Ensimmäiseksi, mikä on Larpbox?

Se on kuukausittainen laatikko larppaajille ( www.larpbox.com ), jossa on erilaisia teemoja. Menneitä teemoja ovat mm. Dwarves, Orch, Thief. Jokainen laatikko sisältää tähän teemaan sopivia tavaroita.  Näitä laatikoita on kolmea hintaluokkaa, Budget, Premier ja Legendary. Omani on Premier.

Tämän Larpboxin sisältö oli teemalla ”Healer”.

Laatikko on uusiutunut tilaukseni aikana, tämä on pienempi mikä on kiva, mutta edellinen oli aarrearkun näköinen. Mitäköhän täällä on?

Päällimäisenä on aina lista tavaroista, ensimmäinen osio on Budget-hintatason tavarat. Sitten tulee Premier ja Legendary, kalliimpaan kuuluu aina myös halvemman tavarat.
Joku päivä saatan joutua tilaamaan yhden Legendaryn ihan vain näiden listojen takia, kuolaamista riittää.

Kirurgin veitsi, vaahtomuovia.

”Luun rikkoutumisääni”, tämän kun avaa ja nopeasti sulkee kuuluu aika ilkeä ääni. En oikeasti malta odottaa, että milloin saisin hahmon jolla tätä käyttää. Tätä kyllä voi käyttää muihinkin koviin samantapaisiin ääniin.

Pieni ensiapupakkaus. Tämä on loistava, mahtuu taskuun tai pussukkaan loistavasti ja näin mukana on perustarpeet.

Punainen Health pullo! Tuijotettuani tekstiä pitkään (on pientä kuin mikä) kävi ilmi, että tämä on energiajuoma. Aivan loistava idea ja pullon voi käyttää uudestaan.

Pieni pussi jossa on yksi pelikelpoinen side ja kolmiohuivi. Alkaa selkeästi olla tarpeet pelata parantajaa tai lääkäriä. Tai puoskaria.

Jokaisessa laatikossa on T-paita johon on printattu teemaan sopiva kuva. Tein ensin sen virheen että otin ladyfitin XL:nä ja unohdin että ne ovat aina aivan liian pieniä. Tämä miesten XL istuu mukavasti.

 

 

 

 

Tarra jossa on sama kuva kuin t-paidassa. Nämä ovat kivoja lisiä ja nyt hilloan tätä tarraa piilossa ennen kuin keksin Täydellisen Paikan.

 

 

 

 

Tässä ne nyt ovat. Seuraava laatikko on teemalla Barbaarit.

Kertokaa jos haluatte nähdä näitä lisää niin toimitetaan.