Nörttitytöt

Hei sinä blogimme lukija!

Blogimme on jo vuosia julkaissut artikkeleita laidasta laitaan. Runosuonemme ei ole vieläkään tyrehtynyt, mutta päätimme pitkän taipaleen kunniaksi kysyä myös uskollisilta lukijoiltamme (ja toki myös teiltä, jotka satutte lukemaan tätä vaikkapa ensimmäistä kertaa), mistä te kaipaisitte kirjoituksia? Vain taivas on rajana! Kirjoitamme mielellämme peleistä, kirjoista, erilaisista ammateista, yhteiskunnallisista aiheista ja erilaisista nörttikulttuurin osa-alueista. Koska blogimme arvopohja on avoimen feministinen, toivomme toki, että aiheet eivät ole ristiriidassa arvojemme kanssa.

Juttuehdotuksia voi laittaa tähän kommentteina tai lähettää sähköpostilla osoitteeseen toimitus@geekgirls.fi.

Odotamme innolla ideoitanne!

Heinäkuisin terveisin,

blogin kirjoittajat ja päätoimittajat