Terveisiä Nörttitytöt-blogin taustayhdistykseltä, Nörttitytöt ry:ltä.

Tammikuun tapahtumia

13.1.2020 Nörttityttöjen kirjakerho (HKI, LIVE) klo 18.00-20.00 (Keskustakirjasto Oodi, ryhmätila 9). Luemme tapaamista varten J. K. Rowlingin kirjan Harry Potter ja viisasten kivi. Tapaamisessa valitaan myös seuraavan lukupiirikerran kirja teemalla “uudet alut”. Lukupiirin kokoontumiseen voi tulla, vaikkei olisi ehtinyt lukea kirjaa, eikä tapaamisissa tarvitse olla näppärä sananiekka. Riittää, että tapaamista varten luettu kirja kiinnostaa. (Facebook-tapahtuma)

20.1.2020 Porin Nörttitytöt järjestävät uusien jäsenten illan. Lisätiedot tapaamispaikasta ja kevään ohjelman löydät Porin Nuokan sivuilta. Tervetuloa!

Yhdistyksen vuosikokous 2020

Nörttitytöt ry:n vuosikokous järjestetään torstaina 23.1.2019 klo 18-19 Keskustakirjasto Oodin ryhmätila 2:ssa (myös etäyhteys). Lähetämme vielä virallisen kokouskutsun ja tapahtumalinkin tammikuun alussa, mutta merkkaa kokous jo nyt kalenteriisi.

Vuosikokouksessa mm. suunnitellaan ensi vuoden toimintaa ja valitaan uusi hallitus. Jos haluat mukaan yhdistyksen hallitukseen mutta et pääse kokoukseen, voit laittaa sähköpostia osoitteeseen yhdistys(a)geekgirls.fi.

Mitä yhdistyksen hallitus oikein tekee? Hallitus järjestää kuukausittain etäkokouksen (Discord), jossa käsitellään yhdistyksen ajankohtaisia asioita. Hallitustyö ei ole erityisen kuormittavaa eikä se vaadi erityistaitoja. Tärkeintä on halu osallistua ja kehittää yhdistyksen toimintaa, joten kuka tahansa jäsenistä voi asettua ehdolle.

Myös muut järjestävät toimintaa, joissa voit törmätä kanssanörtteihin:

(huomaathan, että muiden järjestämät tapahtumat voivat olla maksullisia)

Gaymers’ Night: Helsingin kaupungin nuorisopalvelut ja Helsinki Pride -yhteisö järjestävät säännöllisesti sateenkaarevia peli-iltoja 16-25 -vuotiaille. Lisätietoja: http://gaymersnight.munstadi.fi/

4.-5.1.2020 Espoossa järjestettävän maksuttoman Kibeconin teemana on tänä vuonna magia.

24.-26.1.2020 Lahdessa järjestään Frostbite 2020 -animetapahtuma. Tapahtuman ikäraja on 18 vuotta.

Jos paikkakunnallasi on Nörttityttöjen lukijoita kiinnostavaa toimintaa, kerro siitä kommenteissa!

Yhdistyksen kauppa

Nörttityttöjen kaupassa on myytävänä erilaisia Nörttitytöt-tuotteita. Tuotolla rahoitetaan yhdistyksen toimintaa, muun muassa blogin ylläpitoa.

Yhdistyksen jäsenmaksu 2020

Vuoden 2020 jäsenmaksun suuruus vahvistetaan yhdistyksen vuosikokouksessa tammikuun lopussa. Tiedotamme maksusta seuraavassa uutiskirjeessä.

Jos olet epävarma jäsenyysstatuksestasi, lähetä sähköposti yhdistyksen sihteerille (yhdistys@geekgirls.fi).

Hallituksen kokoukset 2020

Yhdistyksen hallituksella ei ole kokousta ennen tammikuussa järjestettävää yhdityksen vuosikokousta.

Lopuksi vielä radiovinkki: Yle lähetti uuden vuoden aattona 2019 Musiikkia parrasvaloista -sarjassa monia fantasiaelokuvista tuttuja kappaleita sisältäneen osan Tuntemattomaan. Ohjelma sopii taustamusiikiksi nörtin arkisiinkin puuhiin, kannattaa kuunnella! (Ohjelma on kuunneltavissa Yle Areenassa 29 päivän ajan.)

Nörttitytöt toivottaa jäsenilleen oikein hyvää vuotta 2020!