Nörttitytöt

Nämä ilmoitukset ovat osa Nörttityttöjen treffi-ilmoituksia. Alkuperäisen postauksen (jossa esitettyihin kysymyksiin osa on myös vastannut) näet täältä.

Tässä osassa nörttimiehet hakevat seuraa pääkaupunkiseudulta. Pääkaupunkiseudulta tuli niin paljon ilmoituksia, että ne jouduttiin jakamaan kahteen eri postaukseen. Katso siis myös toinen postaus.

———————————————————————————————–

Hei,
Vuodet vierähtävi ja halu löytää pieni sysäys elämänvirtaa kasvavi. Mikä, kuka, minä olen? Mikä minä itsestäni kertoman, mutta yritetään. Vuosia on viereähtänyt 33 mikäli nytten oikeen muistan. Minulla on teknisen alan koulutus ja ajauduin vähän vahingossa vuosien saatossa töitten perässä pääkaupunki seudulle.

Elämäni täyttyy lukusista pikku puuhasteluista ja toisinaan oudoista päähänpistoista. Musiikki on hyvin tärkeä osa elämänkulkuani. Kuuntelen hyvin paljon ja erinäkösiä opiskelu projekteja on menossa useampikin. Kitaraa ennemmän pienenä, nytten muitakin. Osa tosin on vaan villejä kokeiluja kun pitäähän sitä päästä kokeilemaan. Ei muuten voi tietää ettei onnistu. Luen myös paljon. Vähän laidasta laitaan, mutta lempi alue taitaa olla historia/fantasia. Sitten tulee pelailtua ja katseltua elokuvia ja joitain sarjoja. Lisäksi pari uutta juttua joista ei vielä tiedä muodostuuko ihan harrastuksiksi on valokuvaus ja piirustus. Kiinnostaa vaan kun vuorokausi ei ole 28h. Lisäksi pientä lisää tuottaa myös akvaarion hoito.

Muuta huomion arvoista on kai että olen hyvän ruuan ystävä ja pidän ruuan laitosta. Aina lopputulos tosin hmm ei herätä positiivisia mielleyhtymiä, mutta maku yleensä ja sitten pitää teeskennellä että se on aivan hienon näköistä.

Luonteenpiirteistä sanottakoon että omaan hyvän huumorintajun tosin joskus voi olla vähän mustahkompikin. Olen aika hyvin ja todella hiljainen oudossa isommassa seurassa. Tosin vähän elämän sivusta seuraajan tarkkailijan rooli on aiheuttanut että tulen hyvin kaikkien kanssa toimeen.

Mite sitten olen etsimässä? Naista, itseni ikäistä tai vähän nuorempaa. Jotain vakavampaa ja kohtalokkaampaa iäksi. Ehkä kiinnostus historiaan ja fantasiaan olisi avuksi. Ennen kaikkia herkkyyttä ja sopivaa pilkahdusta silmäkulmasta. Kykyä syödä karmean näköistä ruokaa pimeässä ja hyvässä tunnelmassa.

Otahan yhteyttä mikäli mielenkiintosi heräsi. Terveisin.

Magnus Rachkoi

Yhteydenotot: magus.rachkoi@gmail.com

————————————————————————————————-

Olen kolmekymppinen nörtti sinkkupoika Helsingistä ja haen noin saman ikäistä nörttityttöä kaikennäköiseen deittailupuuhasteluun tai jopa ihan tydeydeksi.
Kaipaan mukaani nörttityttöä, jonka kanssa voisi tehdä asioita intopinkeänä jännillä out-side-the-box metodeilla ja ideoilla. Nörttinä tulee tietenkin pelailtua kaikennäköistä. Eniten lauta-, rooli- yms pelejä. Coneissa tulee myös ravattua ja tietenkin nakitettuna, koska silloin näkee conin aivan eri tavalla. Parhaat bileet on muutenkin takahuoneessa. Tiatsigalla pelatessa tällä hetkellä valttia on ARPG-tyyliset pelit.

Pelaamisen lisäksi tulee myös harrastettua ajoittan ruoanlaittoa niinikään myös jännillä ideoilla. Liikuntaa harrastaessa pidän eniten aerobisesta muodosta, useinmiten kävelystä. Välillä on kiva myös kokeilla jotain täysin uutta. Ehkäpä sinä osaisit kertoa jonkun kivan harrasteen.

Itselleni nörttiys merkitsee lähestymistapaa. Koulutukset ynnä muut saattavat joillekin olla kiva lisä nörttiyteen, mutta eivät suinkaan ole välttämättömiä. Asenne on tärkein!
Tietoja tiiviissä paketissa:

* Epäneurotyypillinen
* Arvoliberaali vasemmistolainen
* Asiakeskeinen
* INTJ
* Kaaottinen-Hyvä
* Tuhdihko ruumiinrakenne
* Polyamorinen
* Sapioseksuaali
* Gynofiil

– MasuRapsRaps –

Yhteydenotot: masurapsraps@gmail.com

————————————————————————————————-

Olen 26-vuotias Helsingin yliopiston opiskelija, jonka harrastuksiin kuuluvat musiikki, matematiikka sekä kielet. Yllä mainitut asiat täyttävät tällä hetkellä suuren osan vapaa-ajastani, ja niissä on loputtomasti kiinnostavaa opittavaa. Mutta haluaisin löytää ystävän, jonka kanssa voisin jakaa elämäni.

Haluaisin tutustua sinuun ensin ystävänä, ja myöhemmin ehkä siirtyä pikkuhiljaa vakavampaan suhteeseen. Toivon, että löytäisin luotettavan ystävän, jonka kanssa voi puhua kaikista elämän asioista. Lisäksi olisi mukavaa, jos meillä olisi yhteisiä kiinnostuksen kohteita

– Übernörtti

Yhteydenotot: ubernortti@yandex.com

————————————————————————————————

Moi!
Täällä kirjoittaa 30-vuotias mies Helsingistä. Etsin treffiseuraa noin 25-35-vuotiasta naisista ja toivon että jos kemiat kohtaa niin tarina voisi johtaa jopa elämänkumppanuuteen. Elämässäni moni asia on kohdallaan, on koti, töitä ja ystäviä mutta se kaikkein tärkein ihminen puuttuu vielä. Ehkä löytyisit täältä?

Olen nörtti melko monellakin tapaa. Työskentelen koodarina ja pidän työstäni. Olen opiskellut tietojenkäsittelytiedettä yliopistossa. Tykkään pelata sekä tietokone- että lautapelejä. Intoilen musiikista ja käyn keikoilla monta kertaa kuukaudessa sekä kesällä tietenkin festareilla. Eniten kuuntelen metallimusiikkia  ehkä huomaat sen myös käyttämästäni sähköpostiosoitteesta  mutta musiikin suhteen olen kuitenkin melko kaikkiruokainen. Ohjelmointikielten lisäksi myös luonnolliset kielet kiinnostavat ja tällä hetkellä opiskelen kansalaisopistossa viroa. Tykkään lukea, kieliopintoihin liittyen olen tällä hetkellä lukemassa Sofi Oksasen kirjoja. Telkkariakin katson silloin tällöin, esimerkiksi Myytinmurtajia ja Top Gearia, mutta elokuvissa olen viime aikoina käynyt vähän liian harvoin  ehkä saisin juuri sinusta leffaseuraa. Lisäksi käytän aikaani yhdistystoimintaan.

