Nämä ilmoitukset ovat osa Nörttityttöjen treffi-ilmoituksia. Alkuperäisen postauksen (jossa esitettyihin kysymyksiin osa on myös vastannut) näet täältä.

Tässä osassa nörttinaiset etsivät nörttimiehiä Keski-Suomesta.

——————————————————————————————-

Tervehdys, sinä joka luet “kirjettäni” ~ Olen 20-vuotias nörttityttö, joka tällä hetkellä asustelee Jyväskylän alueella opiskelemassa. Nörtteilyä harrastan aina sen parissa, mikä minua innostaa; joskus se saattaa olla roolipelaaminen, joskus se sattuu olemaan manga, joskus se saattaa olla sarjojen ja elokuvien katsominen. Se vaihtelee sen mukaan, mistä innostun, ja onko joku jonka kanssa harrastaa sitä aktiivisesti (vink vink 😉 ). Todellista nörttiyttä ei kuitenkaan pelkästään mielestäni mittaa se, että miten montaa sarjaa seuraa ja kuinka paljon näistä tietää, vaan todellista innostuneisuutta asiaa ja aihealuetta kohtaan!

Ajattelin aloittaa nippelitiedolla: pidän Doctor Whosta, Ace Attorneystä, Professor Laytonista, laulamisesta, musikaaleista, mangasta, peleistä (tietokone-, konsoli- sekä lautapeleistä), Harry Potterista (selventääkseni, en juonesta välttämättä niinkään, mutta siitä maailmasta!), historiasta, mytologiasta, symbologiasta, fantasiasta yleisesti ja näiden lisäksi olen avoin kokeilemaan kaikkea mitä nörtimpiäkin asioita! Jos jotain olen oppinut, on se se, että kaikkea pitää kokeilla! (Esimerkiksi, katsoisin varmaan enemmän sci-fi sarjoja jos minulla olisi aikaa, mutta valitettavasti tietämykseni on rajaantunut Doctor Who’hon… Stargate vaikuttaa mielenkiintoiselta!)

Etsin samaan ikäluokkaan (20-25 -vuotiasta) miestä, joka on hauska ja nauttii hauskanpidosta, sekä haluaa koittaa kaikenlaista uutta ja on avoin uusille asioille. Etsin ihmistä, jonka unelmatreffeinä voisi olla reissu huvipuistossa, jonka jälkeen voisi käpertyä katsomaan jotain mahtavaa sarjaa tai elokuvaa tai kenties pelaamaan jotain mahtavaa lautapeliä…. En itse koe olevani kovin runsaasti romanttisuutta kaipaava, mutta pieni romanttisuus on aina hyvästä! (En tosin sano, etteikö ylimääräinen romanttisuus minua haittaisi…) Etsin siis kevyttä/puolivakavaa suhdetta!

Olen itse luonteeltani reipas, höpöttäväinen ja yleisesti positiivinen, jolla on vankat mielipiteet. Olen ihminen, joka on ja tykkää olla erilainen sekä välillä oudoksikin kuvailtava luonne. Harvaa asiaa otan kauhean vakavasti ja saatan nauraa huonoillekin puujalkavitseille sekä musta huumori iskee! Pidän itseni ja toisteni haastamisesta välillä väittelyn saralla (meinaten puheenaiheita kuten uskonto), mutta kevyellä mielellä sekin.

Tämänhetkiset toiveeni voi helposti tiivistää yhteen lauseeseen: haluan seuraa, jonka kanssa voin aidosti rentoutua ja nauttia sekä olla oma itseni. Ei ota kaikkea turhan vakavasti ja joka tahtoisi koittaa kaikkea uutta. Jolla riittäisi aikaa olla minunkin seurassani. Jolla on ymmärrystä, että vaikka positiivinen luonne olenkin, on niitä huonojakin päiviäkin…

Mieluusti haluaisin tapailla täällä Jyväskylän alueella, mutta käyn usein pääkaupunkiseudun suunnalla myös. Joten mikäli tuntui siltä, että kuulostan kivalta tyypiltä, otathan toki yhteyttä!

