Nörttitytöt

Nämä ilmoitukset ovat osa Nörttityttöjen treffi-ilmoituksia. Alkuperäisen postauksen (jossa esitettyihin kysymyksiin osa on myös vastannut) näet täältä.

Pääkaupunkiseudulta tuli niin paljon ilmoituksia, että ne jouduttiin jakamaan kahteen eri postaukseen. Katso siis myös toinen postaus.

—————————————————————————————

Insinörtti, tiedenörtti, introverttinörtti. Siinä määreet, jotka mielestäni kuvailevat parhaiten asemaani nörttiyden monikentässä. Olen 31-vuotias helsinkiläistynyt mies ja leipäni ansaitsen IT-alalla. Tästä huolimatta en lue itseäni tietokonenörtiksi. Vaikka koneella introverttinörttinä tuleekin vietettyä paljon aikaa, tietokoneen rassaaminen ei kiinnosta sen enempää kuin autonkaan. Molemmilla on vain välinearvoa.

Vapaa-aikaani kuuluvat enimmäkseen klassiset nörttiharrastukset: lukeminen, elokuvat, valokuvaus, pienoismallit ja pelit. Viihdyn ihmisten seurassa, mutta vastapainoksi tarvitsen aikaa rauhoittua. Jos se ei onnistu kotona, niin lähden pitkälle kävelylenkille, mielellään johonkin vähän hiljaisempaan paikkaan. Pidän komedioista ja huumorista, ehkä juuri sen takia myös Joss Whedonin sarjoista. Elämä on mukavampaa pilke silmäkulmassa ja vielä mukavampaa jos aamulla herätessään saman pilkkeen näkee jonkun toisen silmissä.

Enimmäkseen olen hiljainen kuuntelija kunnes aihe tai keskusteluseura innostaa puhumaan. Vitsejä en kerro, mutta sarkasmi, tilannehuumori ja one-linerit kuuluvat valikoimaan. Ehkä välillä jopa liikaakin. Kaipaan ennen kaikkea samanhenkistä tyttöä jakamaan elämää, oli se sitten Buffyn katsomista sohvalla, matkustelua, rantakalliolla käsi kädessä istuskelua tai jotain muuta. Suhteen, jossa molemmat voivat luottaa ja uskoutua. Keskustelua kaikesta mahdollisesta ja sanatonta yhteisymmärrystä. Tyttöystävän, joka on myös ystävä. Vaikka elämänkumppania haenkin, niin en sulje pois myöskään juttuseuraa, hengailukaveria, ystävää tai mitään siltä väliltä. Koskaan ei tiedä kenen kanssa synkkaa. t. Carlos, robottikoira

Yhteydenotot: punainenbanaani@gmail.com

——————————————————————————————-
Miltä tuntuisi omalta mukavuusalueelta poistuminen? Sen ei tarvitse olla mitään maatamullistavaa, kuten extreme-lajin kokeilu, vaan siihen riittää pelkästään hampaiden harjaaminen väärällä kädellä. Pohjimmiltani olen fantasiaan, scifiin, mangaan ja animeen tykästynyt ohjelmointia harrastava ja välillä tietokonepelaamisesta ja juonellisista TV-sarjoista nauttiva henkilö . Mukavuusalueelta poistuminen on kivasti kasvattanut näiden harrastusten tekemisen yhteisöllisemmäksi ja mukaansatempaavaksi.

Lähdin yliopistossa opiskelemaan japania ja tämän seurauksena myös kiinnostus kaikenlaiseen muuhun Japaniin liittyvään viihteeseen on saanut vauhtia ja uutta ulottuvuutta, kun hallitsee kieltä.magneettielukka Yhteisöllisyys korostuu harrastuksissani siinä, että useammankin kymmenen tietokone- ja japaninörttitapahtuman jälkeen niissä käymisen lisäksi on kivaa olla myös tekemässä niitä. Olet saattanut käydäkin joissain näistä tapahtumissa. Mukavuusalueena ruoka on jännä käsite, sillä tämän suhteen tulee kokeiltua niin usein jotain uutta, että tämän suhteen poikkeavuus onkin jo normaalia. Erityisesti kun ravintolassakin valitsee usein annoksia, joiden nimi ei kerro mitään, pääsee kokemaan uudenlaisia makunautintoja. Puhumattakaan siitä, että itse kokkailemalla voi kokeilla mitä erilaisimpia ruokia kotonaan. Ja erityisen mukavaa tämä on teen nauttimisen suhteen, sillä teessä vasta erilaisia laatuja on. Kokeilisitko yhdessä kanssani tehdä jotain tuntematonta ruokalajia?

