Nämä ilmoitukset ovat osa Nörttityttöjen treffi-ilmoituksia. Alkuperäisen postauksen (jossa esitettyihin kysymyksiin osa on myös vastannut) näet täältä.

Tässä osassa nörttinaiset etsivät nörttimiestä Itä-Suomesta.

——————————————————————————————–

Hei, olen 22-vuotias lähihoitajaopiskelija nainen Kuopiosta (muuttamassa Joensuuhun). Harrastuksiini kuuluu pelaaminen (SMB 3 on ehdoton suosikkini, nykyään pitää vain tyytyä playstationien peleihin.) Olen aloittanut pikkuhiljaa cosplayaamisen ja katselen animea, sekä luen satunnaisesti mangaa. (One Piece, Sword Art Online, sekä muita satunnaisia sarjoja.) Arvostaisin, jos itsekkin pelaisit konsoleilla. Plussaa olisi, jos päästäisit syliisi katselemaan animea tai voisimme pelata yhdessä.DSCN2558

Haen nyt 19-30-vuotiasta vihreisiin pukeutuvaa putkimiestä näin aluksi tapailuun. Eihän sitä koskaan tiedä, miten toisen kanssa synkkaa. Toivoisin myöskin, ettet olisi ihan hikikomori, vaan sinulta löytyisi myös kodin ulkopuolista elämää. 😀 Toivoisin myös, ettet olisi allerginen kissoille tai ainakaan kammoaisi niitä Ranman tapaan.

This cake isn’t a lie. – Pikselisydän

Yhteydenotot: pikselisydan@gmail.com

 

——————————————————————————————-

Hei sinä miesnörtti Itä-Suomesta, mieluiten Joensuusta. Oletko yksinäinen? Haluat deittiseuraa tai sen aidon ja oikean (tai miksei vain jutusteluseuraa)? Olet 20-26 vuotias? Jos vastauksesi oli kaikkiin kyllä, niin istahdappa hetkeksi ja lepuuta silmiäsi.

Olen 21v naisnörtti Joensuusta. Mikä tekee minusta nörtin? Aloitetaan suosikistani eli Batmanista. Olen intohimoinen Batman-universumi (no DC comics) -fani. Ja kun tarkoitan että olen intohimoinen, niin tarkoitan sitä, oikeasti. Jos minusta olisi kiinni niin järjestäisin Batman häätkin itselleni! (Marvelin tuotannossakaan ei ole mitään vikaa!). Pelaan paljon, konsolipelejä. Final Fantasy on ensirakkauteni, mutta hyviä kilpailijoita on löytynyt vuosien varrella. Rakastan elokuvia, sarjoja ja kirjoja. Eläydyn ja fanitan koko sydämestäni. Jos siis et kestä fanityttömäistä kikatusta ja kyyneleitä fiktiivisten hahmojen puolesta, en ehkä ole se oikea sinulle.

Coneissa tulee pyörittyä. Ensi kesänä tarkoitus mennä Kawa- ja Animeconiin ainakin (Poison Ivyksi pukeutuneena 😉 ). Eli jos et hiffannut, niin olen aika animehurahtanut ihminen, eli ei mitään hätää jos katsot animea tai luet mangaa. Se on vain plussaa. Tykkään myös muutenkin osallistua eri tapahtumiin, joten toivon että olet halukas olemaan spontaani ja osallistumaan kaikkeen hulluun.

Olen varsin humoristinen veijari, joka ei ota elämää turhan vakavasti. Siispä toivon että sinäkin olisit humoristinen ihminen, muuten voi olla että persoonallisuuteni voi mennä sinulta pahasti ohi. Tykkään että on menoa ja vilinää aina välillä. Kun taas sitten toisinaan haluan vain laiskotella ja ottaa rennosti. Tupakkaa en polta ja sitä en hyväksy mahdolliselta kumppaniltakaan. Alkoholin juonti ei saa olla elämän keskipiste, saa nauttia kunhan lapanen pysyy edes toisessa kädessä. Olisi kiva jos sinusta löytyisi pieni urheilija ja kävisit vaikka lenkillä kanssani (tai miksei vaikka makuuhuoneen puolella…).

Etsin pitempiaikaista suhdetta. Läheisyyttä ja yhdessä oloa. Ei etäsuhteita, ei nettirakkautta, vaan Face-to-face. Olen mahdoton romantikko, mutta sulan jo oikeastaan pelkästä käsisuudelmasta tai oven avauksestakin. Pieni herrasmiesmäisyys ei ole koskaan pahaksi. Toivon yhteistä puuhaa, kuin myös omaakin aikaa. Suudelmia, kynttiläillallisia, lököttelyä sängyllä ja intiimejä hetkiä. Mutta älä nyt ota paineita!

Mainittakoon vielä että opiskelen tietojenkäsittelyä toista vuotta.

Jos tämä paketti kuulosti hyvältä tai edes pieni osa siitä sai kiinnostuksesi heräämään, älä pelkää ottaa yhteyttä. En pure..paljon <3

Sarub

Yhteydenotot: bakasaru-@hotmail.com

——————————————————————————————-