Nörttitytöt

Hei!

Terveisiä Nörttitytöt-blogin taustayhdistykseltä, Nörttitytöt ry:ltä.

Elokuun tapahtumia

26.8.2019 klo 18-20 Nörttityttöjen kirjakerho (HKI, LIVE) juhlii 5-vuotissyntymäpäiväänsä! Kokoonnumme keskustakirjasto Oodin (Helsinki) aulassa. Tällä kertaa vuorossa on juhlan kunniaksi kirjallinen piknik läheisessä puistossa kirjojen ja eväiden kanssa. Voit ottaa mukaan oman viltin tai vastaavan sekä juomia. Yhdistys tarjoaa pientä naposteltavaa. (Säävaraus: sateella tai viileällä ilmalla juhlimme Oodin Kokoustila 1:ssa.)

Luemme tapaamista varten Mihail Bulgakovin teoksen Saatana saapuu Moskovaan. Mukaan voi tulla, vaikket olisi ehtinyt lukea kirjaa. Tapaamisessa valitaan myös seuraavan tapaamisen kirja: tuo halutessasi mukaan ehdotus teemalla “rikos”. Facebook-tapahtuma.

Elokuussa myös muut järjestävät toimintaa, joissa voit törmätä kanssanörtteihin (huomaathan, että muiden järjestämät tapahtumat voivat olla maksullisia):

3.-4.8.2019 Oulun Pohjankartanolla järjestetään Matsucon, joka keskittyy japanilaiseen popkulttuuriin.

Helsingissä Kino Regina (Oodi) pyörittää vielä elokuussa Steven Spielberg -teemaa, joissa on nörttihenkisiä elokuvia. Lähden yksin viettämään laatuaikaa tai sovi treffit tuttavan kanssa!

Sunnuntaina 11.8. pääkaupunkiseudun Nörttitytöt järjestävät retken Kino Reginan Jurassic Park -näytökseen klo 19:45, tervetuloa mukaan!

77. kertaa järjestettävään Worldconiin (15.-19.8.2019, Dublin, Irlanti) on lähdössä myös nörttityttöjä. Jos et tiedä, onko Dublinissa tapaamasi kanssanörtti mukana yhdistyksessä, kysy! Moikataan kun tavataan!

Jos paikkakunnallasi järjestetään muuta Nörttityttöjen lukijoita kiinnostavaa toimintaa, kerro siitä kommenteissa!

Yhdistyksen kauppa

Nörttitytöillä on Spreadshirt-kauppa, josta voit hankkia vaikkapa teemukin loppukesän hämärien iltojen iloksi! Kaupan tuotolla rahoitetaan yhdistyksen toimintaa, muun muassa blogin ylläpitoa.

Uusi tilinumero ja vuoden 2019 jäsenmaksu

Yhdistyksen tilinumero on muuttunut. Alla uudet tilitiedot jäsenmaksun maksamista varten.

Jos olet jo jäsen, maksa jäsenmaksu näillä tiedoilla:

Maksun saaja: Nörttitytöt ry
IBAN: FI06 7997 7993 1494 21
Summa: 10,00 e (yksityishenkilöt) TAI 25,00 e (yhdistykset)
Viesti: koko oma nimesi ja paikkakuntasi sekä sana jäsenmaksu, esim. “Augusta Ada King-Noel, Lontoo, jäsenmaksu”

Jos et vielä ole jäsen, tai olet epävarma jäsenyysstatuksestasi, maksa jäsenmaksu edellä olleiden ohjeiden mukaan ja lähetä sähköposti yhdistyksen sihteerille (yhdistys@geekgirls.fi). Ilmoita viestissä nimesi, kotikuntasi ja se, että haluat jäseneksi. Vahvistamme jäsenyytesi seuraavan hallituksen kokouksen jälkeen sähköpostitse.

Hallituksen kokoukset 2019

Yhdistyksen hallituksen kokoukset ovat avoimia kaikille jäsenille, tervetuloa mukaan! Kokouksia järjestetään noin kerran kuussa Google Hangouts -palvelussa. Seuraava kokous on 22.8.2019 klo 19.00. Julkaisemme linkin kokoukseen Nörttitytöt ry:n FB-ryhmässä ennen kokousta. Jos et ole vielä jäsen, liity toki! Jos et ole Facebookissa, laita viestiä yhdistyksen sihteerille (yhdistys@geekgirls.fi), niin lähetämme sinulle linkin sähköpostitse.

Kaunista kesää!