Vaikka sitä viime vuonna diplomi-insinööriksi valmistuttuaan viettää päivät ohjelmoidessa ja uusia järjestelmiä luodessa, niin silti nörtteilyyn uusia ulottuvuuksia on tuomassa kaikenlainen liikkuminen. Kävely ja lenkkeily pitää kuntoa yllä ja tanssipelit viihdyttää japanilaispainotteisella musiikillaan. Viime aikoina sitä on tullut eksyttyä myös harrastamaan tanssimista, joka sopivalla kaavamaisuudellaan tarjoaa runsaasti opeteltavaa. Lähtisitkö kokeilemaan seinäkiipeilyä ja kokemaan sen kihelmöinnin? Kotona sohvalle käpertyminen ja yhdessä hämärässä kuherteleminen kirjoja lukiessa olisi sopivaa vastapainoa arjen menoille. Mutta miksen vaikkapa veisi sinua pidemmälle kävelylle rannalle, päätteeksi voisi rentoutuisi käsikonsolin ääressä samalla kun nauttii tuulen hellästi nostattamista aalloista? Vaihtoehtoisesti voisin kokeilla jotain ennen kokematonta, kuten larpin lumon, jos vain johdatat minut tähän. Haluaisitko olla se tyttö, joka poistattaa minut taas mukavuusalueeltani?

— Miksipäs Ei?

Yhteydenotot: miksipas.ei@gmail.com

——————————————————————————————-

Tervehdys, sinä nörttisydämesi puuttuvaa puoliskoa hakeva etsijä! Sinun tavoin olen myös etsimässä omaa nörttimielitiettyäni, sitä ihmistä, jonka vierelle voi istahtaa pitkän conipäivän jälkeen yhdessä fiilistelemään kertyneitä kokemuksia ja vielä edessä odottavia elämyksiä.

Allekirjoittanutta voi kait kutsua elämäntapanörtiksi, sillä siinä määrin keskeisen osan ovat erilaiset kukkahattutätejä kauhistuttavat harrastukset tähänastista elinkaartani muodostaneet. Niinä kolmenakymmenenäseitsemänä vuonna, joina olen tämän pallon pintaa talustellut, olen ollut vaihtelevalla aktiivisuudella niin roolipelaaja, otaku, supersankarifani kuin scifi- ja fantasiaharrastajakin plus vähän yhtä sun toista muuta vielä päälle. Yleensä en ole tyytynyt vain pelkkään itsekseni harrastelemiseen, vaan olen muun muassa ollut mukana pistämässä pystyyn coneja ja larppeja, arvostellut animea ja mangaa sekä kirjoitellut roolipelimateriaaleja. Parin vuoden ulkomailla olon jälkeen on tosin aktiivisin touhotus nörttiskenessä päässyt jo rauhoittumaan ja tätä nykyä nautin eri harrastuksistani lähinnä rivinörttinä toisten joukossa.

Nörttiyteni ohessa elämäntapani eivät muutenkaan ole ihan keskivertokaduntallaajan linjoilla. Olen veganismiin pyrkivä kasvissyöjä, meditoin säännöllisesti ja musiikkimakuni ulottuu chiptuneista trancen ja klassisen kautta japanilaiseen hiphopiin. Nörtteilyn lisäksi vietän aikaani muun muassa kielien, kulttuurin sekä historian parissa nauttien esimerkiksi ranskalaisista elokuvista, historiallisista hovidraamoista ja venäjän verbimuotojen tutkiskelusta.