Olen luonteeltani hieman ujo ja hiljainen, varsinkin uusien ihmisten kanssa ja suuremmissa porukoissa, mutta sitten kun tutustutaan, niin kyllä minusta löytyy se puheliaampi puoli. Pidänkin erityisesti mielenkiintoisista keskusteluista pienemmässä porukassa, vaikkapa hyvä ruuan, juoman tai pelin äärellä. Toimistotyön vastapainoksi käyn pari kertaa viikolla kuntosalilla tai uimassa vaikka en erityisen sporttiseksi voikaan itseäni kehua. En osaa kirjoittaa mitään vaatimuslistaa siitä, millainen sinun pitäisi olla, koska eivät nämä asiat minusta toimi niin. Kun keskustellaan ja tavataan, niin sitten sen vasta näkee että voisiko meidän välillä olla jotain. On jo hyvä alku jos jaat jotain samoja kiinnostuksenkohteita kuin minäkin.

Suurin osa elämästä on ihan tavallista arkea ja toivoisin löytäväni ihmisen jakamaan sitä. Katsottaisiin telkkaria sohvalla yhdessä työpäivän jälkeen, pelattaisiin, juteltaisiin maailmanmenosta Hesarin tai mielenkiintoisten kirjojen äärellä. Käytäisiin keikoilla ja kivoissa ravintoloissa nauttimassa hyvästä kahvista tai hyvistä oluista. Matkusteltaisiin mielenkiintoisiin kaupunkeihin ja mökkeiltäisiin. Käytäisiin kesäisin pyörälenkeillä ja piknikillä puistossa.

Ota rohkeasti yhteyttä jos kiinnostuit!

Finch

Yhteydenotot: susi.ihminen@gmail.com

————————————————————————————————-

Hei!

Tietokonenörtti vuosimallia -91 kromosomeilla XY (on jopa tutkittu :P) etsii sitä ihanaa ihmistä, jonka kanssa haluaa jakaa elämänsä. Koko elämäni ovat tietokoneet olleet tärkein ajanvietteeni. Paljolti olen pelannut, mutta muutakin kiinnostavaa on netistä löytynyt. Huoneessanikin näkee nopeasti kiinnostuksen rautapuoleen kun nurkissa on koneenraatoja ja näyttöjä sekä erinäisiä kaapeleita. Toinen nörtihkö kiinnostukseni ovat lautapelit, joskin peliseuraa ei useinkaan ole ollut eikä sitten ole pelejäkään tullut kerättyä pölyyntymään.

Tällä hetkellä minä asun ja opiskelen Espoossa. Olen rauhallinen, luotettava, utelias ja ystävällinen. Pituutta minulla on 174cm, ja olen hoikka. Hiukseni ovat pitkät. Alkoholia käytän satunnaisesti ja kohtuudella, enkä polta. Seksuaalisesti olen avoin ja kokeilunhaluinen.

Elämänkumppanin toivon siis löytäväni, mutta mukava ja samanhenkinen seura olisi ihanaa. Vaikka en nyt tämänlaista erityisesti etsikään niin olen pitkään leikitellyt ajatuksella polyamoriasta ja pidän monenlaisia suhdejärjestelyitä mahdollisina, jos sinun kanssasi sen näemme parhaaksi. Kaipaan arkeeni hellyyttä ja läheisyyttä, niin henkistä kuin fyysistäkin. Yhdessäololtamme toivon monipuolista halailua, keskustelua kaikesta mahdollisesta, jaettua hiljaisuutta ja molemminpuolista huolenpitoa.

Sinä olet nainen ja mieluusti samanikäinen tai nuorempi. En tiedä minkälainen luonne sinulla on; sehän selviää kun tapaamme. Pelaaminen on sinulle tuttua, tai olet innokas tutustumaan siihen. Ehkäpä sinulla on omat harrastuksesi jotka kiinnostavat minuakin. Ylläoleva teksti herätti sinussa mukavia ajatuksia. Tee ei aiheuta sinussa negatiivisia tunteita.

Yhteisiin illanviettoihimme on helppo keksiä tekemistä. Näen itseni sekä pelaamassa kanssasi, että seuraamassa pelaamistasi sinua syleillen. Maailmassa on myös paljon hyviä elokuvia ja tv-sarjoja, joita katsoa hyvässä seurassa.

Vaikka tyypillisesti viihdyn sisällä niin olen myös kiinnostunut seikkailuhenkisestä retkeilystä. Kulkuvälineenä voisi hyvin olla polkupyörä, jalat, auto tai vaikkapa kajakki, ja yöpyminen esim. makuupussissa sadesuojallisessa riippumatossa.

Minkään mainitsemani ei toki tarvitse sinussa täsmätä. Jään jännittämään vastaustasi, jonka tietysti laitat kun voit kuvitella että meillä on toisillemme annettavaa.

-irtotee

Yhteydenotot: irtotee@gmail.com

————————————————————————————————-

Sinä 70-80 -luvun taitteessa syntynyt nörtti tyty, joka ymmärrät Star Warsin, Star Trekin, Paluu tulevaisuuteen trilogian, Indiana Jones TRI-logian ja monien muiden kyseisen aikakauden nuorille tärkeiden leffojen päälle.

Ah mutta kun se ei riitä! 8-bit musiikki, chip musiikki, SID-musiikki, MOD musiikki, demoskene ja sen musiikki, Atari tai Amiga + C64 päälle. Ei tartte osaa koodaa, mut jos osaat niin oot luultavasti parempi kuin mä.

Täällä sinua odottaa tylsistynyt kökkö joka masentuu kun kukaan ei tajua miten hienoja tee-paitoja riptapparel.com myy pilkkahintaan ja kuinka kaikki oli paremmin kun TV-sarja House vielä jatkui.

Harrastuksiani eivät ole vuohien viljely tai pinaatin keinosiementäminen, tykkää reppureissailla, haaveilen surffauksesta, purjehduksesta ja kalliokiipeilystä. Olen kiinnostunut tekniikasta ja ilmiöistä jotka liittyvät jotenkin nörtteihin hommeleihin joista sittemmin on tullut jotain hipsteri skökköö.

Olisi ihanaa jos oma kulta ei katsoisi kuin mielisairaalasta karannutta kun ehdotan että “ostetaanko olohuoneeseen käsin tehty uniikki Storm Trooper -figuuri (50cm kork. toim.huom.), se on halpa, vain 250¬”. Itseasiassa olisi jopa ihanampaa jos tarjoutuisit maksamaan puolet 😀 Sitä Arabian astiasto paskaa saa joka niemen nokasta ja kaupasta, anna jo olla.

