“Ask me for my Top 5 of any subject.”

Postasin tämän seinälleni elokuussa ja sain ehdotuksia listata suosikkini mm. roboteista, muumioista ja Star Wars -kampauksista.  Jos saisin haastatella ketä tahansa nörttityttöä juuri nyt, kysyisin ainakin seuraavia asioita:

– Mitkä ovat olleet tyhmimmät kommentit, joita kuulet nörttiydestäsi?
– Millaisissa tilanteissa koet olevasi nörttiytesi kukkuloilla? Siis se tunne, kun havahdut ajatukseen, että tämä on 110 %:sti minun juttuni ja tämä on ihan supersiistiä!

Yksi viimeisimmistä huippuhetkistäni oli joulukuun alussa, kun autoin kaveria tekemään nettisivuja. En ollut pitkään aikaan tehnyt mitään siihen liittyvää, mutta yllättäen huomasin olevani ihan liekeissä. Tätä minä osaan, tästä minä tykkään ja tässä minä osaan olla avuksi. Kauan kadoksissa ollut innostus heräsi vahingossa ja teki kyllä hyvää itsetunnollekin 🙂

Muuten. Ne minun suosikkirobottini ovat aika lailla Star Warseista: BB-8, R2-D2, 3-CPO sekä Data Star Trekistä ja Baymax Big Hero 6:sta. Lisäksi minua on jostain syystä alkanut viehättää Saunalahden hintasaarnaajarobotti. En yhtään tykkää mainoksista, mutta tässä robotissa on jotain sympaattista.