Kaipaisin suurin piirtein omanikäistäni tai ehkä vähän nuorempaa naispuoliseksi itsensä kokevaa nörttiä kumppaniksi tämän elämäksi kutsutun tutkimusmatkan tuleville taipaleille. Minulle ei ole niinkään oleellista, oletko kiinnostunut scifistä, animesta, videopeleistä, Pottereista tai jostain ihan muusta nörttiyden laajalla kirjolla. Tärkeintä on kunnon nörttiasenne, joka auttaa ymmärtämään, millaisella antaumuksella kumpainenkin saattaa suhtautua omiin suosikkiteoksiinsa ja -hahmoihinsa tai miksi toinen kukkuu valveilla kahdelta yöllä rapakontakaisten pelikavereidensa kanssa ropettaen. Parhaiten tulen toimeen pohdiskeluun taipuvaisten luonteiden kanssa, joilla on kiinnostusta ruotia ajatuksella lukemaansa ja näkemäänsä, oli sitten kyse uusimmasta Marvel-elokuvasta tai maailmanpolitiikan tapahtumien uutisoinnista. Kaikkeen ei toki silti ole tarvetta suhtautua yhtä ryppyotsaisen analyyttisesti ja silloin tällöin on hyvä sortua ihan silkkaan hassutteluunkin. Jos uskot, että oman luonteesi särmät voisivat loksahtaa kohdalleen näihin minun mieleni loviin, toivoisin kuulevani tarkemmin sinusta. Vastaustasi kiinnostuksella odottaen,

Mr. Brainstorm

Yhteydenotot: misterbrainstorm@yahoo.com

——————————————————————————————

Sinä utelias ja akateeminen nainen, oletko ikinä miettinyt miksi lintu lentää? Tämä kaikki hämmentää. Maailma on vain niin mielenkiintoinen paikka, ettei sen tutkimiseen riitä yksi tutkinto, vaan uusien, uskomattomien asioiden löytyminen jatkuu koko loppuelämän. Haluatko tulla mukaan ihmettelemään?

Olen 25-vuotias miespuolinen useamman oppiaineen opiskelija Helsingistä ja olen juuri siirtynyt työelämään. Vapaa-aikani käytän elokuvien, järjestötoiminnan ja riittävän säännöllisen liikunnan parissa. Elokuvia katson jatkuvasti ja minulta saat varmasti ilmaisliput elokuviin vaihtokaupalla karkkeihin, taskussani kun on aina Finnkinon sarjalippuja.

Haen mielenkiintoista ihmistä kevyempää tai vakavampaa tapailua varten  silkka peli-, juttu- tai elokuvaseurakin kelpaa! En ole nörtti ehkä perinteisimmässä mielessä, pullonpohjasilmälasinikin olen korvannut kevytsankaisilla laseilla jo vuosia sitten. Sen sijaan olen ulospäin suuntautunut puuhastelija, joka tykkää heittäytyä mukaan asioihin, on kyseessä sitten romanssi tai maailman mahtavimpien bileiden järjestäminen. Olen aiemmin työskennellyt runsaasti yliopistomaailmassa ohjelmoinnin parissa, mutta kulunut vuosi on mennyt ennemmin liike-elämän ja kevyemmän Excel-mallintamisen parissa. Tästä johtuen pukeudun nykyään pikkutakkeihin  niissä kun on taskuja yhtä paljon kuin reisitaskuhousuissa, mutta ulkonäkö miellyttää paremmin asiakkaiden silmää.

Olen ollut aina sitä mieltä, että uteliaisuus on ihmisen luonnollinen olotila ja arvostan toisessa ihmisessä avointa mieltä ja kiinnostusta tietoon. Mielestäni ei ole olennaista onko ihminen ensisijaisesti kiinnostunut varhaiskeskiajan historiasta, ohjelmistoarkkitehtuureista, epigenetiikasta vai venäläisestä kirjallisuudesta, vaan se, että ihminen ei ole jumiutunut liian kapealle alalle. Tämän johdosta olenkin vankkumaton sivistysyliopiston kannattaja. Minulle on tärkeää, että haluat jakaa tietoa ja olla mukana pallottelemassa ajatuksia. Toivon voivani oppia sinulta paljon, mennään vaikka museoon! Toiselta puoleltani olen innokas rave-kulttuurin ystävä ja olisi ihanaa, jos trance-musiikki ei ole sinulle kauhistus. Kenties haluaisit joskus lähteä hyppimään viideksi tunniksi keskellä yötä underground-bileisiin? Siinä jää aerobic urheilulajina toiseksi. Mikäli olet yli 23-vuotias yhteen alaan juuttumaton, feministinen, akateeminen nainen pääkaupunkiseudulta ja pidät seuraavaa videota aivan mielettömän upeana, älä epäröi olla sähköpostitse yhteydessä! http://www.youtube.com/watch?v=at_f98qOGY0 Olisitpa jo luonani!

Yhteydenotot:utelias88@gmail.com

——————————————————————————————

Olen 26-vuotias mies, joka haluaa tutustua naisnörttiin pääkaupunkiseudulta. Etsin jotakuinkin samanikäistä ja samanhenkistä tyyppiä kaveripohjalta tapailuun. Haaveissani on kyllä kumppanin löytyminen, mutta se on sellaista, joka kehittyy sitten luonnostaan jos on kehittyäkseen.