<tähän loppuun joku hyvä punch laini>

Nii tai siis… samaistuitko?

Yhteydenotot: r0meoknight@hotmail.com

————————————————————————————————-

Hyvää vuorokaudenaikaa, sinä ~18-25 -vuotias seurustelukumppania etsivä nörttityttö PK-seudulta! Olen 1990-luvun alussa syntynyt joviaali, leikkisä nuoriherra jota vaivaa lähes jatkuva tiedonjano. Harrastan mm. tietokoneita ja ohjelmointia, musiikkia, kaunokirjallisuutta, runoutta sekä erityisesti vanhoja tietokonepelejä. Olen myös aktiivinen lehti- ja blogikirjoittaja. Pidän itseäni terveenä päivittäisellä hyötyliikunnalla.

Sinulta, arvon lukija, toivon vastaavanlaista kiinnostusta maailmaa kohtaan, “lapsen uteliaisuutta”. Asenteesi on minulle tärkein. Toivon että jaksat kiinnostua päivä toisensa jälkeen pienistäkin asioista etkä pelkää laittaa aivojasi arvoisiensa haasteiden tielle. Toivon myös että olet luottavainen itseesi, arvostaen omaa olemassaoloasi sellaisena kuin se on. Et polta tupakkaa ja käytät alkoholia ja muita päihteitä kohtuudella.

Haluan jakaa harrastuksiani kanssasi: ohjelmoisimme, musisoisimme, kirjoittaisimme tai pelaisimme yhdessä osana parisuhdettamme. Kannustaisimme ja innostaisimme toisiamme arjen haasteissa. Pidän myös hieromisesta ja muusta hellimisestä. En kaihda sitoutumista, mutta harrastuksistani en aio tinkiä suhteen takia.

Älkää pelätkö ottaa yhteyttä, kyllä tämä minuakin jännittää!

o^-^o Kalkyylä <3

Yhteydenotot: kalkyyla@gmail.com

————————————————————————————————-

Moikka,

Olen 22v neitsyt ja etsin seksisuhdetta lähinnä Espoosta(ja ehkä ihan oikeaakin suhdetta jos “se oikea” löytyy). En ole ennen ollut minkään laisessa suhteessa joten kaikki tulee olemaan uutta minulle 😉

Olen luonteeltani ujo ja rauhallinen, pituutta on 187cm ja painoa 80kg.

Tällä hetkellä pelaan lähinnä Final Fantasy XIV:tä ja kaikkien aikoijen suosikkeihini kuuluu ainakin: Halo 1, 2 ja 3, Spyro 1, 2 ja 3, Crash Bandicoot 1, 2 ja 3.

TV:tä en katso juuri lainkaan ja sarjatkaan eivät ole kiinnostaneet Star Wars: The Clone Wars -animaation loputtua. Leffoja katselen silloin tällöin.

Harrastuksiini kuuluu tietokoneet ja avaruuden(lähinnä planeettojen) tutkiskelu kaukoputkella.

Musiikkimakuni on monipuolinen. Viimeisin ostamani albumi on Metal Gear Rising -pelin soundtrack(mikä on muuten ihan loistava, suosittelen sitä lämpimästi).

Siinä kaikki pähkinänkuoressa. Jos haluat avata kyseisen pähkinän, ota yhteyttä sähköpostilla niin tutustutaan paremmin 😉

T:Supi

P.S Pahoittelen mahdollisimman tylsää ilmoitusta. Tämä on ensimmäinen kerta kun teen tälläistä.

Yhteydenotot: sypyman@gmail.com

————————————————————————————————-

Hei murunen,

Etsin itselleni mukavaa nörttityttöä peliseuraksi ja seksiseuraksi, miksei kumpaakin samaan aikaan 😀 Olen itse metalli/rockhenkinen pitkä mukava ja huumorintajuinen tyyppi Espoosta 🙂

Yhteydenotot: theonlymrmetal@gmail.com

————————————————————————————————-

Tällainen kohta 29-vuotias miesnörtti Espoosta sanoo HEI! Pörröpäinen rento mies, joka puhuu outoa murretta, etsii itselleen mukavaa nörttinaista.

Millaiseksi nörtiksi minut voidaan laskea? No, videopelit ovat mieluista ajanvietettä, olen oppinut pitämään kirjoista, anime/manga nappaa ja tulee jopa katsottua joitakin länsimaalaisia sarjoja, kuten Doctor Who ja Adventure Time. Näistä videopelit ovat varmasti lähimpänä sydäntäni.i. 🙂

Minulle ei ole mitään väliä mitä sinä harrastat, kunhan ymmärrät miksi harrastan omiani. Ihmisillä ei tarvitse olla täysin samanlaisia harrastuksia että viihtyisivät toistensa kanssa, kunhan näistä harrastuksista ei tule ongelmaa. Näin näen asiat. Mutta katson kyllä bonuksena jos on edes vähän kiinnostunut videopeleistä tai animesta/mangasta. Mukava naishenkilö, joka olisi tuosta n. 20 vuodesta ylöspäin oleva. Ja eläinrakkaus koetaan myös bonuksena.

En osaa sanoa, millaista suhdetta haen. Tietenkin se oma rakas olisi parasta saada, joku jonka kanssa viettää vuosia yhdessä, ehkä jopa loppuun asti. Mutta voidaan lähteä ihan ns. kevyesti liikenteeseen näin aluksi. 🙂 Treffejä voi olla monenlaisia, vaikka ihan lautapelaamista tai kahvilla käynti. Kunhan voi puhua samalla, eli ei elokuvaan menemistä.

Mitähän ne nörtit tekevätkään kotona? Paljon hauskaa. Pelejä, ohjelmia, juttelemista, kokeillaan jotain uutta, käpertymistä yhteen, ehkä jotain muutakin! 🙂 Viihdyn sisätiloissa mutta joskus voi käydä ulkonakin tekemässä asioita. Lemmikkien puuhailua on myös mukavaa seurata.

Etsin pääsääntöisesti pk-seudulta, mutta saa myös Turku-Tampere-Lahti jne. -väliltä myös ottaa yhteyttä. Kauempaa ei kiitos mieluiten, koska vaikka netin kautta onkin hyvä olla paljon yhteydessä, niin livenä sitä eniten haluaa.

