Kun peleissä pelaaja onnistuu voittamaan vastuksen, palkitsee peli yleensä pelaajaa muuttamalla voitetun vihollisen lootiksi – eli “ryöstösaaliiksi”joka voi olla esim. valuuttaa, arvoesineitä, hyötytavaroita, aseita, haarniskoja, energiaa tms. Joskus vastus kirjaimellisesti muuttuu kuolemansa hetkellä kasaksi kolikoita tai sitten pelaaja voi ryövätä vihollisen ruumiin ja löytää hyödyllisiä tai vähemmän hyödyllisiä asioita.

Meemi levisi nopeasti pelaajakavereiden facebookseinille, sillä tokihan oli hauskaa saada tietää millaista loottia kavereiden mielestä itse tiputtaisi. Vastauksien perusteella sitä alkoi myös miettiä, millainen vihulainen sitä oikein mahtaisi olla, jos voiton jälkeen jäljelle jäisi pari pokepalloa ja chai-latten makuinen healing-potion… tai vaihtoehtoisesti +8 agilityä antava puukko, LEGOja sekä kaiju-hirviön muna.

 

Millaista lootia sinä tiputtaisit?