Olen elokuvanörtti. Katselen eläviä kuvia usein ja hyvin laajalta skaalalta. Pidän kovasti animaatioista, jännäreistä, komedioista ja hyvistä kauhuelokuvista. Viime vuosina olen kovasti nauttinut Marvelin sarjakuvafilmatisoinneista (Iron Man on paras!). Luen myös elokuvista paljon. Oppiminen onkin toinen intohimoni. Tyydytän uteliaisuuttani lukemalla monenlaista tietokirjallisuutta, koska haluan oppia ymmärtämään maailmaa ja ihmistä. Romaanejakin tulee luettua, lähinnä fantasiaa ja scifiä.

Minulle nörttiys merkitsee rohkeutta olla oma itsensä ja intohimoista suhtautumista elämään. Arvostan sitä, että olet löytänyt jonkin oman jutun, jota pidät tärkeänä ja jonka haluat tuntea tarkasti. Sinun ei tarvitsisi olla elokuvanörtti, mutta olisi kivaa jos fanittaisit fiktiota jossain muodossa: tv-sarjoina, sarjakuvina, kirjoina. Nämä ovat erittäin mainioita puheenaiheita ja treffit sujuisivat parhaiten, kun puhuttavaa riittää. Täydellisimmissä treffeissä tekisimme yhdessä jotain hauskaa. Kävisimme museossa, kävelyllä puistossa tai vaikka pelaamassa biljardia. Sen tulisi olla päivä tai ilta, jolloin teemme mitä meitä huvittaa ja nauttisimme toistemme seurasta. Nörttitreffit niistä tekisi juuri se, että olisimme yhdessä omia itsejämme. Arki oman kullan kanssa tarkoittaa minulle yhteistä ajanviettoa mutta myös sitä, että molemmilla olisi omat juttunsa. Iltaisin me katselisimme yhdessä televisiosta jotain hyvää elokuvaa teemukien ääressä. Tai sitten vaikka lukisimme yhdessä tai pelaisimme lautapeliä. Tavallinen elämä olisi meille toisistamme välittämistä ja seurasta nauttimista. GhibliGlorious

Yhteydenotot: geek@luukku.com

——————————————————————————————-

Olen M/29/180cm/75kg insinöörisieluinen ICT-alan monitoimimies, joka yliopistolla opiskelun ja työskentelyn ohella ravitsee uteliasta mieltään ympäröivällä maailmalla, tieteillä ja taiteilla. Olen itsenäinen, tarpeen vaatiessa itsepäinen ja valmis aina kokeilemaan kaikkea uutta. Nörttiys ei yksinään määrittele mua, mutta se tarjoaa suodattimen jonka läpi tarkastelen ja mallinnan maailmaa. Pitkän linjan PC-pelaajana (alkaen C64-ajoista) olen muutaman vuoden tauon jälkeen napannut jälleen pelimaailmasta kiinni, erityisesti kun Valve sai viimein Steamin Linuxille. Silti erityisesti 90-luvun point’n’click -seikkailupelit ovat yhä lähinnä sydäntä ja välillä Civilization-sessio saattaa lipsahtaa pitkäksi. Just one more turn..

Musamakuni on aika laaja, aina metallista bluesiin, souliin, 80-luvun R.E.M:ään tai kasarisyntikan lämpimään sointiin. Leffoista menee ennen kaikkea westernit, sci-fi, rikostrillerit (film noir on ehkä suosikkityylilajini) tai jokin edellä mainittujen hybridi. Romanttisia komedioita voin katsoa pakon edessä 😀

Haluaisin tutustua tarkemmin itsestään jonkintasoisia nörttimäisiä ominaisuuksia löytävään, täydellisen epätäydelliseen naisimmeiseen, jonka kanssa löytyisi yhteinen aallonpituus, vaihe sekä polarisaatio :> Vaikka ikä onkin vaan numero niin uskoisin noin +/- 5 vuotta omasta iästäni olevan optimaalinen. En halua lokeroida ihmisiä ja olis oikeastaan hyvä jos voisit tutustuttaa mut johonkin uuteen, sulle tärkeään aiheeseen. Joskus on ihan mukavaa heittäytyä elämän vietäväksi ja katsoa mihin se johtaa. Liikunta on olennainen osa päivääni ja auttaa mua jaksamaan arjessa. Olis ihan mukavaa jos näin myös sulla.