Yhteydenotot: maeltherivia@gmail.com

————————————————————————————————-

Nörttipoika etsii nörttityttöä! Pieni esittely voisi ensin olla kuitenkin paikallaan. Fyysiset ominaisuudet ovat 33v/175cm/67kg ja asuinpaikkana iloinen Espoo. Koulutukseltani olen tietotekniikan DI vm. 2006 ja alan töitä on tullut tehtyä vuodesta 2000. Nörttipuoleni harrastaa mm. tietokonepelejä, koodausta ja leffoja (esim. scifi, fantasia, piirretyt). Minut saa varmasti houkuteltua kokeilemaan lauta-/roolipelejä kuin seuraksi muihinkin aktiviteetteihin. Jos kerkeäisin lukemaan, niin valintana olisi fantasia. Nyt olen kuitenkin joutunut tyytymään IT-alan kirjallisuuteen. Internetin ihmeellinen maailma on tullut tutuksi ihan alusta lähtien ja sen alternative kulttuuri on aina ollut sydäntä lähellä. Nörtitön puoli vastaavasti käy kalassa ja nauttii luonnosta, harrastaa liikuntaa eri muodoissa (kohtuudella), pitää kokkailusta ja rakentelee kaikenlaista (esim. puutyöt). Olen peruspositiivinen, itsenäinen, rauhallinen, kiltti, savuton ja alkoholiakin käytän hyvin harvoin ja kohtuudella. En seuraa mitään ruokavaliota enkä syö eineksiä. Olen ehdottomasti iltavirkku, vaikka saankin itseni aamuisin ylös sängystä. Telkkarinkin omistan vaikka sitä en katso. Yritän pitää itsestäni huolta niin sisäisesti kuin ulkoisesti, vaikka en mikään fanaattinen ole tämän suhteen. Menen ihan fiiliksen mukaan. Minulle on elämän saatossa ilmestynyt lapsikin (<4v tällä hetkellä), jonka kanssa mennään yhteishuoltajuudella. Pidän muutenkin lapsista sekä eläimistä. Mikään pakko ei ole enää lisääntyä, vaikka en sitä vastaankaan ole.

Edellinen suhteeni kesti 14v ja edelleen etsin toista puoliskoani tositarkoituksella. Unelmapuolisoni olisi maksimissaan 35v ja itsestään huolehtiva nainen Uudeltamaalta (tai sen lähistöltä). Hän ymmärtäisi harrastuksiani ja mielellään vaikka osallistuisikin näihin. Olisit mieluiten savuton (tästä voi vähän joustaa), kiinnostunut liikkumaan kanssani ja et olisi kovin montaa kokoluokkaa leveämpi kuin minä. Mitään ehdottomia rajoja en osaa enkä halua antaa koska jokainen on malliltaan uniikki. Lapset tai eläimet eivät ole este. Toivoisin sinun haaveilevan asumisesta ydinkeskustan ulkopuolella, etkä olisi hirveän kova bilehile tai ainakin hyväksyisit sen etten itse ole kiinnostunut jatkuvasti ravaamaan baareissa. Ethän ole erakko sillä itse olen puhelias sekä kaipaan läheisyyttä ja hellyyttä pusuista nyt puhumattakaan. 🙂 Eli mies joka puhuu ja pussaa kaipaa itselleen vastinparia!

Nakkaa ihmeessä viestillä jos yhtään ajatukset osuu kohdalle. Kuvia voidaan vaihtaa vaikka sähköpostilla. Elämä on keskimäärin oikein kivaa. Tehdäänkö siitä yhdessä täydellistä?

Yhteydenotot: jopas_on@aol.com

————————————————————————————————-

Omaa nörttityttöään tai jotain vastaavaa etsii 31-vuotias mies, jota ei oikein voi yhdellä tai kahdella sanalla luokitella mihinkään stereotyyppiin. Nörtin piirteitä löytyy, mutta se ei ole koko totuus. Kannattaa siis lukea loppuun asti. Etsin seuraa tositarkoituksella, eli tarkoituksena olisi löytää elämänkumppani.

Olen ulkoisesti aika huomaamaton: normaalin pituinen ja näköinen, normaalipainoinen, sopeutuva ja rauhallinen. Sen sijaan ajatteluni poikkeaa keskivertoihmisistä merkittävästi. Olen filosofinen ja tykkään pohtia asioita, ottaa selvää ja yrittää ymmärtää. Minusta ihmisten pitäisi ajatella enemmän itse valmiiden vastausten ja määräysten seuraamisen sijaan. Ei tietenkään anarkistisesti vaan rakentavasti. Arvot ovat minulle tärkeitä (maailmaan tarvittaisiin mm. enemmän eettisyyttä ja rohkeutta muutoksiin ja vähemmän itsekkyyttä ja kapitalismia), mutta en ole aktivisti enkä hankaloita omaa elämääni kohtuuttomasti periaatteiden vuoksi. Nollalinjalla on toki helppo pysyä tietyissä asioissa, kuten etten polta enkä juo.

Harmaata arkea pakenen elokuviin. Nautin erityisesti fantasiasta, toiminnasta ja scifistä; eeppisistä, koskettavista ja ihmeellisistä tarinoista; haluan nähdä ja kuulla jotain upeaa. Pidän elokuvamusiikista ja muuten kuuntelen poppia ja klassista  omaakin soittokokemusta on. Yritän pitää kehoni siedettävässä kunnossa terveellisen ruoan lisäksi jonkinlaisella kuntoilulla ja pääni Wikipedialla, joka lienee internetin parasta antia. Minusta kielissä on jotain kiehtovaa, niin luonnollisissa kuin keinotekoisissakin. Pidän myös lautapeleistä, mutta niitä tulee käytännössä harvemmin harrastettua. Iso osa tyypillisistä miesten jutuista (alkoholi, autot, punttisali, digivempaimet, naisten näkeminen seksiobjekteina, raha, status) ei pahemmin kiinnosta minua.

Työkseni väsään turhanpäiväistä ohjelmakoodia, joten merkityksellisempi päämääräni löytyy vapaa-ajan puolelta. Aion toteuttaa luovuuttani kirjoittamalla fantasiakirjan. Parisuhteen kannalta olisi eduksi, jos idea herättäisi sinussakin edes vähän innostusta.
Ihannenaiseni olisi suunnilleen 25-30-vuotias. Ikää saa olla vähemmän, jos henkinen kypsyys riittää, tai enemmän, kunhan lapsia ehtii vielä saada. Vaikken etsikään itseni kloonia, kuvauksestani voi päätellä ihannekumppaniominaisuuksia. Sinussa on jotain persoonallista ja osaat ajatella itse, tarvittaessa loogisesti ja analyyttisesti. Et ole pinnallinen, tyydyt arjessa yksinkertaisiin asioihin ja viihdyt kotona jatkuvan menemisen ja matkailun sijaan. Olet kenties taiteellinen tai muuten luova. Et mielellään tuo mukanasi lemmikkejä, varsinkaan koiraa. Osaat jollain lailla perustella maailmankuvasi tai uskontosi.