P.S. Ystävähakemukset ovat kanssa tervettulleita, uusien ihmisten tapaaminen on aina ihanaa!

Yhteydenotot: lunarasong@gmail.com

——————————————————————————————

Heipä hei,

Olen 21-vuotias, nörtihkö tyttölapsi, jonka elokuva- ja tv-sarjasivistyksellinen kasvatus on aikanaan jäänyt kertakaikkisen häpeälliselle tasolle. Syynä elokuvasivistymättömyyteeni on, että elokuvakerronnallisuuteen perustuvat, visuaaliset elämykset kuuluu mielestäni kokea yhdessä jonkun kanssa. Nyt etsinkin siis itselleni romanttisella pohjavireellä seuraa, jonka kanssa voisin jakaa paitsi itse konkreettisen katselukokemuksen, myös sen synnyttämät tunnetilat ja ajatukset. Voisiko se joku olla juuri sinä, joka nyt luet näitä rivejä?

En odota sinulta ultimaattista elokuva- ja/tai tv-sarjanörtin harrastuneisuutta, sillä usko pois, vaikka tuntisit olevasi yhtä elokuvasivistymätön kuin minä annan ymmärtää olevani, ja katsoisit elokuvia vain sunnuntaihuviksesi, olet todennäköisesti joka tapauksessa nähnyt niitä enemmän kuin minä.

Rakennan oman, toisinaan hataran ja tuulenkin kolisutteleman nörtti-identiteettini kolmen peruspilarin varaan. Näitä pilareita ovat kirjallisuus, sarjakuvat ja animaatio. Japani on minulle rakas sekä kielenä että kulttuurina, mutta seuraan suhteellisen aktiivisesti myös muiden maiden sarjakuva- ja animaatiotuotantoa. Kaunokirjallisuutta luen genrerajoista piittaamatta (ja genrejä vähän karsastaen). Myös historia ja kielitiede kiehtovat. Kirjallisuus on oikeastaan minulle ainoa oikea eskapismin muoto ja varmin tie vapauttavaan katharsikseen. Toisaalta olen myös tarinaholisti, eikä maailmassa ole mielestäni mitään viehättävämpää kuin ihminen, joka kertoo innostuneesti, antaumuksella itselleen rakkaasta harrastuksesta tai muusta tärkeäksi kokemastaan aiheesta. Tämän vuoksi Sinun nörttiytesi päälajilla ei oikeastaan ole väliä: kuuntelen mielelläni tarinoita maailmasta, maailmankaikkeudesta ja kaikesta.

Sinulle en viitsisi tämän kaiken lätinän jälkeen (olet jo sankari päästyäsi tänne asti) asettaa kovin isoja vaateita; mukavaa olisi jos olisit iältäsi alle 28-vuotias mies, luotettava, kiinnostunut maailmasta itsesi ulkopuolella ja että ymmärtäisit tai ainakin sietäisit savolaisperäistä vääräleukaisuutta. Tupakoimattomuus olisi aika bueno juttu sekin, mutta huumorintajua en osaa vaatia, koska sellainen sinulta oletettavasti löytyy ihan omasta takaa (minun huumorini on toisinaan kuivakkaa, mutta ajoittain hyvinkin lapsellista, entä Sinun?).

Ehkäpä järjestämme ensimmäisen tapaamisemme elokuvateatteriin ja jatkamme sieltä viihtyisään kahvilaan rupattelemaan? Tai jospa heittäytyisimme niin moderneiksi, että katsoisimme samaa elokuvaa yhtä aikaa vaikkapa Skypessä keskustellessamme? Kiire ei ensimmäisellä livetapaamisella todellakaan ole, jos et kiirettä halua pitää. Vaihdellaan nyt vähän ensin ajatuksia sähköisessä muodossa.

– Ageha

Yhteydenotot: remind.ageha@luukku.com

——————————————————————————————-