Nörttitytöt ovat järjestäneet jo vuosien ajan seuranhakuja nörteille. Nyt on taas se aika, jolloin rakkaus kukkii ja Amorin nuolet etsivät kohteitaan! Älä siis piiloudu vaan jätä oma seuranhakuilmoituksesi meille!

Seuranhakuilmoitusten viimeinen jättöpäivä on sunnuntaina 3.2.2019.
Seuranhakuilmoitukset julkaistaan ystävänpäivänä, torstaina 14.2.2019.

Täytä seuranhakulomake täällä.

HUOMIO! Nörttityttöjen seuranhaku on tarkoitettu vain täysi-ikäisille eli vähintään 18-vuotiaille!

Vinkkejä ilmoituksen jättöön

Kirjoita hyvää kieltä ja tarkista oikeinkirjoitus. Koska et voi tehdä vaikutusta hurmaavalla persoonallasi, teet ensivaikutelman tekstilläsi. Kannattaa siis ihan oikeasti panostaa kieliasuun. Me emme tule korjaamaan kirjoitusvirheitäsi jälkeenpäin. Vastaukset kannattaakin kirjoittaa tekstinkäsittelyohjelmassa, joka tarkistaa oikeinkirjoituksen, ja copy-pastettaa ne sieltä lomakkeeseen. Siten vastauksia pystyy myös viilaamaan ja hiomaan pitkään.

Silmäile lomake läpi kertaalleen ennen kuin vastaat avoimiin kysymyksiin. Lomakkeen lopussa kysytään näet erilaisia asioita, joista saatat pitää. Näin et toista itseäsi turhaan tai käytä tilaa sellaisten harrastusten listaamiseen, jotka tulevat ilmi myöhemmin.

Ole rehellinen ja oma itsesi. Olet hyvä juuri tuollaisena kuin olet. Kerro itsestäsi hyviä asioita ja ole positiivinen. Anna myös persoonasi näkyä. 🙂

Älä ole törppö. Jos ilmoitus sisältää asiattomuuksia, pidätämme vapauden muokata sitä tai jättää sen julkaisematta.