blobsy
Kehittäjä: Rammin’Speed Entertainment Ltd Oy
Alustat: iOS, Android
Testattu: Android (Samsung Galaxy S3)
Genre: Shoot ’em up 
Ikäraja: 3

Blobsy on pienen turkulaisen yrityksen söpö pieni ammuntapeli, jossa pelaaja on pieni pisara vastassaan matoja, viruksia ja muita limamöykkyjä.

Käytännössä pelaajan ohjastama pisara istuu keskellä ruutua ja vihollisia tulee joka suunnasta. Ammuksena toimii oma massa, ja osuessaan massa tulee takaisin itselle, ohi ampuessa käytetty massa on menetetty. Pisaran massa pienenee myös, jos vihollinen pääsee tarpeeksi lähelle. Peli päättyy, kun massa loppuu. Toisin sanoen: kuinka monta vihollisaaltoa onnistut tuhoamaan ennen kuin ohilaukauksia tulee liikaa ja pisara kuolee.

 

Blobsy screenshot

 

Peli on nopea ja huoleton. Mahtava, jos sinulla on aikaa vain minuutti tai pari odottaessa. Blobsy on myös helppo ymmärtää ja vauhtiin pääsee nopeasti. Toisaalta pelissä on ainoastaan yksi loputon moodi, joten en tiedä kuinka pitkäikäinen peli on, siitä voi tulla tylsä jonkun ajan päästä.

Peli on ilmainen, mutta jos haluaa toisenlaisen pisaran kuin alussa mukana olevan sinisen, niin joutuu maksamaan. Toisilla pisaroilla on omat aseensa, joten peli ja strategia voi muuttua vähän.

Tiivistelmä

+ Söpö
+ Nopea

– Tylsähkö
– Vain yksi moodi

Arvosana

geekgirl_3

 

 

*****
Peli on ladattavissa ilmaiseksi.