Nörttitytöt
Evie on kova ajamaan hevosvaunuilla, vaunut eivät vaan tahdo sitä kestää. Kuva: Ruutukaappaus pelistä Assassin's Creed® Syndicate (c) Ubisoft

Evie on kova ajamaan hevosvaunuilla, vaunut eivät vaan tahdo sitä kestää. Kuva: Ruutukaappaus pelistä Assassin’s Creed® Syndicate (c) Ubisoft

 

Evie Frye: AAA-pelin naisprotagonisti, joka on pätevä, tappava eikä esilletuodusti silmäkarkkia. Eviellä pelaaminen on ollut suuri ilo!

Nörttivuoteni 2015 kohokohta oli alkaa pelata konsolipelejä. Ihastuin suuresti erityisesti Assassin’s Creed -sarjaan, ja odotin sen uusinta peliä, Syndicatea, monta kuukautta. Minulle Ass. Creed ei ole vanhan toistoa, koska se on tuttavuutena niin uusi, joten olin innoissani Syndicatesta ihan jo siksi, että siinä olisi lisää samoja hauskoja asioita, joista pidin Unityssa. Erityistä nautintoa on kuitenkin ollut pelata naishahmolla! Miten virkistävää vaihtelua Ezion loputtomiin naisjuttuihin! On ihanaa nähdä ruudulla avattarenaan kerrankin nainen, ja on upeaa, että Eviellä voi tehdä kaikki samat salamurhaaja-hiippailu-taistelut kuin muillakin hahmoilla.

 

Evie tykkää myös tapella. Kuva: Ruutukaappaus pelistä Assassin's Creed® Syndicate (c) Ubisoft

Evie tykkää myös tapella. Kuva: Ruutukaappaus pelistä Assassin’s Creed® Syndicate (c) Ubisoft