Nämä ilmoitukset ovat osa Nörttityttöjen treffi-ilmoituksia. Alkuperäisen postauksen (jossa esitettyihin kysymyksiin osa on myös vastannut) näet täältä.

Tässä osassa nörttinaiset hakevat sekä miehiä että naisia pääkaupunkiseudulta ja muualta Etelä-Suomesta.

——————————————————————————————

Taiteilija sielu kultaisessa häkissä, eksyneenä todellisuuden labyrinttiin, linnan neito vailla pelastajaansa. Hei sinä! olen 21-vuotias neitokainen, harrastuksiin kuuluu cosplay, musiikki, piirtäminen, videopelit, elokuvat, kirjat, tanssiminen sekä matkustelu. Luonteeltani olen hyvin tunnollinen, herkkä ja omaan positiivisen asenteen elämään. Vanhana kuollessani haluan hymyillä ja kokea sen tunteen että olipa hyvä elämä ja toivon mukaan olen jättänyt hyviä muistoja muille. Nautin elämän pienistä kauniista asioista, käsitöistä, taiteesta, hyvästä ruuasta, sisustamisesta, keikoista, cosplaysta, extempore reissuista, liikunnasta ja yleensä elämän kokemuksista. Vakavampaan suhteeseen toivoisin sinulta positiivista asennetta elämään, tietoa hieman siitä mitä elämältäsi haluat, vakavuutta sitä tarvittaessa mutta myös hassuttelu ja hauskan pito on enemmän kuin sallittua! olet rehellinen ja luotettava sekä avoin ja keskusteluun kykenevä omaat mielipiteitä. sinulta löytyy kiinnostusta musiikkia kohtaan, keikoilla olisi ihana käydä yhdessä, kenties tykkäisit myös cosplaysta, videopelejä haluisin pelailla yhdessä kanssasi tai katsella tv sarjoja tai elokuvia kynttilän valossa ja syödä hyvää ruokaa, kenties voisimme matkustella yhdessä, nähdä maailmaa ja jakaa omat hyvät että huonot hetkemme. Toivoisin myös että arvostaisit minua tämmöisenä kuin olen, kokonaisuutena hyvine ja huonoine puolineni ja kaikkine kiinnostuksen kohteiteni. muuten ei ole väliä poltatko tai juotko. Voisin tässä vielä vähän listailla omia suosikki artisteja, elokuvia, sarjoja ja muita mukavia asioita. Musiikki: Marilyn Manson, Nightwish, Bon Jovi, Tehosekoitin, HIM, Negative,The 69 Eyes, Antti Tuisku, Blutengel, Turmion Kätilöt, Deathstars, Ensiferum, Turisas, Children Of Bodom, An Cafe, Alice Nine… Elokuvat ja tv sarjat: Imaginaerum, Lord of The rings, Potterit, Freddy vs Jason, Tangled Game Of Thrones, Supernatural, True Blood, Serranon perhe, putous, simpsonit, hayao miyazakin leffat, tim burton, the crow.. Videopelit: final fantasy, resident evil, silent hill, persona, samurai warriors, team fortress, killing floor, left 4 dead, dota 2, legend of zelda, sengoku basara, project zero, alan wake, trine, magicka, kingdom hearts elämäni tärkeitä asioita: hymyile, pidä hauskaa, nauti elämän pienistä asioista, tanssahtele lumi sateessa, nauti sateesta tai auringon paisteesta kasvoillasi, rakasta, vaikka välillä menisikin huonommin niin loppujen lopuksi asiat kyllä kääntyvät parempaan ja pohjalta ainoa tie on ylöspäin. It can’t rain all the time Taikatalvi

Yhteydenotot: magicalwinter93@gmail.com

——————————————————————————————-

Eräs ystäväni muotoili asian seuraavasti: “Parhaassa tapauksessa elämäntilanteesi muuttuu ja löydät jonkun kivan. Pahimmassakin tapauksessa sama tilanne jatkuu vain samanlaisena.” Joten olen toiveikas – ehkä löytäisin jonkun kivan tyypin, jonka mielestä on ihan normaalia tai peräti hienoa, että nainen tietää jotain peleistä ja pelaamisesta. Etsinkin kivaa ja avarakatseista nörttimiestä seurustelusuhteeseen.