Odotan parisuhteelta normaaleja parisuhteeseen kuuluvia asioita: yhteistä arkea, harrastusten ja puheenaiheiden jakamista, tukea puolin ja toisin, läheisyyttä ja lapsia.
Unelmia tulevasta

Yhteydenotot: unelmia_tulevasta@suomi24.fi

————————————————————————————————-

olen kolmikymppinen Etelä-Pohjanmaalta kotoisin oleva ja Espoossa asuva nörttimies ja etsin itselleni suurinpiirtein samanikäistä nörttineitoa. Harrastuksiini kuuluu spekulatiivisen fiktion lukeminen ja sen kirjoittaminen, Rooli- ja lautapelit (esim. Pathfinder, World of Darkness ja Arkham horror). Pelaan myös tietokoneella, useimmiten roolipelejä tai strategiapelejä, eli pelejä missä on vahva tarina. Luonteeltani olen rauhaisa ja kiltti, huumorintajuni on hieman vinksahtanutta ja olen todella ujo ja hiljainen uusien ihmisten kanssa, mutta lämpenen nopeasti ensikontaktin jälkeen ja ystävilleni saatan innostua puhumaan enemmänkin Etsin itselleni sitä sopivaa nörttineitoa, jonka kanssa jakaa omat fantasiamaailmat ja  tarinat ja joka olisi iältään kolmen kympin hujakoilla tai vähän alle. Toivoisin että kyseinen nörtti-tyttö asustaisi jossain Pääkaupunkiseutu  Tampere  Etelä-Pohjanmaa linjalla, niin voisi kasvotusten kohtaaminenkin olla helpompaa.

Haaveenani olisi löytää joku joka ymmärtäisi, miksi välillä haluan istua hiljaa tietokoneellani, miksi haluan päästä joskus käymään Grand Canyonilla ja huutaa sinne Fus-Ro-Dah! Ja miksi sana Noppatuuri saa aikaan ristiriitaisia tuntemuksia.

Yhteydenotot: sceotan.konung@gmail.com

————————————————————————————————-

Hei sinä ihana naiseni! Haluan juuri sinut…kyllä juuri sinut itselleni 🙂 Voisin kertoa hieman itsestäni eli mistä nörttiys lähti liikkeelle. 80-luvun puolella sain joululahjaksi Commodore C128:n ja siitä alkoi kiinnostukseni tietokoneisiin. Kyseisellä tietokoneella lähinnä pelasin ja kirjoittelin tietokonelehdistä ohjelmalistauksia. Voihan itku ja parku kun oli kirjoittanut monta tuntia poke XXXXX -koodeja ja tuli sähkökatkos 😀 Ei siinä auttanut kuin aloittaa alusta koko operaatio. Tuon jälkeen olen hankkinut muutaman PC-koneen ja samalla tiellä ollaan. Työkseni teen mikrotuen hommia keskisuuressa IT-alan yrityksessä.

Nörtein harrastukseni on ehkä katsoa Star Trekkejä ja olenkin ollut sen tuotemerkin fani jo yli 20v. Tosin nykyään Trekkeily ei enää mielletä niin nörtiksi jutuksi kuin aikaisemmin, mutta kyllä tuon sarjan faneissa on tiettyä yhtäläisyyttä eli nörttiys ja kiinnostus teknologiaan 🙂

Nörttiys merkitsee minulle ennen kaikkea elämäntapaa ja asennetta eli ainakin jollakin tasolla jokaisesta teknologisesta kehityksestä ja asiasta tulee kiinnostuttua. En tosin ole koskaan ollut mikään Omenatuotteiden suuri ystävä 🙂 Haen itselleni Sinua, joka olet sujut itsesi kanssa ja etkä häpeile tuoda esille hurmaavia puoliasi, jolla saat sydämeni sykkimään intohimosta! Haluaisin jakaa sinun kanssasi parhaimmat nörttivitsit, intohimon Star Trekiä kohtaan sekä sen ettei ulkonäkö merkitse aina kaikkea!

Olen siis tosiaankin miespuolinen, 38v ja etsin naisseuraa noin ikähaarukasta 25-40v pk-seudulta (itse asun Vantaalla). Mikäli satut olemaan iän puolesta hieman nuorempi mitä tuossa haen tai vanhempi, niin älä arastele ottaa yhteyttä mikäli kiinnostuksesi heräsi. Tarvittaessa minulta saa myös ajan tasalla olevia kuvia ja näet minkälainen hurmuri olen 🙂

Suhteen muoto on minulle merkityksetön eli mikäli haluat kaverisuhdetta, seksisuhdetta, parisuhdetta, niin kaikki nuo käyvät. Pääasia on, että kemiat toimivat ja viihdymme toistemme seurassa sellaisinaan kuin olemme tänne syntyneet!

Romanttisimmat nörttitreffit näkisin minun luonani katsoen jotain hyvää elokuvaa ja nauttien toistemme seurasta. Toinen vaihtoehto olisi tavata kahvilassa ja soittaimme toisillemme youtubesta lempipeliemme tai elokuviemme musiikkia 🙂 Haaveilen Sinun kanssasi rauhallisesta arjesta ja kiireettömästä elämästä. En haluaisi hetken mielijohteesta lähteä jonnekin tapahtumaan, mutta toisaalta joskus pieni extempore ei olisi pahitteeksi ettei ihan luutuisi asuntoon. Olisi ihanaa jutella Sinun kanssasi raskaan työpäivän jälkeen jostain muista kuin työasioista ja haluaisin Sinun nojaavan minun olkapäätä vasten ja rauhoittavan minua yötä vasten 🙂

Ps. Olen myös tosiaan aikamoinen musafriikki eli todella haasteellisen musan suuri ystävä ja tykkään katsoa paljon myös roskaelokuvia! Heikkoudeksi sanoisin huonon kokkaustaidon eli mikäli olet parempi siinä kuin minä, niin olisin todella tyytyväinen 🙂

Yhteydenotot: musamies75@yahoo.com

—————————————————————————————————

Hei!

Olen 27-vuotias helsinkiläinen loppumetreillä opiskeleva miespuolinen olento. Luonteeltani olen vilpitön, pohdiskeleva, avoin, joustava ja hymyileväinen. Haikailen välillä kaukomaille. Pidän lukemisesta, kirjoittamisesta ja journalismista. Haen kivaa tuttavuutta, jonka kanssa on kiva jutella ja viettää aikaa.

Kiihkein nörttiyteni lähde on intohimoinen elokuvaharrastukseni. Eniten pidän leffakokemuksesta aidossa elokuvateatterissa, ja rakastan festivaaleja ja Orionissa käyntiä. Omaan myös suhteellisen laajan oman kokoelman, joskin dvd-elokuvia tulee katsottua lähinnä seurassa. Osaan arvostaa taiteellisia arvoja, mutta elokuva on myös mielestäni heti 40% parempi, jos siinä esiintyy dinosauruksia, robotteja tai ninjoja.

