Family that plays together stays together

Kuvassa onnellinen pariskunta pelaa Haloa (Master Chief Collection) ja odottelee Skyrimin lataantumista. Kuvaaja: Mia Meri.

Parasta pelinörttinä on asua toisen pelinörtin kanssa. Molemmat ymmärtävät, että kun toinen pelaa, niin turha sille on yrittää mitään puhua. Molemmat myös osaavat arvostaa toistensa saavutuksia peleissä ja ymmärtävät, ettei pelin äärestä pääse pois ennen kuin peli on tallennettu hyvään paikkaan. Molemmat oppivat myös toistensa pelikäyttäytymisen. Toinen kiroilee kuin tukkijätkä pelatessaan, mutta jos vierestä kuuluukin yllättäen rakkaudentunnustus, on menossa selvästi lataustauko. Suurimmat haasteet tulevat siitä, kumpi saa pelata mitäkin pelikonsolia ja miten koko ajan kasvava konsolikokoelma saadaan mahdutettua kahden television kanssa samalle TV-tasolle. Tässä normikuva vuoden takaa: a family that plays together, stays together. <3