Olen 33-vuotias nörttityttö pääkaupunkiseudulta. En ole aivan tarkalleen mikään hento ja pulassa oleva prinsessa, enkä odota sinun olevan sankaroimaan saapuva ritari. (Omasta hevosesta saa kyllä bonusta!) Unelmieni kumppani on suurinpiirtein (= +/-5 vuotta) ikäiseni, jossain seutuliikenteen kantaman päässä ja sitä mieltä, että parisuhteessa ei kannata olla pelastajaa ja pelastettavaa, vaan kaksi oman elämänsä (anti)sankaria selviämässä päivästä toiseen suuria ja pieniä outouksia uhmaten.

Primäärisin nörttiharrastukseni ovat pelit – pelaan roolipelejä, larppaan kun jaksan ja ehdin, tietokonepelejä rentoutumis- ja nollaustarkoituksissa sekä kortti- ja lautapelejä ajanvietteeksi hyvässä tai oikealla tavalla huonossa seurassa. Kirjahyllystäni löytyy roolipelien lisäksi satukirjoja, sarjakuvia, urbaanifantasiaa, tietokirjallisuutta, muutama moneen kertaan läpipelattu suosikkitietokonepeli ja pari hyvää viskipulloa, jotka odottavat sopivaa päivää. Levykokoelman siirsin jo vuosia sitten biteiksi. Pienenä halusin olla MacGyver, nyt isona toivon että huomaisin olevani jonain päivänä jotain samanlaista kuin Charles Strossin Bob Howard. Tykkään nukkua aamuisin pitkään, en pidä hössöttämisestä ja siitä kun asioista tehdään liian vaikeita, juon kahvini maidolla, käyn töissä, osaan sekä kävellä korkokengillä että olla yksi jätkistä ja laitan mielelläni hyvää ruokaa jos syöjiä on enemmän kuin yksi.

Arvostan ihmisissä luovuutta, seurallisuutta, itsenäisyyttä, ystävällisyyttä ja nyrjähtänyttä huumorintajua. Pidän sellaisten ihmisten seurasta, jotka jaksavat olla innostuneita jostain asiasta, keskustella ja väitellä asioista hermostumatta tai ottamatta niitä liian henkilökohtaisesti, eivät ota itseään turhan vakavasti, arvostavat yleissivistystä ja asioiden tietämistä sekä osaavat myös antaa tilaa muille ihmisille.

Mutta vielä: jos olisit minun, saisit kertoa minulle hahmostasi ja minä kuuntelisin, samalla kun kehittelisin lyyrisempiä rakkaudentunnustuksia.

Yhteydenotot: neiti.pelipaiva@gmail.com

——————————————————————————————-

Sä näytät ihan My Little Ponylta Hei. Oletko siellä? Syvästi romanttinen, rauhallinen ja itsevarma? Täällä minä, mukavuudenhaluinen, tulinen innostuja. Kerran eksyttyäni Helsingin keskustan pintaliitopaikkaan minua kutsuttiin naistenvessassa My Little Ponyksi. Nappiin meni. Bronya silti en ole etsimässä, vaan miestä joka pitää söpöstä ja hassusta naisesta. Joka ei ole aina söpö ja hassu, vaan voi olla turhautunut, nihilistinen ja viiltävän sarkastinen. Joka suorittaa kaiken äänitehosteiden kanssa ja juttelee kissoilleen. Eli jos etsit uljasta pitkäsääristä täysveristä, niin siirry seuraavaan kirjoitukseen. Täältä löydät vain suloisen, pienen, pyöreän ja itsepäisen ponin. Olen lievästi nörtti. imageFantasianörtti, tv-scifinörtti. Erityistaitoni on kyky seurata vierestä toisen henkilön pelaamista tuntikausia. Lujaa faktaa väliin, olen 26-vuotias ja asun pääkaupunkiseudulla. Mukanani tulee kolme kissaa, joten allergiset jäävät kirjeystävien tasolle. Sinun tulisi olla joko samanikäinen tai hieman vanhempi. Ja mies. Pitkät hiukset ovat aina plussaa. Melkeinpä vaatimus. Emmin pitkään tämän kirjoituksen tekoa, sillä olen arka heittäytymään ihmissuhdeasioissa. Sitäpaitsi rakkaushan on vain aivojen välittäjäaineiden sekoilua, eikö? Samat endorfiinit saa suklaasta. Romanttisimmat nörttitreffit syntyvät siitä, kun toinen osapuoli viitsii hienovaraisesti ottaa selvää, mistä pidän. Tai, jos vain ostaa kukkia, vie pelaamaan laser tagia ja sen jälkeen viskiliköörille. Tällä hetkellä elän täysiä ja haluaisin löytää nörtin, joka on myös elämäänsä täysin tyytyväinen ja varma. Ja jonka kainalossa uskaltaisin korjata sivistyksessäni ammottavan repaleisen aukon. Eli katsoa Buffyt. Vihdoin. -Fawnpaws