Toinen kiihkeä nörttiyteni kohde on sarjakuvien ahmiminen. Tähän käy niin amerikkalainen mainstream kuin kotimaiset huiput, strippiklassikoista mammuttieepoksiin. Piirsin lapsena paljon ja nyt olen hiljalleen alkanut pyrkiä pääsemään takaisin sinuiksi oman taiteellisen puoleni kanssa. Oma muusa vielä puuttuu.
Etsin fiksua ja sisukasta naista Helsingin alueelta, jolla on omat mielipiteet ja näkemykset, jotta voimme keskustella niin henkeviä kuin hölmöjäkin. Arvostan ihmisissä yleisesti avarakatseisuutta, empaattisuutta ja kykyä innostua uudesta. Älyä ja hyvää makua hölmöydessä ja huonossa maussakin. Samaan pyrin itsekin. Oma huumorintajuni on hieman kiero, ja arvostan etenkin mustaa huumoria. Sarkasmi ei mene minussa hukkaan, mutta toivon ettet ironisoi aivan kaikkea.

Olen avoin uusille kokemuksille, erilaisten ihmisten kohtaamiselle ja laatikon ulkopuoliseen ajatteluun. Ja turha murehtia, vaikka muut eivät aivan ymmärtäisi hurahdusta. Jokaisen tulisi pyrkiä enemmän pitämään asioista kuin inhota niitä.

Vaikka viihdyn kotonakin, haluan kokea enemmän asioita sen ulkopuolella. Haluaisin käydä useammin vaikkapa teatterissa, mutta se unohtuu kun ei tule ystävien kanssa puheeksi eikä viitsi itse mennä. Haluaisin avartaa näkemyksiäni erikoisten taide-elämysten parissa. Haluaisin käydä bailaamassa balkan beatsin tahtiin. Kesällä haluaisin ottaa pyörän alle ja lähteä tutkimusmatkoille sellaisiin Helsingin kaupunginosiin, joita en juuri tunne. Tai miksei voisi lähteä vaikka eväsretkelle keskellä yötä.

Kaiken kaikkiaan pidän elämästä, jossa on aina avoinna uusia mahdollisuuksia kokea uutta ja tilaisuuksia yllättyä. Turha ottaa itsensä liian vakavasti tai liian läpällä.

Pistä ihmeessä viestiä, niin avarretaan maailmaamme yhdessä!

Ace Lavventura

Yhteydenotot: ace_lavventura@suomi24.fi

—————————————————————————————————-

Haluan puhtaan seksisuhteen aluksi mahdollisilla bonuksilla*.

Kaipaan ihmisläheisyyttä, naisen kenen vierestä herätä aamulla, ja jota helliä. Suudella. Kenen kanssa täyttää mitä kaikki kaipaavat eli rakkautta.

EN HALUA mitään paineita, ja rasitteita alussa että tän suhteen pitää toimia joka tasolla, ja toisen pitää olla juuri sellainen ku mun mielessä ihannekumppani. Sitten kun tunnetaan tunnetasolla toisemme paremmin, osaamme kyllä sanoa jatkuuko suhde vai ei. Onko meillä samat mielenkiinnonkohteet vai ei.

*Bonuksilla meinaan sitä, että jos mahdollisesti olet kiinnostunut OIKEASTI joistain alla olevista asioista, voimme myös harrastaa niitä.

Valokuvaus Wiillä pelaaminen Puhuminen kirjallisuudesta ja historiasta Vaikuttavien draamaelokuvien katselu/keskustelu

Olen 30v/174cm/65kg/työssäkäyvä/savuton

Yhteydenotot: jtl3@suomi24.fi

—————————————————————————————————-

Hei te kaikki ihanat nörttinaiset!

Täällä kirjoittelee tällainen 25-vuotias yliopisto-opiskelijamies, jonka elämässä video-, kortti- sekä lautapelit ovat löytäneet pysyvän paikan. Nämä asiat eivät ole koko elämä, mutta yhteinen arvostus niille olisi mahdollisessa parisuhteessa mahtavaa. Kai sekin nörtteyttä on, että pidän vaahtomuovimiekoilla kaverin mätkimistä sosiaalisesti hyväksyttävänä harrastukseni. Jos siis olet joskus Sotahuuto-tapahtumaan osallistunut, olemme ehkä törmänneet.

Toisten nörtteydessä arvostan aitoa kiinnostusta asioista, jotka saavat yleensä jotain nörtin sielussa sykähtelemään. En obsessoi juurikaan mistään erityisestä asiasta enkä ylipäätään pidä siitä, jos jostain kiinnostuksen kohteesta tai harrastuksesta tulee liian totista tekemistä.

Haaveilen pitkästä ja onnellisesta parisuhteesta, mutta se on asia, johon ei lähtökohtaisesti kannata ottaa paineita. Se tapahtuu jos on tapahtuakseen. Sen verran paineita kuitenkin laitan, että ihan nettiflirttailumielessä en jaksa kovin pitkään pitää yhteyttä. Jos kuitenkin haluat oikeasti tavata, ota ihmeessä yhteyttä ja katsotaan, mitä siitä seuraa =).

Nörttitreffit eh? Riippuu täysin, millaisesta nörtistä on kyse. Rauhallisemmat treffit voisivat olla tutustuminen vaikka sarjakuva tai elokuvaproppinäyttelyyn tai mihin tahansa vastaavaan, jos niitä sattuu olemaan. Vähän vaudikkaampaa meininkiä (jos ei pelkää varhaisteinejä) voisi hakea vaikka Megazonesta ja jos oikein innostuu, voisi lähteä vaikkapa Turun seudulle keskiaikaiselle ratsastustunnille, johon kuuluisivat aseet. I might just be your knight in shining armor. I may or may not have a gift card ;).

Arki, voi miten ihanaa se voisi olla, kun oma rakas käpertyisi kainaloon ja voitaisiin katsoa jotain hyvää sarjaa, mitä ei ehkäIMG_1538 muuten tulisi katsottua (koska olen laiska katsomaan sarjoja itsekseni). Voisi yhdessä nauraa typerille netistä löydetyille jutuille, parantaa maailmaa ja ihmetellä, miksi ihmiset eivät vain osaa ja todeta samanaikaisesti “aawww” randomeille kissa(tai jokun muu eläin)kuville. Yhdessä pelaaminen ja muu tekeminen olisi myös mahtavuutta.

Mielenkiintoisen nörtin kanssa voisi käydä treffeillä oikeastaan missä vain väliltä oma olohuone – Japani tai Korea tai jokin muu kiinnostava kaukainen maa. Toisin sanoen missä väin, jos on vain tarpeeksi kiinnostava. Älä siis hätiköi, jos et asu PK-seudulla, mahdollisuutesi eivät ole välttämättä menetetyt.

Vielä jotain minusta… noh, opiskelen, yritän valmistua, nörtteilyn lisäksi harrastan liikuntaa mm. nyrkkeilyä ja lumilautailua, harrastan musiikkia, olen pitkä (190cm), minulla on kissa… Kysy ihmeessä lisää jos kiinnostaa =P.

