Ask me on a date with only three words.

Lähdinhän se minäkin mukaan syksyn mittaan kaikkiin hassuihin meemeihin, “kun kaikki muutkin”. Kolmen sanan treffikutsu oli minusta hauska ajatus tutustua kavereiden mielikuviin minusta. Pidänkö samoista asioista, joista he ajattelevat minun pitävän?

Täytyy sanoa, että hyvin ihmiset minut tuntevat. Jo ensimmäinen ehdotus kolahti: piknik, kesäyö, tunturit. Pohjoisen tyttönä rakastan valoisia öitä ja pohjoisen luontoa, ja mikäpä olisi parempi tapa nautiskella näistä kuin syödä hyvin hyvässä seurassa 🙂

Itse en saanut romanttissävytteisiä ehdotuksia, tai no, en ainakaan tulkinnut niitä sellaisiksi, mutta sehän jää jokaisen omaksi asiaksi, ottaako ehdotukset tosissaan. Itse olisin ainakin lähtenyt myös Karjalaan festareille tapaamaan tähän asti vain netistä tuttua ihmistä. Tähän voinee vaikuttaa myös lupaukseni tälle vuodelle: sanon kyllä kaikille uusille asioille, joita voi kohtuudella toteuttaa eikä niiden tekeminen tuota ääretöntä pelkoa tai ahdistusta. Täytyy tallettaa saamani ehdotukset ja katsoa, milloin niitä pystyy pyytämään toteutettavaksi!