Yhteydenotot: fawnpaws@gmail.com

——————————————————————————————-

Armaani! En vielä tunne sinua, mutta odotan innolla.

Olen suunnilleen kolmekymppinen feminiiniotus pääkaupunkiseudulta, ja kaipaan kainaloon toista samanmielistä – miestä, naista tai jotain muuta.

Pidetään Firefly-maraton ja pussaillaan jaksojen välissä sohvalla. Tai esittele minulle lempipelisi, ja nauretaan yhdessä sille miten huono olen siinä. Käydään kliseisen romanttisella merenrantaretkellä ja kotiin päästyämme harrastetaan kuumaa (kinky)seksiä.

Olen elämän varrella huomannut tuntevani oloni mukavimmaksi nörttikategoriaan jollain tavalla mahtuvien ihmisten kanssa. Uteliaiden, enemmän tai vähemmän epätavallisista asioista innostuvien ihmisten, joille ei tarvitse esittää tavallista vaan voi rauhassa vaahdota quenyan sanojen siisteistä etymologioista tai muusta vastaavasta luottaen siihen, ettei toinen pyörittele silmiään vaan näkee innostuksen lähinnä söpönä. Kaikkien intohimojen ei tarvitse kohdata, kunhan asenne on oikea. Ainahan sitä voi tutustua toisen kiinnostuksenkohteisiin, ehkä löytää itsekin jotain uutta ihkutettavaa.

En tykkää määritellä kovin tiukasti etukäteen sitä, mitä ihmissuhteilta haluan, koska jokainen ihmissuhde etsii joka tapauksessa oman uomansa. Elämään mahtuisi seksiä ja romantiikkaa sopivassa suhteessa, ja miksei vaikka jotain millä on potentiaalia kehittyä joskus vakavammaksikin. Suljettuun suhteeseen en usko haluavani ihan heti, jos koskaan, joten olethan avoin polyamorialle tai muille vastaaville järjestelyille.

Terveisin tällä kertaa rakkaan ropehahmon identiteetin taakse piiloutuva

Ankita

Yhteydenotot: ankita.kayin@gmail.com

——————————————————————————————-

Ystävät ovat mausteita joita ilman elämä olisi aika mautonta. Oma maustekaappini on aika hyvin varusteltu, mutta juuri se speciaali-mausteseos uupuu. Juuri se jonka kanssa voisi jakaa niin elämän sokeriset, kuin suolaisetkin hetket. Vaan mistä on valmistettu tuo ihmeaine? Tasapainoisesti hassuttelusta ja vakavuudesta, molemminpuolisesta luottamuksesta, toisen kunnioittamisesta, yhteisestä ajasta sekä omista menoista, toisen huomioimisesta. Vuosikerralla ei niinkään ole väliä, kunhan on tarpeeksi kypsynyttä. Persoonalla pitkälle pääsee. Vaan minkälainen on paakari joka hakuaan tässä esittelee? Lähes 40 vuoden ajan on elämää tullut jo nähtyä ja omaa soppea rakennettua pääkaupunkiseudulle. Koska pääsi taikina valmistettaessa liikaa paisumaan, ei muistuta Venusta neito tää, vaan paremminkin lie karannut taulusta Rubensin. Persoonaltaan on vaihtelevainen, sillä siinä missä alkuun saattaa ujoltakin vaikuttaa, niin tutussa joukossa tuskin puheetta jää. Ja vaikka elämässä jokaiseen päivään pyrkiikin suhtautumaan pilke silmäkulmassa, ei lyö hän elämää leikiksi. Niin on monissa liemissä keitetty, että vain harvakseltaa hän itseään prosenteilla marinoi ja nykyisin savustuksenkin hoitaa saa leirinuotio. Kun työltä aikaa jää uppoutuu hän mielellään kirjojen maailmaan tai katsastaa tv:stä lempisarjojaan ja samalla usein käsitöitä ommellaan. Säännöllisesti on myös päästävä pyörähtelemään ja opiskelemaan lisää historiaa sekä rakentamaan keskiaikaista persoonaa. Ja jos oikein onnistaa, niin hyvässä seurassa saa pelilaudalla nappuloita liikuttaa tai muuria Mahjongin rakentaa. Jos siis pelottavalta kuulosta ei nainen tällainen “suurenmoinen” niin laitahan ihmeessä viestiä tulemaan. Vaan huomioithan, että deittailu ei ole minulle harrastus, enkä tutustumiselle aikataulua halua rakentaa vaan rauhassa toiseen tutustua, joten jos valmis tähän et sä ole sun ilmoitusta seuraavaa kannattaa siis katsastaa.