-Henkkulius

Yhteydenotot: henkkulius@gmail.com

—————————————————————————————————-

Neidit huom.!

30-vuotias akateeminen herrasmies etsii hyveellistä ja siveää neitoa kirjeenvaihtoon. Pääkaupunkiseudulta tai miksei vähän kauempaakin. Älylliset harrastukset katsotaan eduksi.

Yst. vast. nimim. “Merenmies”

Yhteydenotot: elektrisiteetti@gmail.com

—————————————————————————————————-

Jos olet mustasukkainen, ole hyvä ja siirry seuraavaan kohteeseen!!!

Nörtti!!

Minäkö? Harrastukset tulee ja menee, Sci-Fi on ja pysyy (Muodossa missä hyvänsä). Viimeisen lääkärintarkastuksen yhteydessä todettiin sukupuoleksi mies, ja fyysiseksi iäksi 46 ….sanoiko joku seksi?

Minut jallittavalta nörttitytöltä odotetaan yskimättä suoriutumista muutamasta alla olevasta faktasta. Olen polyamoristi, naimisissa, mahtavan 6 vuotiaan isä, koodaan työkseni (yllätys). Olet huumorintajuinen, avomielinen, henkisesti kypsä(hkö) 🙂

Yksinkertaista suhdetta ei ole olemassakaan. Olisin tosin mielissäni suhteesta joka ulottuu vähimmillään kategoriasta “friends with benefits”, oikeaan tunne elämän kattavaan suhteeseen.

Muina hipsuina voisin heittää, että olen asunut ulkomailla merkittävän osan elämästäni. Olen mielestäni ujo, tosin olen kuullut myös väitteitä tätä vastaan. Jotkut jopa joskus nauravat jutuilleni. En haaveile haaremista, vaikka se saattaisikin olla ihan kivaa jonkun aikaa. Kunnon kohottaminen on lähisuunnitelmissa (Lähiaikoina tapahtuvan muuton jälkeen).

PTU

Yhteydenotot: ohmyyy@tallettaja.fi

—————————————————————————————————-

Hei tähtitaivaani <3

Pikselöitynyt ja hyvin yksinäinen sydämeni kaipailee juuri sua nörttinaista pehmentämään kulmat ja valottamaan pimeän tyhjyyden sisälläni sekä lämmittämään kylminä pakaksiltoina. Jakaisitko kanssani arjen ilot ja surut, sekä nauttisit viikonloppuna sängyssä loikoilusta ja rauhallisesta elämästä, hyvästä ruoasta, musiikista, pelailusta, romantiikasta ja hauskanpidosta ilman tupakointia ja älytönä ryypiseklyä?

Olen 22v, 177cm pitkä ja aika normi kroppainen. lyhyt parta roikkuu leuasta ja luonteeltani puhelias, huumorintajuinen, huomaavainen, siisti ja erittäin läheisyydenkipeä. Aika tavallinen nörtti uros joka tykkää pelailla millon mitäkin, roolipelit ja mobat lähimpänä sydäntä. Katselen animea, tv sarjoja ja elokuvia :). nautin myös metsissä seikkailusta,  ja extemporee reissuista. Museot, taidegalleriat ja hautausmaat ovat myös hienoja paikkoja käydä.

En häpeä ollenkaan olla nörtti, sillä tämä on elämä jota elän ja josta pidän. Elämääni kuitenkin kuuluu muutakin kuin pelaaminen, kuten kissastani huolehtiminen, ruoanlaitto, ystävien näkeminen ja erilaisissa tapahtumissa käynti. (usein nörttitapahtumia :))

Olis aivan mahtavaa jos olisit suurinpiirtein samanikäinen kanssani, muutaman vuoden heitto suuntaan tai toiseen ei tietenkään haittaa yhtään 🙂 ulkonäkö ei ole olennainen asia, vaan minut sytyttää hyvä sydän ja kauniit sanat.

Muutan maaliskuun alussa Klaukkalaan ja olis kiva jos ei joka iltaa tarttis yksinään vietellä ^^.

Kivat treffit voisivat olla illallinen jommankumman luona, tai kaupungilla 🙂 juttelisimme ja tutustuisimme mukavasti ja rauhallisesti.

Rakkaudella: Friadon

Ps. mulla on lievähkö lukihäiriö, eli jokunen kirjoitusvirhe saattaa esiintyä tässä ^^ <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

Yhteydenotot: rangladesh@gmail.com

————————————————————————————————-

Olen yhden käden sormilla laskettavan määrän vuosia päälle kolmekymppinen nörttimies. Pidän sekalaisesta viihdyttävästä ja joskus typerästäkin populaarikulttuurista. Elokuvat, kirjat, roolipelit, lautapelit herättävät kiinnostukseni kun liikutaan tieteis- ja fantasiagenrejen alueella. Melkein mitä vain katsoo valistumattomasti läpi sormien kunhan siinä on robootteja, haltioita tai kääpiöitä.

Nyt juuri toivon seurustelusuhteelta melkein puhtaasti fyysistä läheisyyttä, melkein jokainen haluaa olla haluttu ja en ole poikkeus. En halua laatia mitään kauhean pitkälle meneviä suunnitelmia ja odotuksia. Olen aika kypsymätön siinä iässä missä ihmiset tekevät yksityiskohtaisia suunnitelmia tulevaisuudesta ja loppuiästään.

Treffeissä kammottaa ajatus että pitäisi alkaa viihdetaiteilijaksi tai alkaa hirveitä odotuksia lataamaan. Lähetään vaikka leffaan että on jotain mistä jutella ei tätä nyt pidä liiaksi miettiä?

Yhteydenotot: sohvakampela@gmail.com

—————————————————————————————–

Olen 35-vuotias Helsinkiläinen nuori mies, joka on kiinnostunut monenlaisista asioista. Kiinnostuksia on mm. ohjelmointi, historia, sukututkimus, maailman parantaminen, ihmisen mielen toiminnot, kulttuuri. Notkun paljon koneella lukemassa juttuja ja saan kiksini asioiden ymmärtämisestä. Haluaisin kehittää maailmaa paremmaksi paikaksi meille kaikille.

Olen hyvin kiinnostunut todellisuuden tutkimisesta sekä luonnontieteiden että ihmisen sisäisen tuntemuksen kautta. Intohimonani on avaruustutkimus, historia, sukututkimus, robotiikka, tietokoneet :), tekniikka, ohjelmointi, kulttuuri, matkailu, 80-luku. Pidän syvällisistä reflektoivista keskusteluista ja pohdinnasta. Vaikka koenkin olevani introvertti osaan myös olla sosiaalinen. Tykkään käydä bileissä, tutustua uusiin ihmisiin ja viettää aikaa ihmisten kanssa, mutta aina välillä pitää hetki levähtää. Tuttuja ja kavereita minulla on paljon. En erottele juurikaan ihmisiä heidän mielipiteittensä tai aatteidensa takia, kaikki ihmiset ovat kivoja! 🙂 Suhtauden lempeästi ja lämmöllä ihmisiin ympärilläni.

