Nyt se on vihdoin täällä! En tarkoita itsenäisyyspäivää, vaan sen jälkeistä päivää! Odotan sitä jo innolla! Kukaan ei ole varmaan välttynyt tänä vuonna kaikelta tältä Suomi 100-hypetykseltä. Asia on saanut jo naurettavia piirteitä, kun ihan kaikkea myydään Suomi 100 -teemalla. Vihdoin tuo päivä kuitenkin tuli ja huomenna voimme jatkaa muiden asioiden parissa. Mutta vielä tämän päivän ajan, kerrataanpa vähän tämän vuoden puhutuinta brändäystä.

Miten tämä liittyy meemeihin? Meemihän on jaettava ja toistettava ilmiö, joka selkeästi täyttyy tässä Suomi 100 hysteriassa. Some on ollut tässäkin askeleen edellä ja Instagramista on löytynyt sivu Paskat Suomi100-tuotteet, joka tuo näitä tuotteita ihmisten tietoisuuteen. Kyllä täällä brändätä nyt osataan. Nyt myös kannattaa pitää silmät auki, jos jokin Suomi100- tuote houkuttaa, niin muutaman viikon päästä ne ovat luultavasti isossa alennuksessa.

Nörttitytöt ovat listanneet tässä muutamia Suomi 100-tuoteita ja asioita, jotka ovat joko todella siistejä tai enemmän ja vähemmän kyseenalaisia. Jaa kommenteissa omat löytösi hienoimmista tai kyseenalaisimmista Suomi 100-tuotteista.

Suomi 100 satelliitti
Tämä on oikeasti siisti juttu. Satelliitin pitäisi päästä matkaan nyt joulukuussa, jos vain raketti saadaan kuntoon. Lisää tietoja löytyy täältä http://suomi100satelliitti.fi/mika

Kuva: http://www.suomi100satelliitti.fi/

Steamin Suomi 100 alet

Nörttejä ilahduttavia suomi100-asioitakin on, joista yksi lienee pelikauppa Steamin alennukset suomalaisilta pelintekijöiltä. Hyvä Suomi!

Suomi 100 Wunderbaum

Miksi et haluaisi, että koko autosi tuoksuisi satavuotiaalta Suomelta. Satavuotias tuoksu voi olla mielenkiintoinen elämys. Näitä saa netin ihmeellisestä maailmasta täältä http://minimani.fi/tuotteet/autoilu/autokemikaalit/auton-hajusteet/wunderbaum-hajukuusi-suomi100.html

 

Suomi 100 Sakset

Nyt on Fiskarsilla leikannut kun tämä klassikko suorastaan vaati saada oman Suomi100-mallin. Onneksi juhlavuonna on vuonut saada jotain eloa oransseihin saksiin hankkimalla uudet fiskarsit Suomen väreissä. Vaikuttaako värin vaihto saksien ominaisuuksiin? Ehkä sininen ja valkoinen ovat terävääkin terävämmät myös juhlavuoden jälkeen leikellessä.

Suomi 100 Vessaharja

Suomi tuo käytännöllisyyden mallimaa. Jos sakset saavat Suomi100-leiman niin mikseivät muutkin jokakodin välineet. Miksi kukaan ei haluaisi Suomi100 vessaharjaa? Sehän melkein kutsuu slogania: “Suomi100 – siivoaa sinunkin paskasi”. Onneksi löytyy myös vaikka rikkasetti, koska välillä tarvitaan muitakin välineitä.

Suomi 100  – kehdosta hautaan
Vauvoille kudottiin tänä vuonna sairaaloihin lahjaksi sinivalkoisia sukkia. Lapset pääsevät leikkimään sinivalkoisella fidgetspinnerillä.
Kun ikä alkaa painaa, löytyy tähänkin suomi100 ratkaisu. Suomi100 Mauno -rollaattori tulee apuun.

Lopulta jos/kun kuolo korjaa, niin juhlavuonna on voinut valita viimeiseksi leposijakseen myös Suomi 100-arkun sekä uurnan.

Onneksi tämä Suomi100-hulluus loppuu jo kohta. Ihanaa itsenäisyyspäivää kaikille ja onnea satavuotias Suomi!