Hyvää uutta vuotta! (Kuva: MeWallpaper.)

Nörttitytöt toivottavat hyvää uutta vuotta 2020! Perinteiseen tapaan aloitamme vuoden lupauksilla:

“Tänä vuonna lupaan olla armollisempi itselleni omista virheistäni.”

-Jenni

“Tänä vuonna haluan uskaltautua tavoittelemaan unelmaani kirjailijuudesta, joten kirjoitan romaanikäsikirjoituksen valmiiksi ja lähetän sen kustantamoon! Tahdon myös pitää enemmän yhteyttä perheeseen ja lukea lisää kirjoja. Kandidaatintutkinto olisi kiva saada loppuun.”

-Vehka

“Tänä vuonna haluan kuunnella itseäni ja oman jaksamiseni rajoja; yritän järkevöittää opintotahtiani ja valita vain sen verran kursseja kuin jaksan suorittaa. Pyrin minimoimaan kurssien kasautumisen ja keskeytymisen. Ja kulkea silti määrätietoisesti kohti valmistumista!”

-Maria

“Tein saman lupauksen kuin viime vuonna: aion tietoisesti kokeilla jotain uutta joka kuukausi. Sen ei tarvitse olla mitään maailmoja mullistavaa, kunhan on minulle uutta (kirjoja ja tv-sarjoja ei lasketa).”

-Kisu

“Olen kävelevä klisee: lupaan harrastaa enemmän liikuntaa. Kolme kertaa viikossa, ainakin.”

-Anna

“Tänä vuonna aion harkita tarkemmin ostoksiani. Aion myös ostaa enemmän käytettynä jos suinkin mahdollista. Kaiken kivan ei tarvitse olla uusinta uutta.”

-Jonas

“Viime vuonna tuli panostettua fyysiseen hyvinvointiin, 2020 on henkisen vuoro. Lisäksi aion opetella jonkin uuden taidon.”

-Reetta