KKP logo NAHei vaan ja tervetuloa lukemaan Nörttityttöjen arvosteluja!

Aloimme julkaista vuosi sitten Nörttitytöissä peliarvosteluja kerran kuussa otsikolla Kuukauden kiinostavimmat pelit. Näin siksi, että pelit-kategoria täyttyi nopeasti peliarvosteluista, kun kaikki halusivat kertoa uusista hyviksi koetuista peleistä. Halusimme vapauttaa Pelit-kategorian enemmän “vakavamielisille” ja syväluotaaville kirjoituksille peleistä ja pelikulttuurista.

Meillä on ollut Nörttitytöissä puhetta siitä, että haluaisimme alkaa myös kirjoittamaan enemmän elokuva- ja kirja-arvosteluja, ja lisäksi meillä on lukupiiri kuukausittaisine postauksineen. Jotta blogin kategoriat eivät jälleen täyttyisi arvosteluista,  päätimme yhdistää voimamme, ja siksi tästä eteenpäin julkaisemme kerran kuussa niin peli-, kirjallisuus-, TV-, elokuva- ja sarjakuva-arvosteluja kuin lukupiirin postauksia osana Nörttityttöjen arvosteluja.

Saimme myös lukijoiltamme palautetta, jonka perusteella aika montaa oli harmittanut, kuinka peliarvostelut ulos tulleessaan täyttävät niin RSS-syötteen kuin blogin etusivunkin. Pureuduimme asiaan, ja jos kaikki meni niin kuin Strömsössä, etusivulle ja RSS:ään pitäisi ilmestyä nyt vain tämän sivun.

Ja sitten asiaan…

Peliarvostelut

Lukupiiri

Hyvää kevättä!