Nämä ilmoitukset ovat osa Nörttityttöjen treffi-ilmoituksia. Alkuperäisen postauksen (jossa esitettyihin kysymyksiin osa on myös vastannut) näet täältä.

Tässä osassa naiset etsivät sekä naisia että miehiä Länsi-Suomesta.

————————————————————————————–

29-vuotias turkulainen nörttinainen etsii rinnalleen ihanaa 27-35-vuotiasta miestä

Hei sinä sympaattinen, nörtähtävä mieshenkilö! Sinua kaipaa elämänkumppanikseen samanlainen naisihminen Turusta. Heti kättelyssä on tunnustettava, etten osaa ratkaista Rubikin kuutiota alle minuutissa ja piin desimaalejakin muistan ulkoa vain kaksi, mutta olen nörteille ominaiseen tapaan loputtoman kiinnostunut elämästä, maailmankaikkeudesta ja kaikesta.

Teen parhaillaan elämäni toista ylempää korkeakoulututkintoa luonnontieteelliseltä alalta jota rakastan. Pidän paljon myös historiasta, kuvataiteesta ja musiikista. Arvostan scifiä genrenä ja luen paljon tietokirjallisuutta, romaaneja ja sarjakuvia. Käyn usein elokuvissa ja vietän paljon aikaa ihan vain idlaten internetsissä. Pidän käsitöistä ja osaa muun muassa tehdä oikein hienoja foliohattuja.

Luontoihmisenä pyrin silloin tällöin hakeutumaan metsään, suolle tai saaristoon ihastelemaan eliömaailmaa, erityisesti lintuja ja ötököitä.

Nörtiksi olen kohtalaisen ekstrovertti ja sosiaalinen. Pidän erittäin paljon ihmisten kanssa keskustelemisesta ja keksin sanottavaa aiheesta kuin aiheesta. En pelkää ilmaista mielipiteitäni, mutta olen myös hyvä kuuntelija ja pyrin antamaan hiljaisemmillekin tilaa. Huvitun hyvin helposti ja nauran kippurassa niin tyhmille vitseille kuin julmalle huumorillekin. Osaan nauraa myös itselleni ja siksi minulla onkin yleensä hauskaa.

Maailman tila saattaisi antaa paljonkin aihetta kyynisyyteen, mutta pyrin ajattelussani optimismiin, koska sillä saavuttaa yleensä enemmän. Tunnustaudun jossain määrin idealistiksi. Aatteiltani olen vasemmalle nojaava vihreä ja kannan huolta maapallon tulevaisuudesta. Maailmankatsomukseltani olen ateisti ja skeptikko  esimerkiksi kreationismi ja uskomushoidot nostavat niskakarvani pystyyn. Olen absolutisti, enkä kauheasti perusta suomalaiskansallisesta ördäyskulttuurista, mutta hyvässä seurassa viihdyn niin baareissa kuin bileissäkin. Kaipaan rinnalleni keskustelutaitoista, lempeää ja tasapainoista miestä. Ulkonäkösi ei ole minulle kaikkein tärkein asia, niin kuin ei minunkaan toivottavasti sinulle. Aatteesi ja kiinnostuksenkohteesi saisivat liipata läheltä omiani, mutta oppisin mielelläni sinulta myös jotain uutta. Voisimme viettää aikaa yhdessä esimerkiksi tassuttelemalla lähiluonnossa, käymällä leffassa tai jonkun hyvän bändin keikalla ja lomailemalla silloin tällöin jossakin kiinnostavassa kaupungissa. Yhtä lailla viihtyisin kanssasi myös sisätiloissa löhöillen ja meemeille nauraen. Sinun ei välttämättä tarvitse olla turkulainen, kunhan sijaitsemme sellaisella etäisyydellä, että voimme nähdä säännöllisesti myös IRL.

