sihteerille (yhdistys(a)geekgirls.fi): ilmoita viestissä nimesi, kotikuntasi ja se, että haluat jäseneksi. Vahvistamme jäsenyytesi seuraavan hallituksen kokouksen jälkeen sähköpostitse.

Jos sinulla on kysymyksiä jäsenyyteesi liittyen, voin lähettää meille sähköpostia (yhdistys(a)geekgirls.fi).

Iloa kesään!