Haen alkuun jutusteluseuraa, jos tullaan juttuun niin mielellään ihan tavattais ja mietitään olisko yhteinen maa hedelmällistä jollekin syvemmälle suhteelle. Paikka sydämessä voidaan luovuttaa sopivalle kandidaatille, joten ihan vakavalla mielellä olen liikkeellä. En pelaile ihmissuhteilla, joten jos homma toimii niin FCFS-periaatteella mennään. Kavereita voi toki aina olla enemmänkin. Käytännön syistä hakualue rajoittuu ainakin toistaiseksi pk-seutuun. Hieman pidemmältä voidaan tapauskohtaisesti harkita jos oikein hyvin pelaa kemiat yhteen. Kaukosuhteet eivät ole tähän saakka mulla toimineet enkä usko että näin tulisi olemaan jatkossakaan. Fyysinen ihmiskontakti on tärkeä elementti. Perinteinen leffadeitti, illanistujaiset porukalla (lautapelit on jees, osaan laittaa ruokaa), jokin ihan uus laji/kokemus? Ehdota vapaasti. Samalla voidaan jutella vapaasti ja hakea vastauksia universumin suurimpiin arvoituksiin kuten voiko sandaalien kanssa käyttää sukkia, kummin päin vessapaperirulla pitää olla telineessä tai ikiaikainen Kirk vai Picard. Ai niin, huonon huumorin sietokyky on ehdoton plussa 🙂

Yhteydenotot: noirengineer@yahoo.com

——————————————————————————————-

# from: a 27 y/o geek boy # to: the range(20,30) y/o geek girl #
subject: *Intercepted email from our future*
Rakas {{ you.nick }}, Kuten et varmaankaan ole huomannut, olen ollut työmatkalla, eli siis poissa kotoa, kokonaisen päivän. Tiedän, että se {{ current.game/series/manga }} on koukuttava, joten ajattelin lähettää sinulle muistutuksen siitä, miksi piditkään minusta niin kovasti. Ettet vaaaan pääsisi unohtamaan: Pelaan tietokone- ja konsolipelejä monesta eri genrestä (erityisesti: RTS, FPS ja action adventure) ja tykkään jutella niistä kanssasi. Katselen myös kanssasi elokuvia ja sarjoja laidasta laitaan: Animaatiot, juonivetoiset animet, laatu scifit sekä aasialaiset elokuvat ja sarjat kuuluvat perusvalikoimaan. Perinteisen urheilun sijaan voimme seurata yhdessä esimerkiksi DreamHackin peliturnauksia. Lisäksi odotan innolla kanssasi Studio Ghiblin uusia elokuvia.

Olen rauhallinen, huumorintajuinen ja luotettava. Tekniikka on lähellä sydäntäni. Lisäksi osaan kasata kaikki ne huonekalut, mitä ikinä keksitkään sieltä ikeasta kotiin raahata. Ja mikä parasta, minut tavoittaa lähes aina irkistä! On minulla myös eräs paljastus. Ennen kuin tapasin sinut, minulla oli vain vähän seurustelukokemusta. Ihmettelet varmaan miksi, olinhan jo 27 vuotias ja, kuten tiedät, loistotyyppi. No, Otaniemessä opiskellessani ystäväpiiristäni puuttuivat tytöt, lähinna siksi, että heitä ei siellä teknisillä puolilla juurikaan ollut. Me pojat kun olimme nörttejä ja hieman ujoja, niin vieraiden tyttöjen tapaaminen oli hieman haastavaa 🙁 & Vieläkin huvittaa, kuinka jännitin ensitapaamistamme :). Toisaalta sinunhan pitäisi olla tästä kaikesta vain kiitollinen, koska löysit näinkin kivan sinkkupojan :P. Kunhan kiusottelin, olen tietenkin tuhat kertaa kiitollisempi siitä, että sain tavata sinut, vaikka minäkään en aina pelin ääreltä muista siitä sinulle kertoa.

T: {{ me.nick }} PS: Eli nyt se irkki auki!!! Mulla alkaa ilmetä jo susta johtuvia vierotusoireita.

