Terveisiä Nörttitytöt-blogin taustayhdistykseltä, Nörttitytöt ry:ltä.

Lokakuun tapahtumia

2.10.2019 Nörttityttöjen kirjakerho (HKI, LIVE) klo 18.00-20.00 (Keskustakirjasto Oodi, Ryhmätila 5). Luemme Sujata Masseyn dekkarin Rei Shimuran ensimmäinen tapaus. Tapaamisessa valitaan myös seuraavan tapaamisen kirja: tuo halutessasi mukanasi ehdotus teemalla “sade”. (Facebook-tapahtuma)

3.10.2019 Nörttitytöt-blogin uusien kirjoittajien ilta klo 18.00 (Keskustakirjasto Oodi, ryhmätila 7). Tapaaminen kaikille Nörttitytöt-blogista ja kirjoittamisesta kiinnostuneille. Voit osallistua, vaikket olisi kirjoittanut blogiin. Tervetuloa!

15.10.2019 Helsinki Pride -suunnitteluilta klo 18.30-20.30 (Keskustakirjasto Oodi, ryhmätila 2). Tule mukaan suunnittelemaan ensi kesän Pride-blokkia! (Facebook-tapahtuma)

Porin Nörttityttöjen tapaamiset ovat alkaneet! Lisätietoja löydät Nuokan sivuilta.

Lokakuussa myös muut järjestävät toimintaa, joissa voit törmätä kanssanörtteihin (huomaathan, että muiden järjestämät tapahtumat voivat olla maksullisia):

17.10.2019 Oulun kaupunginkirjasto ja Kummacon järjestävät Paluu Westerosiin -kirjastoklubin.

19.10.2019 Oulun Pohjankartanolla järjestetään Chibicon. Teemana on piirtäminen ja luominen.

Helsingissä Kino Regina (Oodi) pyörittää vielä useita nörttihenkisiä teemoja (esim. Pixar ja James Cameron). Lähde yksin viettämään laatuaikaa tai sovi treffit tuttavan kanssa!

Jos paikkakunnallasi järjestetään muuta Nörttityttöjen lukijoita kiinnostavaa toimintaa, kerro siitä kommenteissa!

Yhdistyksen kauppa

Nörttitytöillä on Spreadshirt-kauppa, josta voit hankkia vaikkapa teemukin syksyn viileisiin aamuihin! Kaupan tuotolla rahoitetaan yhdistyksen toimintaa, muun muassa blogin ylläpitoa.

Uusi tilinumero ja vuoden 2019 jäsenmaksu

Yhdistyksen tilinumero on muuttunut. Alla uudet tilitiedot jäsenmaksun maksamista varten.

Jos olet jo jäsen, maksa jäsenmaksu näillä tiedoilla:

Maksun saaja: Nörttitytöt ry
IBAN: FI06 7997 7993 1494 21
Summa: 10,00 e (yksityishenkilöt) TAI 25,00 e (yhdistykset)
Viesti: koko oma nimesi ja paikkakuntasi sekä sana jäsenmaksu, esim. “Augusta Ada King-Noel, Lontoo, jäsenmaksu”

Jos et vielä ole jäsen, maksa jäsenmaksu edellä olleiden ohjeiden mukaan ja lähetä sähköposti yhdistyksen sihteerille (yhdistys@geekgirls.fi). Ilmoita viestissä nimesi, kotikuntasi ja se, että haluat jäseneksi. Vahvistamme jäsenyytesi seuraavan hallituksen kokouksen jälkeen sähköpostitse.

Hallituksen kokoukset 2019

Yhdistyksen hallituksen kokoukset ovat avoimia kaikille jäsenille, tervetuloa mukaan! Kokouksia järjestetään noin kerran kuussa. Seuraava kokous on 21.10.2019 klo 19.00-21.00 Discordissa. Julkaisemme linkin kokoukseen Nörttitytöt ry:n FB-ryhmässä ennen kokousta. Jos et ole vielä jäsen, liity toki! Jos et ole Facebookissa, laita viestiä yhdistyksen sihteerille (yhdistys@geekgirls.fi), niin lähetämme sinulle linkin sähköpostitse.

Iloa syksyyn!