Haen ensisijaisesti pitkäaikaista elämänkumppania, jonka kanssa voisin asettua aloilleni, perustaa perheen ja harmaantua yhdessä. Toivon, että olet elämässä suunnilleen samalla sivulla. Jos arvelet, että meillä voisi olla jotain yhteistä, ole ihana ja ota rohkeasti yhteyttä. En pure, ainakaan kovin kipeästi. 😉

Yhteydenotot: korppi.ja.kultakuoriainen@gmail.com

——————————————————————————————-

Spirituaalisempi nörttimies olisi tarpeen, jos jokin tarpeen on. En jaksa tuntien ajantuhlausta pelailemiseenkaan jos jonkun kanssa aikaa tulee vietettyä, joten oletettavasti en ole gamereille sen sopivampi kuin ateisteillekaan. En ole loputtomiin akateemisesti koulutettu, joten jos snobeilet asiasta, jatka sinne Gandalfin Monopoli-versioon Do Not Pass Go tyyliin. Ääooni on kuitenkin kuulemma normaalia parempi, enkä ole muita arempi. Myönnettäköön tosin, etten ihan kuvittele viettäväni aikaa putkimiesten kanssa Marion veljesten pelien ulkopuolellakaan, mutta kai nörttejä silläkin alalla on. Noin periaatteellisemmin, jos Sally Solomon Kolmas Kivi-tyyliin ei koskaan toiminut naishahmona siellä päässä, jatketaan myös matkaa, koska jotain samaa varmaan löytyy täältä päästä. Muutakin kuin 179 cm pituus.

Tällä hetkellä olen suht laiska nörtti/geekki, joka ei aktiivisti leiki Greyjoyta sarjojen tms. suhteen siellä Interwebin merillä. TV:stä seuraan Äkta Människoria, Grimmiä ja Supernaturalia. Muistaakseni. Jos olet kuin Sam jälkimmäisestä, koiranpennut toimivat paremmin koirina, ei ihmisinä. Etenkin 38-vuotiaalle, eli jos vaivautuisit olemaan edes yli 35-36-vee nimellisesti (josset ihan superisti muuten ole yhteensopiva tällaisen tapauksen kanssa) – ja henkisesti ehdottomasti muuta kuin Peter Pan, joka vetää täällä Koukku-tendenssit esiin.

Ihannemies-käsite vähän ontuu, mutta jos satut olemaan jotain Dalek Secin, Rodimus Primen, Mycroftin, Captain Slown tai Fringen Walterin sekoitusta, katsotaan. Juu, enemmän tai vähemmän seriously. Secistä noin ihan hybridifyysisversio tietenkin, muttei sillä alkusarkastisemmalla versiolla mitään muuta vikaa tietenkään ollut kuin se oletettava murhanhimo ihmisten suhteen, joten jos voisit jättää sen pois kuvioista niin olis ihan kiva noin perustasolla jo. Työnarkkarit voivat myös jäädä pois kuvioista ihan suosiolla.

Nostalgioihin kuuluu niitten muuttuvien robottien lisäksi esim. Thundersub, Inhumanoids ja Cobra Commander, joten jos tiedät asiasi, hei vaan. Sandmanista tuli jossain vaiheessa emo Swoonin sijaan, ja lukemiset noilla saroilla jäivät ikävästi vähiin Spider Jerusalemin ja Jesse Custerin jälkeen, mutta jos haluat välttämättä luetattaa mulla myöhempiä kokoelmiasi, asia on harkittavissa. Englannin-matkaajana Gaiman ei enää tee kakskymppistyylin vaikutusta, voi herrajee vanhenemista? Laiskistuin noillakin saroilla, mutta Pratchettia ja Lovecraftia yleensä lukee silti mielellään.

Paluu siihen Robin of Sherwood-maahan on todennäköinen, joten jos anglofiilaat, asia toimii. Red Dwarf-fanit vielä enemmän. Pahoittelen etukäteen Rimmer-fiksaatiotani, mutta en astrologia-henkissuuntautumiskiinnostusta. Josset hyväksy, ole hiljaa. Jos satut olemaan ihkukomentaja partnerini Ashtar Commandista, voi jees, missäs olit koko ikäni tähän asti? … Tai jotain sinne päin. Romuluslainen haki sitä Cardassiania vai miten? Tywin ja Joanna vauhtiin, kiitos. /hämärät viittaukset

Löydyn Turusta pohjoiseen.

Yhteydenotot: continental228@gmail.com

——————————————————————————————-

Heissulivei,

Nörttimäisiä piirteitä on kertynyt roolipelien ja erityisesti fantasiamaailmoiden parista. Toki kauhukin uppoaa ja scifi valikoidusti, joten korkeassakin lämpötilassa voidaan tämä nainen pestä eikä nörttiys siitä juuri vähene. Ikää on tällä haavaa haarukassa 31 ja onneksi se ei askelta hidasta.

