Nörttitytöt

Hei!

Terveisiä Nörttitytöt-blogin taustayhdistykseltä, Nörttitytöt ry:ltä. Kuukausikirjeessä taas asiaa muun muassa kesän tapahtumista!

Heinäkuun tapahtumia

30.7.2019 klo 18-20 Nörttityttöjen kirjakerho (HKI, LIVE) kokoontuu keskustelemaan pride-teemaisesta kirjasta. Tapaamme keskustakirjasto Oodin (Helsinki) ryhmätilassa 2. Luemme Veera Salmen nuortenkirjan Saari. Mukaan voi tulla, vaikket olisi ehtinyt lukea kirjaa. Tapaamisessa valitaan myös seuraavan tapaamisen kirja: tuo halutessasi mukaan ehdotus teemalla “juhla”. Facebook-tapahtuma.

Jos paikkakunnallasi on Nörttityttöjen lukijoita kiinnostavaa toimintaa, kerro siitä kommenteissa!

Heinäkuussa myös muut järjestävät toimintaa, joissa voit törmätä kanssanörtteihin (huomaathan, että muiden järjestämät tapahtumat voivat olla maksullisia):

5.-7.7.2019 Jyväskylässä järjestetään Finncon, Suomen suurin science fiction- ja fantasiakirjallisuustapahtuma. Tämän vuoden teemana on tekoäly. Samana viikonloppuna Jyväskylässä järjestetään myös JyCon 2019, Kortepohjan lautapelikerhon ja yhteistyökumppaneiden järjestämä maksuton lautapelitapahtuma.

13.-14.7.2019 Kuopiossa järjestetään animetapahtuma Nekocon.

26.-28.7.2019 Helsingin Messukeskuksessa järjestetään Ropecon. Tämän vuoden teema on mytologia. Nörttitytöt pitävät Ropeconissa Turvasatamaa, jossa voit hengähtää hetken hyvässä seurassa.

Porin paikallistoiminta

Nörttitytöt ja Porin kaupungin nuorisopalvelut alkavat syksyllä järjestää Nörttityttöjen toimintaa myös Porissa! Yhteistyötä Porissa luotsaa Anniina Korpi Nörttityttöjen hallituksen tuella. Jos asut Satakunnassa, nyt kannattaa vaikuttaa siihen, millaista toimintaa syksylle suunnitellaan. Vastaa kyselyyn, vastausaikaa on elokuun loppupuolelle asti.

Yhdistyksen kauppa

Nörttitytöillä on Spreadshirt-kauppa, josta voit hankkia lahjat kesän juhliin. Samanlaiset tuulipuvut ovat niin 1990-lukua: nyt voit ostaa vasta suhteensa rekisteröineille tai lohikäärmeensä samaan talliin majoittaneille identtiset nörttimukit! Kaupan tuotolla rahoitetaan yhdistyksen toimintaa, muun muassa blogin ylläpitoa.

Uusi tilinumero ja vuoden 2019 jäsenmaksu

Yhdistyksen tilinumero on muuttunut. Alla uudet tilitiedot jäsenmaksun maksamista varten.

Jos olet jo jäsen, maksa jäsenmaksu näillä tiedoilla:

Maksun saaja: Nörttitytöt ry
IBAN: FI06 7997 7993 1494 21
Summa: 10,00 e (yksityishenkilöt) TAI 25,00 e (yhdistykset)
Viesti: koko oma nimesi ja paikkakuntasi sekä sana jäsenmaksu, esim. “Augusta Ada King-Noel, Lontoo, jäsenmaksu”

Jos et vielä ole jäsen, tai olet epävarma jäsenyysstatuksestasi, maksa jäsenmaksu edellä olleiden ohjeiden mukaan ja lähetä sähköposti yhdistyksen sihteerille (yhdistys@geekgirls.fi). Ilmoita viestissä nimesi, kotikuntasi ja se, että haluat jäseneksi. Vahvistamme jäsenyytesi seuraavan hallituksen kokouksen jälkeen sähköpostitse.

Hallituksen kokoukset 2019

Yhdistyksen hallituksen kokoukset ovat avoimia kaikille jäsenille, tervetuloa mukaan! Kokouksia järjestetään noin kerran kuussa Google Hangouts -palvelussa. Seuraava kokous on maanantaina 15.7.2019 klo 19.00. Julkaisemme linkin kokoukseen Nörttitytöt ry:n FB-ryhmässä ennen kokousta. Jos et ole vielä jäsen, liity toki! Jos et ole Facebookissa, laita viestiä yhdistyksen sihteerille (yhdistys@geekgirls.fi), niin lähetämme sinulle linkin sähköpostitse.

Kaunista kesää!