Tykkään pitää kiinni ja halata.

Työskentelen sosiaalisen median alalla omassa yrityksessä ja käytän aikaani parin muunkin projektin parissa. Työ on varsin monipuolista kun pienessä yrityksessä kaikki tekevät kaikkea. Suoritan Diplomi-insinöörin tutkintoa viimeistä vuotta töiden ohella. Opinnot jäivät aikanaan kesken, kun perustimme yritystä. Palasin kuitenkin opiskelemaan koska haluan jatkuvasti kehittyä ja oppia uutta.

Haluan tulevaisuudessa parantaa koko ihmiskunnan elämän laatua. Koen ihmiskunnan isona systeeminä, jonka takia meidän kaikkien tulisi tehdä töitä riippumatta tyyliin kansalaisuudesta tai uskonnollisista piirteistä. Yritänkin parhaani mukaan saada ihmiset iloisiksi ja hyvälle tuulelle. Koen pahaa mieltä jos saan jonkun ihmisen surulliseksi.

Musiikkimakuni on menevä. Tällä hetkellä tulee pääasiassa kuunneltua spotifystä discoa ja elektronista. Myös kaikki uusi musiikki kolahtaa, ja olenkin enemmän ja enemmän suuntautumassa ihmisten soittamaan musiikkiin päin.

Etsin yleisesti asioista kiinnostunutta, suurinpiirtein omassa ikähaarukassani olevaa naista, jolla on jalat maassa ja osaa ajatella sekä haluaa kehittää. Haluaisin löytää ihmisen jonka kanssa tutkia tätä maailmaa, ja samalla mahdollisesti muuttaa sitä paremmaksi :).

Toivoisin suhteelta kaikista eniten jakamista. Ilojen ja surujen jakamista, saman sängyn jakamista, päivien kulkemisen ja harrastusten jakamista. Mikään ei voisi olla kivempaa kuin tehdä kanssasi maailman mahtavimpia asioita ja toimia parina!

Unelmatreffini olisivat paikassa jossa saisi olla rauhassa eikä ole kiirettä mihinkään. Helsingissä olisi hyvä tavata ja jutella ensin. Siitä sitten jomman kumman luokse katsomaan koneelta (tai kaivetaan läppäri/tabletti esiin) kumpaisenkin kiinnostuksen kohteita. Jossain kohtaa iltaa olemme lähellä toisiamme todella suuren nosteen vallassa innostuneena toisistamme ja suutelemme kuin automaattisesti…

Yhteydenotot: xabydos@gmail.com

————————————————————————————-

Olen hiukan päälle kolmekymppinen Helsingissä asuva poika (172 cm, fyysisesti keskiverto, pitkähiuksinen, hiukan liikunnallinen). Perusluonteeni on hyvin rauhallinen ja persoonaani kuvaa myös materiaalinen vaatimattomuus (ml. ekologisuus, vegetarismi).

Aktiviteettieni keskiössä ovat olleet jo pitkään yhteiskuntatieteiden jatko-opinnot. Tietynlaisesta kansainvälisestä orientaatiostani huolimatta en ole kuitenkaan innostunut matkustelusta – artikkelien ja kirjojen lukeminen on kivempaa. Toinen keskeinen intressini on musiikki (demoscene, klassinen, jazz…) Aikaa menee myös luonnollisten kielten opiskeluun (zh, fr, es). Kaunokirjallisuutta lukisin jos ehtisin. Jos ennätän pelaamaan, valitsen retroa.

Sosiaalinen elämä tuolla jossain ulkona ei oikein kiinnosta minua, mutta olen toteuttanut sosiaalisempaa puoltani IRCnetissä. En löydä netin deittipalstoilta ihmisiä, joille voisi kuvitella laittavansa viestiä, mutta jos täällä olisi joku sopivan epätavanomainen tyttö, joka voisi kiinnostua tällaisesta omiin kuvioihinsa vajonneesta pojasta, niin olisi kiva tutustua.

Nimim. hanzi-obsession

Yhteydenotot: piqueboeuf123@gmail.com

————————————————————————————-

Olipa kerran lähes 30-vuotias miespuolinen olento. Humanoidi, alkujaan vähän ujo, mutta lämmettyään hyvinkin puhelias. Pitää rauhasta, mutta valmis lähtemään liikkeelle, toki ei ihan jokaikinen päivä. Tämä olento asui pienen maansa eteläisessä kärjessä, pääkaupungissa.

Iltaisin tämä tykkäsi käpertyä näyttöpäätteiden lämpimään valoon, vaikka elokuvaa katselemaan. Erinäisiä tykästymisen kohteita olivat muunmuassa tähdissä tapahtuvat sodat, modernisoidun salapoliisin tarinat, valtaistuinpelit, seikkailuaika, kansalaisopiston opiskeluryhmän tarinat, jopa muutamat nousevan auringon maan animaatiosarjat ja elokuvat, sekä erinäiset videopelit, joko yksin tai yhdessä muiden kanssa.

Intoa riitti myös kaukaisen nousevan auringon maan kulttuuria kohtaan. Kieli sujui ihan kohtuullisesti ja kuntoilukin tapahtui vanhan nousevan auringon maan taistelulajin avulla.

Taiteellisuus näkyi myös hänessä vahvasti, harrastuksina piirtämistä, hieman pianonsoittoa, ja työnäkin oli 3D-grafiikan tekemistä markkinointitarkoituksiin sekä animaatioelokuviin. Kirjoittamisesta hän EI pitänyt.

Hän vain kaipasi jotain jonka kanssa jakaa elämän ilot ja surut, jonka kanssa tehdä kaikkea hilpeää ja älytöntä. Mielipiteet omaava, ehkä taiteellinenkin yksilö, jonka kanssa katsella kaikenmaailman elokuvia ja sarjoja, jonka kanssa pelata yhdessä paljon paljon nuoremmille tehtyjä hassuja pelejä, jonka kanssa kävellä iloisesti luonnossa ja tehdä yhdessä maittavia aterioita. Voisi myös olla naispuolinen ja noin 20-30 vuotias, mutta mistä tällainen löytyisi? (mielellään pääkaupunkiseudulta)

Vaikka hinku omalle loppuelämän kumppanille oli, tiesi hän että ystävyydestä se kaikki alkaa., joten siitähän sitä liikkeelle pitäisi lähteä!

Miten käy ? Tuhoutuuko maailma, löytääkö hän ja joku muu yhteisen onnen??

Tulevaisuus DLC alkaen VAIN 5,99e/kk(hinta neuvoteltavissa) osoitteesta: sankarimainenkaalimato@gmail.com

Yhteydenotot: sankarimainenkaalimato@gmail.com