Arvostan muissa nörteissä elämänkokemusta, mutta samalla myös lapsekasta uteliaisuutta asioita kohtaan. Koska en itsekään jähmety muuta kuin tietokoneen ääreen pelaamaan, toivon ettei se mahdollinen puoliskokaan ole hyytynyt paikoilleen. Liian paljon on nähtävää ja matkattavaa, että voisi vain olla. Iän puoleen en niin kranttu ole, jos ajatukset täsmäävät ja mielikuvat elämästä. Miespuoleinen nörtti olisi ennemmin hakusessa vaikka sitähän ei tiedä kehen sitä lopulta hurmaantuu. Loppujen lopuksi hurmaavia piirteitä ihmisessä on määrätietoinen luonne ja kyky ajatella elämää syvemminkin.

Tällä haavaa olen avoin seurustelulle, jos siltä kummastakin tuntuu, mutta en minä kavereitakaan poies käännytä. Juurikaan en lämpene satunnaiselle peiton heiluttelulle, sillä se harvoin tuo muuta kuin harmeja mukanaan. Jos siis haeskelet mahdollista pitempiaikaista kumppania, voipi tänne suuntaan katsella, jos siis aika ajoin outoihin asuihin pukeutuva larppaaja ei kauhistuta. Tällä haavaa tämä kuparihiuksinen hobittimainen nörttinainen elelee vanhassa pääkaupungissa, mutta ei karsasta muitakaan paikkakuntia, jos sopiva löytyy. Ainakin Helsingin ja Tampereen suuntaan tulee kuljettua enemmän tai vähemmän, joten tapaamista voi pähkäillä muuallekin.

Kuinka sitten hurmata? Romanttisena saattaisin pitää jopa kävelyä kuutamon loisteessa ja salaisten riimujen etsimistä. Tahi joku vanha linna tai raunio, jossa on historian tuntua voisi olla loistava tausta tai ympäristö vaikka picnikille. Monenlaisia nörttitreffejä on olemassa ja mikäpä jottei niitä kaikkia ideoita voisi kokeilla, jos sopiva kumppani löytyy.

Arjen pyöritys sujuu itteltäni kyllä ja toivon sitä toiseltakin. Ja kyllä.. tämä nörttinen asuu aivan yksin; ei ole lemmikkejä tahi pikkunörttejä jakamssa elämätä. Arki saisi olla tutun turvallista ja tasaista, muttei tylsää. Ainahan hyvä kirja, lautapeli tai tietokonepeli voi sitä elävöittää ja piristää. Myös into käydä liikkumassa silloin tällöin on suotavaa, vaikka hyvää ruokaakin pitää jopa arkena arvostaa. Lupsakka luonne ja iloinen nauru pitävät lääkärin loitolla, joten koitetaan käyttää niitä metodeja, mieluummin yhdessä kuin yksin!

Yhteydenotot: sonjapunainen@gmail.com

——————————————————————————————-

Mies! Haluaisitko pelata tietokone- tai konsolipelejä tai jakaa parhaat pelikokemuksesi varsinaissuomalaisen 44 v naisen kanssa?

Olen kiinnostunut erityisesti MMO-peleistä ja tällä hetkellä aikani kuluu World of Warcraftin parissa, mutta pelaan mielelläni kaikenlaisia pelejä. Peliharrastuksen lisäksi elämääni kuuluu kolme enemmän ja vähemmän nörttiä teini-ikäistä lasta.

Luonteeltani olen iloinen ja seurallinen, mutta koska työpäivät kuluvat ihmisten parissa, vietän vapaa-aikani mieluiten kotona kaikessa rauhassa tehden asioita, joista nautin. Saatan istua illan sohvalla hyvä kirja kädessä, tehdä pitkän metsälenkin koirien kanssa tai pelata iltamyöhään. Välillä kuitenkin tuntuu siltä, että siihen sohvan toiseen päähän mahtuisi joku tai että metsässäkin olisi mukavampaa kaverin kanssa. En tupakoi, alkoholia käytän viinilasillisen verran silloin tällöin.

