Kuva Unsplash, Mercedes Mehling.

 

Kesäkuu on Pridekuu, ja Suomen suurin seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen tapahtuma Helsinki Pride on pian täällä! Tuttuun tapaan Nörttitytöt ovat mukana 24.–30.6. Pride-viikon tapahtumissa sekä lauantaina 29.6. järjestettävässä Pride-kulkueessa. Kaikki tässä postauksessa mainitut tapahtumat ovat ilmaisia ja avoimia kaikille sukupuoleen tai suuntaukseen katsomatta, eivätkä myöskään edellytä yhdistyksen jäsenyyttä. Tule rohkeasti mukaan pitämään hauskaa ja hengailemaan mahtiseurassa!

 

Pride-askarteluilta

Tule ja päästä luovuutesi valloilleen! Nörttityttöjen askarteluillassa voit osallistua banderolliaskarteluun, painaa pinssejä ja tavata uusia ihmisiä. Tilan lisäksi olemme varanneet askarteluiltaa varten myös rintanappikoneen klo 18–20. Rintanappiaihiot maksavat 0,5 €/kpl, ja niitä saa ostaa Oodista. Kuvaohjeet ja Photoshop-pohja rintanappien tekoon löytyvät Varaamon sivuilta.

  • Milloin: Torstaina 13.6.2019 klo 18–21
  • Missä: Keskustakirjasto Oodi, ryhmätila 7

 

Nörttityttöjen lukupiiri

Lukutoukille ja kirjanörteille on tarjolla Nörttityttöjen oma kirjakerho! Kirjakerho kokoontuu kerran kuussa, ja Pride-viikolla keskustellaan Susanna Clarken teoksesta Jonathan Strange & herra Norrell. Tapaamiseen voit tuoda mukanasi oman Pride-henkisen kirjaehdotuksesi seuraavaa tapaamiskertaa varten. Kirjakerhossa on rento meininki ja mukaan voi liittyä vaikka et olisi teosta lukenutkaan!

 

Nörttityttöjen ja Ropeconin Helsinki Pride -kulkue

Nörttitytöt ja Ropecon ovat yhdessä mukana Pride-kulkueessa! Kuten aikaisempinakin vuosina meillä on oma blokki, jossa liitymme mukaan kulkueeseen. Kulkue starttaa Senaatintorilta ja päättyy Kaivopuiston puistojuhlaan, jossa pidämme piknikin nyyttärihengellä juhlan kunniaksi. Liity rohkeasti mukaamme juhlimaan rakkautta ja tasa-arvoa!

  • Milloin: Lauantaina 29.6.2019 klo 12–18
  • Missä: Tapaaminen Senaatintorilla, tarkempi aika sekä blokkimme sijainti selviävät viimeistään Pride-viikolla.
  • Tapahtumasivu: Nörttityttöjen ja Ropeconin Pride-kulkue

 

Oletko sinä osallistunut Prideille tai aiotko osallistua tänä vuonna? Kommentoi paras Pride-muistosi alle tai kysy lisää tapahtumistamme!