Moikkulikoikkuli jäbändeerokset, mites luistelee? Päivän teema on TYTÖT Overwatchissa ja muissa Ranked-peleissä! Elikkäs aina silloin tällöin kun pelaat Rankedia, lobbyyn ilmestyy joku TYTTÖ. Täähän on yks pahimpia syitä siihen miks tulee pelissä turpaan, ja kuka hei haluaa hävitä rankkia? Mutta ei hätää jätkät, täältä tulee pettämättömät toimintaohjeet! Mulla oli tapana jutella tyttöjen kanssa koulussa joka päivä, eli voin kyl sanoo olevani ekspertti.

 

Overwatchin Mercy-hahmo valonsäteen keskellä, siivet levällään kuin enkelillä.

Unelmiemme nainen, niin pelissä kuin irlissäkin.

 

Totta kai sun täytyy hoitaa tilanne tosi coolisti ja varmasti, koska monet jätkät (MÄ todellakaan en) hermostuu pahasti jos ne kuulee tytön äänen voice commissa. Peli saattaa kaatuu jopa saman tien siihen, koska jumatsuikkeli, kuka oikeesti haluu jotain tsirbuloita tiimiinsä? Mut nyt asiaan eli vinkki numero uno!

 

1. Kysy siltä onkse oikeesti tyttö. On tosi mahdollista että se ei oo huomannu, eli saatat tehdä sille ison palveluksen! Ja eihän sitä koskaan tiedä, sillä saattaa vaan olla mikissä jotain vikaa ja se kuulostaa siksi tytöltä. Tilanne korjattu ja kaikki hyvin! Mutta tää pitää tarkistaa ihan heti, koska minkäänlainen hämmennys ei käy laatuun. Joku kerran sano cisseksistiksi, mut en oo ihan varma että mitä se tarkottaa, ei tarvi välittää.

 

2. No nyt osoittautuu että se on ihan oikeesti TYTTÖ. Voit turvallisin mielin olettaa tässä kohtaa että se aikoo olla pocket Mercy surkeelle betauros-poikaystävälleen koko matsin. Tää pitää paikkansa noin 100,1% ajasta.

 

3. Siis JOS käy niin että sillä ei ole poikaystävää mukana (joo tää on tosi harvinaista), sun täytyy osoittaa sille että SÄ voit täyttää sen roolin ihan milloin vaan. Vaadi tietää missä se asuu ja pyydä sitä deiteille saman tien. Sille tulee heti turvallinen olo. Kerron teille salaisuuden: tytöt on siellä pelaamassa tasan tarkkaan yhdestä syystä, eli etsimässä poikaystävää. Kun annat tytölle sen kaipaamaa huomiota, sen suojeluvaisto herää välittömästi ja nyt SULLA on oma pocket Mercy!

 

Näinhän sen pitikin mennä!

Näinhän sen pitikin mennä!

 

4. Yrittääkö se puhua taktiikkaa ja jättää huomiotta sun kohteliaat kysymykset? Ylipäätään ottaa tilaa commeissa? Sehän ei käy. Tähän on pari eri taktiikkaa, voit testata kumpi toimii sulle paremmin.

  • Ensinnäkin, vaadi saada vastauksia. Jos se kieltäytyy, kerro sille eukolle välittömästi miten epäkohtelias se on. Jatka tätä loppumatsin ajan, äläkä huolehdi siitä että tukkisit voicecommit; tää on paljon tärkeämpää. Jos se ignoroi sut ihan täysin, voit myös spämmiä teamin tai matsin chattiä. Kaikkien täytyy tietää mikä massiivinen biatch se on, että ne voi sit reporttaa solidaarisuudesta.
  • Sano sille reippaasti että turpa kiinni! Teet selväksi, että kaikkia ahdistaa kuunnella jonku tytön ääntä täällä, siinäpähän oppii olemaan puhumatta! Muukin tiimi on helpottunut kun joku uskaltaa sanoa sen mitä kaikki ajattelee, ja saat ne puolelles.

5. Sos, sos! Se meni pickaamaan tankin tai depsin! Sun täytyy saada se vaihtamaan healeriin keinolla millä hyvänsä. Kaikkihan tietää että tytöt ei osaa ampua, eikä tankkaaminenkaan oikein onnistu: Tyttöjen luonnollinen refleksi on juosta kirkuen karkuun kun joku vähän kutittelee aseella. Mutta ei hätää, näin pääset tilanteen herraksi: odota, kunnes kaikki muut on valinneet heronsa. Nappaat viimeisen skillidepsin mikä on jäljellä (Hanzo tai Genji esimerkiksi). Ei tarvii osata pelata sitä. Ääritapauksessa voit ottaa myös jonkun tosi trollipickin (Junkrat on aina hyvä), kunhan saat sillä hyvän kierrepallon syötettyä.
Nyt voit vaatia että tiimin tyttö vaihtaa healeriin koska healia ei oo tarpeeksi! Yritä saada tarpeeksi auktoriteettia ääneesi, että sen hoivavaistot käynnistyy. Onnistuneessa tapauksessa tyttö luovuttaa ja siirtyy Mercyksi ilman turhaa kitinää, niinkuin sen pitääkin! Huh, tilanne pelastettu.

 

6. Matsin aikana muista ylläpitää hyvää ilmapiiriä puhumalla välillä tisseistä ja pyllyistä. Erityisen nokkela tapa muistuttaa herrasmiesmäisyydestäsi on kertoa, että ET aio tuijottaa hänen hahmonsa tissejä ja persettä, sillä tiedät että tällä kertaa tuolin ja näppiksen välissä on ihka oikea NAINEN. Ketään ei haittaa tirkistely jos pelaaja on joku 12-vuotias pikkujäbä, kaikkihan sen tajuu.

Jos oikeen hyvin menee kaikesta huolimatta, voit vaikka hektisen Point B -hyökkäyksen keskellä kertoo kaikille mikä raivoava stondis sulla on, ja toista treffipyyntö. Voit myös suoraan kosia! Muuta tiimiä tämä ei häiritse, päinvastoin, huomaavatpahan mikä kunnon täysverinen HETEROMIES heidän kanssaan pelaa. Ja jos et vieläkään saa vastakaikua, voit aina juosta kulman ympäri suoraan anti-heal-kranaattiin, kuolla, ja julistaa että tämän takia naisten ei tule pelata videopelejä. Olihan se sentään naisen syy että kuolit.

 

7. Siitä puheenollen, viimeistään hävityn matsin päätteeksi muista kertoa, että naiset eivät kuulu videopeleihin. Miehethän operoivat aivan toisella olemassaolon tasolla, missä kukaan ei koskaan häviä pelejä toisilleen. Jos nyt kuitenkin satuitte voittamaan, voit muistuttaa tyttöä siitä että kiitos olisi paikallaan: olihan täysin sinun ansiotasi että hänellä on nyt korkeampi skillrating. Muista riittävän alentuva äänensävy ja se, että päämissiosi on antaa hänen ymmärtää, että Ranked ei ole pelitaidoiltaan heiveröiselle tytölle sopiva ympäristö, ja hänen tulisi tyytyä korkeintaan AI:ta vastaan pelaamiseen.

 

Se oli jätkät siinä! Toivottavasti näistä vinkeistä on teille hyötyä! Helppoahan se ei ole, mutta jos kaikki muistaa noudattaa näitä vinkkejä, saadaan rasittavien muikkelien määrä tässäkin yhteisössä jyrkkään laskuun! Sit ei muutaku haistakaahan vittu, ja heippatirallaa saakeli.
Kirjoittaja on Hanzo-main.