Tv-sarjojen fanit rakastavat meemejä ja niitä on sosiaalinen media täynnä. Tv-sarja-meemit ovat parhaimmillaan hauskoja ja nerokkaita ja monista on tullut varsinaisia netti-ilmiöitä. Ne ovat myös  fanien omia sisäpiiri-vitsejä, joita sarjaa seuraamattomat eivät ymmärrä. Pahimmillaan taas tv-sarjan meemit ovat spoilereita, joita ei voi välttää vaikka kuinka yrittäisi. Tässä muutamia meemejä.

GAME OF THRONES

Tämä sarja on varmastikin kaikkien tv-sarjameemien johtaja ja näitähän riittää. Kesällä Game of Thrones-meemit olivat netissä heti samantien kuin jakso oli päättynyt, joten hauskuudesta huolimatta ne saattoivat pilata sarjan yllätykset.

 

HANDMAID’S TAIL

Tämä Margaret Atwoodin romaaniin perustuva sarja tuli keväällä juuri Yhdysvaltain presidentinvaalien aikaan. Sarjan dystooppinen maailma ja sen kuvat innostivat kuvaamaan meemeillä sen hetkistä poliittista ilmapiiriä.

 

STRANGER THINGS

Tätä sarjaa ei voi olla rakastamatta. Sarjan nuoriin sankareihin on voinut syksyllä törmätä vähän joka paikassa sosiaalisessa mediassa. Sarjassa on myös hienoja sivuhahmoja ja tämä on innostanut myös memeilijöitä ja tietysti nörttityttöjä.

 

DOCTOR WHO

Kesällä paljastettiin vihdoin spekulointien jälkeen uusi Tohtori. Tämähän ei ihan kaikkia miellyttänyt, mutta tosifanille Tohtorin näyttelijän sukupuoli ei ole se oleellinen asia, vaan ihan muut asiat.