Nämä ilmoitukset ovat osa Nörttityttöjen treffi-ilmoituksia. Alkuperäisen postauksen (jossa esitettyihin kysymyksiin osa on myös vastannut) näet täältä.

Tässä osassa nörttinaiset etsivät nörttiä määrittelemättömältä alueelta.

——————————————————————————————-

Hei ihminen,

toivottavasti voit hyvin ja kotimatkasikin sujuu turvallisesti. Tänne kuuluu hyvää. Kaikki eläimet ovat kunnossa ja kanat ovat munineet ahkerasti. Kaipaan jo pitkiä aamu-unia eli varaudu aamuiseen lampolavuoroon aika pian paluusi jälkeen. Onneksi lauma ei ole nykyistä suurempi, joten hoitaminen on sujunut koiran avulla melko joutuisasti yksinkin.

Suunnittelin jo seuraavaa geokätköilyreissua, jos vaikka vuosipäivän kunniaksi lähdettäisiin vähän useampaa kätköä etsimään. Sun täytyy myös lukea tuo “Elämäni nomadina”, kun kotiudut. Se osoittautui oikein mielenkiintoiseksi kirjaksi. Latasin vuorostaan tabletille sen Selling the Dream: How Hockey Parents and Their Kids Are Paying the Price for Our National Obsession -kirjan. Vielä, kun ehtisin tuota lukemaan.

Täytyy sanoa, että iltauutisia katsellessa on usein tullut ikävä kainaloon eli onneksi palaat pian 🙂 Uudet sukat täällä jo odottaa. Seuraavalla kerralla lähdetään kyllä yhdessä Euroopan lomalle.

– Nainen rivitalosta, 32v

PS Tositarkoituksella siis hakusessa olisi kohtuullisen toimelias (mies)nörtti.

Yhteydenotot: into.ilovispila@gmail.com

——————————————————————————————-

Täällä kirjoittelee 19-vuotias naispuolinen henkilö. Harrastuksiini kuuluu tv-sarjat, elokuvat, videopelit ja korttipelit. Muutama lempisarja mistä tykkään kovasti on: House, The Blacklist, Rillit Huurussa, Castle, Sherlock, Doctor Who, Miehen Puolikkaat, Breaking Bad, Game of Thrones. jne jne.

Pidän myös kovasti piirtämisestä, vaikken sitä ole hirveästi viime aikoina harrastanut koulun takia. Japanilainen pop-kulttuuri on myös lähellä sydäntäni, joten ei tarvitse ihmetellä jos joskus puhua höpötän animesta tai jostakin japanilaisesta artistista/bändistä. Nörttiys ehkä minulle enemmän merkitsee syvää kiinnostusta johonkin asiaan. Kaverit välillä ihmettelee että miten minä muistan niin monen näyttelijän nimet, tai että miten minä muistan jotain satunnaisia juttuja sarjasta x Mitä videopeleihin tulee niin pidän eniten RPG-genren peleistä.

Luonteeltani olen positiivinen ja vähän hassu. Minulla on unelmia, joista jo yksi on toteutumassa ja olen siitä hyvin innoissani.

Olisi kiva tavata joku miespuolinen henkilö jonka kanssa olisi edes vähän samanlaiset kiinnostuksen kohteet. Kaikesta ei siis tarvitse tykätä. Olisi ihan hauska joskus pelata tekkeniä taikka MMORPGtä, käydä elokuvissa. Sekin olis siistiä jos sopisit ikähaarukkaan 19-24.

Tahtoisin löytää sen oikean, kukapa ei? Mutta lähdetään ensin ihan kaveripohjalta =)

Pelataan kahdestaan jotain? Käydään elokuvissa? En ole pahemmin treffeillä ollut niin on hankala kuvitella.

Millaisesta arjesta fantasioit? Mitä haluaisit tehdä tulevan nörttiystäväsi kanssa illalla sohvalla pitkän ja raskaan päivän päätteeksi? Millaisia haaveilisit ihan tavallisten päivien olevan, jos löytäisit rinnallesi elämäsi nörtin? Asun Pohjois-Savossa, mutta liikun joskus Etelä-Suomessakin, sieltä kun satun olemaan kotoisin. Opiskelen tällä hetkellä yo-pohjaista audiovisuaalista perustutkintoa ja tykkään alasta kovasti. Aion tähdätä tv- tai elokuvapuolelle jahka kun valmistun. Kirjoitelkaa ihmeessä niin jutellaan~!

-Fiana

Yhteydenotot: fiana_vigil@outlook.com