Yhteydenotot: misscatherine@luukku.com

——————————————————————————————-

25-vuotias pohjoiseen ja sen kauneuteen ihastunut naisnörtti etsii vierelleen miesnörttiä (noin 26-33 -vuotiasta sellaista), jonka kanssa voisi välillä lähteä pois neljän seinän sisältä lukemasta, pelaamasta tai kirjoittamasta maailmaa uudeksi. Ulkona isossa maailmassa voitaisiin yhdessä oppia uusia asioita, janota tietoa, toteuttaa höpsöjä ja nörttimäisiä päähänpistoja ja pysähtyä ihailemaan asioita. Olla ennakkoluulottomia ja hypätä ensimmäiseen asemalta lähtevään junaan ja seikkailla muuallakin kuin larpeissa. Piiloutua New yorkin eläintieteelliseen museoon ja yöpyä sinivalaan alla. Nämä neito etsii ystävää ja sitä prinssiä, jonka kanssa voisi pelata yhdessä korttia, rpg:itä ja lautapelejä. Prinssin kanssa voisi myös lukea kirjaa, jakaa arkea, laittaa ruokaa, seikkailla oikeassa elämässä lähellä ja kaukana, ja puhua kielillä, vaikka sitten itse keksityllä. Neidon edellisestä suhteesta on kauan, koska se oli niin rankka jättäen jälkeensä herpeksen. Neito haaveilee siitä huolimatta perheestä ja prinssistä, jonka kanssa lukea kirjoja puistossa ja bongailla dinosauruksia pilvien keskeltä. Siitä henkilöstä, joka uskaltaisi uskaltaa yhdessä.

Yhteydenotot: cappa.nieida@outlook.com

——————————————————————————————-

Olen pitkälti yli 20 mutta en ihan vielä 40-vuotias nainen Helsingistä. Kulutan mieluusti scifiä sarjojen, kirjojen ja leffojen muodossa, seurailen skeneä ja pelailen paljon; koneella ja ihan rooli- ja lautapelejäkin. Muita mielenkiinnon kohteita mm. tiedemaailman uutiset ja tietysti japanilainen kulttuuri. Etsin tavallista mutta nörtteyteen ajautunutta miesihmistä, sellaista jonka kanssa voi keskustella syvällisiä ja kertoa tyhmiä vitsejä. Ikää olisi ehkä hyvä olla 25-45 mutta se ei ole niin tarkkaa. Arvostan älykkyyttä, huumorintajua ja mielenkiintoa samanlaisiin asioihin. Kaipailisin seuraa vaikkapa satunnaisiin baareiluun, pelailuun, leffaseuraksi tai jos oikein hyvin käy, jopa elämänkumppaniksi. Ulkonäöstä: täystyrmäys tulee vain superlihaksikkaille, langanlaihoille ja epäsiistin näköisille miehille. Romanttiseksi koen uudet asiat ja kokemukset eli romanttiset treffit olivat ehkä jossain paikassa, missä en ole aiemmin käynyt. Olen hyvin perinteinen nainen joten kynttilänvalo, kukat jne. toimivat aina. Iltaisin kaipaan ehkä eniten sitä kuuluisaa kainaloa, johon käpertyä. Lämpöä. Se on se, mitä elämästäni puuttuu. ps. Huomaathan, että olen Steve-uskis, toivottavasti sinäkin.

