Millainen on vahva naishahmo? Mitä eroa on geekillä ja nerdillä? Miksi taivas on öisin musta? Mikä on elämän tarkoitus?

Nörttitytöt aloittaa uutuutena Kysy Nörttitytöiltä -palstan, jonka tarkoituksena on löytää vastauksia lukijoita askarruttaviin kysymyksiin. Kysymykset voivat liittyä tieteeseen, taiteeseen, nörttiyteen, populaarikulttuuriin tai ihan mihin tahansa, mitä ikinä keksitkään kysyä. Vastauksia pohtii blogin satapäinen toimituskunta, joka koostuu monien eri tieteenalojen, teknologioiden ja nörttialakulttuurien asiantuntijoista. Tämä tilaisuus kannattaa siis käyttää ehdottomasti hyväksi!

question-63916_640Kysymyksiä voi lähettää Nörttitytöille pohdittavaksi oheisella lomakkeella: http://goo.gl/UVRY3q

Vastauksia tullaan julkaisemaan blogissa noin kerran kuussa. Nörttityttöjen toimituskunta pidättää oikeuden valita kysymykset, joihin vastaa.