Osaan flirttailla ja hurmata ja olisikin mukava päästä kokeilemaan taitoja suunnilleen ikäiseeni mieheen. Mielellään voisit itsekin pitää pelaamisesta tai ainakin haluaisit sitä kokeilla. En kaipaa seuraa vain yhdeksi illaksi tai peiton alle, mutta jos haluat tutustua ja tapailla, laita viestiä tulemaan.

Yhteydenotot: eluenara@gmail.com

——————————————————————————————-

Hei sinä aikamatkaaja! Olen harvoin fandomiin rakastuva kaksikymmentävuotias fanityttö, joka ei kilju jokaiselle komealle/kauniille näyttelijälle, vaan keskittyy yleensä intohimoisesti yhteen asiaan. Tällä hetkellä se asia on Doctor Who.

Harrastan myös kirjoittamista niin originaalejen kuin pääasiallisesti parituksettomien ficcejen muodossa, sekä ja leikin harrastavani lukemista, joka on nykyään vähän jäänyt.

Haen nörttiseuraa suurin piirtein ikäisistäni sukupuoleen tai puolettomuuteen katsomatta, mutta olen tullut pitkälti siihen tulokseen että naiset yleensä viehättävät minua enemmän. Olen myös avoin erikoisemmille suhderatkaisuille, kuten polyamoriseen suhteeseen, joskaan en ole koskaan sellaisessa ollut.

Suuremman haasteen tuo vasta vähän aikaa sitten itselleni varsinaisesti tunnustamani aseksuaalisuus. Pidän silti kovin paljon läheisyydestä, hiplailemisesta ja pussailusta ja jopa alasti makoilusta puoliksi päällekkäin, mutta petipuuhat ovat yleensä aika suuri turn off. Tykkään halia ihmisiä, jotka ovat pehmoisia ja lämpimiä, sekä halimisesta ylipäätään.

Sen sijaan suuri turn on olisi se että olisit whovian! (Lempi Tohtoria on vaikea sanoa ja onhan hän kuitenkin aina sama mies, mutta tunnen suurta sielun sympatiaa 11. Tohtoria kohtaan, mutta pidän myös muun muassa Tohtoreista 1, 2, 6, 9 ja 10 jajajaja&).

Pidän omien projektien eteenpäin pyörittämisestä, ja olisi mahtava jakaa elämää jonkun sellaisen kanssa, joka innostuu asioista, tekee myös itse omia vapaa-ajan projekteja, osaa heitellä ideoita ja tukea projekteja(mme), mutta myös intoilun lisäksi auttaa saamaan ja saa ne loppuun.

Olen hiukan introvertti, joten en välttämättä kaipaa mitään yhteisasumista elämän loppuun asti, mutta tietenkin toivon pitkäaikaista, suloista ja luotettavaa suhdetta. Olen helposti lähestyttävä, mutta vähän varautunut ihminen, jonka luottamuksen saamisessa voi kestää. Olen myös hiukan omituinen, hypähtelen välillä asiasta toiseen hämmentävän wibbly-wobblysti. En ole varma onko tämänkään ilmoituksen asiajärjestys ihan järkevin. Niin ja tiesitkö että haluaisin lihansyöjäkasvin?

Elämäntilanteeni on hyvin suuri kysymysmerkki, sillä en tiedä vielä päädynkö tulevana kesänä tai syksynä Tampereelle tai Helsiinkiin tai jonnekin muualle työharjoitteluun. Tällä hetkellä kuitenkin maantieteellinen sijaintini on Pirkanmaan raja-alueella niin pienessä kunnassa että jätän sen yksityisyyden pitämiseksi salaisuutena.

Epäilen paranoidisesti että joku varmaan tunnistaa minut tästä, mutta sanotaan nyt että vaikka oltaisiin tuttuja niin saa lähettää viestiä! Et välttämättä ole totaalisen friendzonella! (ja kavereitakin voi aina saada lisää). Pitää vaan testata tämmöistä, jos sieltä nörttipiireistä löytyisi joku ihana, söppänä halikaveri! Se voit olla vaikka sinä!

Nimimerkki:

Geek Who?

Yhteydenotot: geekwho@doctor.com

——————————————————————————————-