Yhteydenotot: kalomi123@gmail.com

——————————————————————————————-

Rakas, Olen “Mimiamba”, 27 -vuotias neljän vuoden lapsettomasta avioliitosta eroamassa oleva luova sielu. Olen elämäniloinen, onnen löytävä ja hukkaava nainen, joka ei pelkää väittelyitä vahvojen miesten kanssa. Arvostan kumppanissa savuttomuutta, sarkastista huumorintajua, aitoutta ja rehellisyyttä. Toivon, että mies saa minut nauramaan, osaa tanssia ja harrastaa loistavaa seksiä (tottakai!). Etsin n. 25-35 -vuotiasta rakasta, joka olisi hyvä isä toivomilleni lapsille. Suurin haaveeni on saada lapsia ja muuttaa lämpimään maahan talviksi. Ihaninta olisi lähteä yhdessä maailmanympärysmatkalle tai lämpimän meren äärelle seikkailemaan seksikumppanin ja ystävän kanssa! Luonteeltani olen tuntemattomille hieman varautunut sihisevä käärme, mutta ystäväni tuntevat minut apinana, joka osaa viihdyttää, nauraa ja naurattaa. Kuolemani jälkeen minut muistetaan krokotiilina. Arvostan vakaata elämäntilannetta ja rahaa on aina oltava tilillä riittävästi seuraavaan reissuun. Olen asunut pitkiä aikoja ulkomailla ja voisin hyvin muuttaa Suomesta muualle muutamaksi kuukaudeksi tai vuodeksi kerrallaan. Suomessa en haluaisi asua Helsingin ulkopuolella. Olen harrastanut kaikenlaista kuvataiteista valokuvaukseen ja eri tansseista pöyräilyyn. Rakastan ystäviä, nauramista, hyviä keskusteluita, uimista, sukeltamista, tanssimista, lukemista, mökkeilyä ja matkustamista eksoottisiin paikkoihin. Rakastan rakastaa ja tulla rakastetuksi.

Haluan saada kiksejä arjestakin ja arvostan monikulttuurisia kokemuksia. Toivon viestejä mukavilta miehiltä! 🙂

Yhteydenotot: mandinkaminiamba@gmail.com

——————————————————————————————-

Olen puhelias ja positiivinen introvertti, sukupuoleltani nainen ja elämää on takanapäin jo reilu neljännesvuosisata. Sanoisin tekeväni unelmatyötäni, jossa yhdistyvät sopivassa suhteessa asiantuntijuus ja asiakaspalvelu. Ystäväni käskivät laittaa tähän myös, että olen tosi ihana, suloinen, lämmin, toiset huomioiva, älykäs ja huumorintajuinen. Lisäksi minua on äskettäin luonnehdittu marttamaiseksi, eikä sekään olla kaukana totuudesta.

Suhtaudun kaikkiin kiinnostuksenkohteisiini nörteille tyypillisellä täysin epäironisella innolla. Rakkaimmat harrastukseni kietoutuvat selvästi kahden asian, käsitöiden ja kirjojen, ympärille. Myös musiikki on aina ollut lähellä sydäntäni ja viimeaikoina olen innostunut ruokakulttuurista ja hyvästä ruuasta. Hyvässä seurassa pelaan mielelläni lautapelejä, joissa yhdistyy sopivassa suhteessa taito ja tuuri. Televisiosarjasuosikkejani ovat viimeaikoina olleet Doctor Who, QI, Sherlock ja Criminal Minds ja YouTubesta tulen katsoneeksi mm. Vlogbrotherseja, The Brain Scoopia, Pemberley Digitalin tuotantoja, Wheezy Waiteria ja CGP Greyta.

Etsin ihmistä, joka on intohimoisesti elämään ja kiinnostuksenkohteisiinsa suhtautuva, positiivinen ihminen. Hänen kanssaan olisi helppo puhua kaikenlaisista asioista maan ja taivaan välillä silloinkin, kun asioista ei olla ihan samaa mieltä. Hänen kanssaan innostuisimme yhdessä ja innostaisimme toisiamme monenlaisten asioiden suhteen. Hän on myös kaikella todennäköisyydellä sukupuoleltaan mies ja suurin piirtein saman ikäinen kuin minä. Toivoisin hänen hakevan elämäänsä pitkäkestoista parisuhdetta, sillä omissa haaveissani on löytää elämänkumppani, jonka kanssa voisin jonain päivänä perustaa yhdessä perheen. Mukavaa olisi myös, jos hän olisi pääkaupunkiseudulta tai lähialueilta.

Pohjimmiltaan kaipaan kuitenkin ihmistä jakamaan ihan tavallista arkea, jossa voidaan tehdä yhdessä arkisia asioita, kuten vaikka laittaa ruokaa, katsella elokuvia ja kuunnella musiikkia tai vaikka siivota. Läheisyyttä kaipaan joskus paljonkin ja olisi ihanaa välillä nysvätä toisen kainalossa, tietenkään molempien omaa tilaa unohtamatta.

Toisaalta en haluaisi, että yhteinen arki olisi vain kotona olemista, vaan siihen kuuluisi myös yhteisiä retkiä ja seikkailuja.

Olen käynyt joillakin treffeillä vuosien varrella ja vaikka ne aina ennakolta tuppaavatkin jännittämään, on niillä toisinaan hauskaakin ollut. Jo ihan teekupposen äärellä istuminen voi olla äärimmäisen mukavaa, jos juttu lähtee luistamaan. Myös yhdessä esimerkiksi erilaisissa museoissa tai muissa vastaavissa paikoissa, kuten vaikka Heurekassa, vierailu hyvässä seurassa on minun mieleeni. Ja on sitä joskus keikallakin tullut treffeillä käytyä. Ehkä parhailla kokemillani treffeillä päädyimme spontaanisti kahvilta kierrätystapahtumaan, kävelemään ympäri kaupunkia ja lopulta oluelle.

“The venn diagram of boys who don’t like smart girls and boys you don’t wanna date is a circle.” -John Green

Yhteydenotot: rariteetti@gmail.com

——————————————————————————————-

Täytän tänä vuonna 29. Elämässäni on tällä hetkellä paljon kaikenlaista, kuten mielenkiintoinen työ, antoisia vapaa-ajan projekteja, paljon hyviä ystäviä ja ihanat kissani. Vaikka kaikki on oikeastaan melko mallillaan, joskus huomaan kaipaavani jotakuta, jonka kanssa käpertyä iltaisin katsomaan leffaa tai jotain tv-sarjaa. Jotakuta, jonka kanssa jakaa hype uusimmasta “parhaasta pelistä ikinä.” Jotakuta, jonka kanssa mahdollisesti jakaa pidempikin taival yhdessä.

Voin kuitenkin olla usein myös toivottoman saamaton ja laiska, enkä ole missin mitoissa vaikka kai ihan mukiinmenevä pakkaus noin muuten olenkin. Olisi tietysti enemmän kuin mahtavaa, jos omalla positiivisella energiallasi onnistuisit potkimaan minuunkin vauhtia! Tykkään myös puujalkavitseistä, mikä voi olla joko hyvä tai huono asia. Toivottavasti sinusta hyvä?

Ei ole väliä oletko nainen vai mies, kunhan ikäsi on jossain n. 25-35 vuoden tuntumassa ja majailet jossain pääkaupunkiseudulla tai täällä lähimain. Olethan myös savuton, sillä en voi sietää röökinkäryä. Lisäksi en halua elämääni lapsia, elleivät ne ole jotain muuta lajia kuin minä itse, joten joudun sanomaan ei kaikille lisääntymishalukkaille ja allergisille. Olen avoin ajatukselle polyamorisesta suhteesta, mutta se ei ole mikään vaatimus.

tl;dr: olen kolmenkympin kriisiä poteva vihertävä liberaali feministi, introvertti pelinörtti ja nauran tyhmille vitseille. Jos sovit ylläoleviin spekseihin etkä toisaalta kavahtanut omiani, laitathan viestiä niin katsotaan mihin se johtaa!

 Yhteydenotot: teekettu@gmail.com