### End of email ###

Eli, toivoisin nörttirakkaaltani yhteisiä mielenkiinnon kohteita tai edes ymmärrystä edellämainittuja kohtaan. Luonteenpiirteitä en halua niinkään rajata. Jokainen on hurmaava omalla tavallaan. Tosin erittäin itsepäisten ihmisten kanssa minulla on välillä hankaluuksia. Olen keskipitkä laiheliini ja siten toivoisin, että kumppanini olisi myös solakka/sopusuhtainen. Asun Espoossa, mutta haku ulottuu koko uudenmaan alueelle. //
Info var me = {age: 27, g: “male”, len: 181, w: 70, loc: Espoo}; //
Short Geek Profile me.often = [“movies, “video games”]; me.someties = [anime, “board games, electronics, manga, programming”]; me.rarely = [books, comics]; me.never = [“role-playing]; if you.martial_arts == true { window.print(Harrastin vajaat 10 vuotta TaekWonDo:a, mutta opiskelujen alettua harrastukselle ei riittänyt enää aikaa. Nyt valmistuttuani on ollut jatkaminen / uusi laji harkinnassa.); } //
Contact var email = protoss.imba@hushmail.com

——————————————————————————————-

Hei, olen 34-vuotias kundi ja etsin seurustelukumppania naisesta kolmenkympin molemmin puolin. Ikä ei ole kovin tärkeä. Kaipaan kumppania, jonka kanssa voin jakaa ainakin joitain nörttiharrastuksistani 🙂 Olen vartaloltani sopusuhtainen ja ulkonäöltäni (kaiketi? :D) katseenkestävä ja harrastan suht koht säännöllisesti liikuntaa. Minulla on kiero huumorintaju ja tykkään yllättää (ja järkyttää) kanssaihmisiäni :). Tykkään maailmanparantamisesta ja syvällisistä keskusteluista. Historia, filosofia ja toisinaan politiikkakin ovat mieluisia keskustelunaiheita. Niin, ja mainittakoon vielä, että minulla on akateeminen koulutus.

Erityinen mielenkiinnon kohteeni on Japani ja siihen liittyvät asiat. Katselen paljon animea ja luen mangaa. Pelaan myös silloin tällöin Go:ta ja Mahjongia, mieluiten livenä, kun pelaajia löytyy. Pelaan myös PC-/konsolipelejä aika kausiluonteisesti. Joskus intensiivisesti joka päivä, joskus sitten en pelaa pariin kuukauteen mitään. Toivon löytäväni samanhenkisen naisen, jonka kanssa voisin seurata sarjoja, pelailla pelejä, käydä tapahtumissa tai vaikka viettää romanttista iltaa kahdestaan. Olisi ihana tavata joku, joka on mieltynyt sci-fiin tai fantasiagenreen. Arvostan sitä, jos osaat arvostaa hyvin kerrottua tarinaa esitysmuodosta riippumatta. Seurustelusuhteessa olen valmis sitoutumaan ja vaikka perhettäkin perustamaan, kun oikea kumppani löytyy. Haaveenani on myös käydä kumppanin kanssa lomamatkalla Japanissa (ja miksei muuallakin).

Yhteydenotot: Demari2@gmail.com

——————————————————————————————

Olen 33v. miespuolinen ohjelmistokehittäjä Helsingistä. Uravalintani lisäksi nörttiyteeni kuuluvat scifi- ja fantasiakirjallisuus sekä tietokone- ja lautapelit. Olen luonteeltani vakaa ja rauhallinen sekä nörttimäisen vähäsanainen. Urheilun puolesta harrastan sählyä talvisin ja jalkapalloa kesäisin. Ulkomuodoltani olen suht pitkä (180cm) ja hoikka (67kg).

Etsin naispuolista, noin samanikäistä, seuraa pk-seudulta. Pitkän ajan tavoitteena on aikaa pidempi ja vakava parisuhde. Seurustelukumppanissa arvostan rehellisyyttä, iloisuuttaa ja valloittavia hymyjä. Nörttiyteen liittyen minulla ei ole muuta toivomusta kuin että en olisi yksin omani kanssa. Ajatukseni romanttisista treffeistä voisivat olla puoleltapäivin tapaaminen ja sämpylät puistossa. Kävely kesän tyhjentämässä kaupungissa elokuvateatterille. Elokuvan jälkeen ravintolaillalinen. Nörttiyttä en ottaisi mukaan romanttisille treffeille kuin korkeintaan elokuvan valinnassa. Arkipäivässä taas nörttiys on paikallaan. Pientä Skype-jutustelua pitkin päivää, suunnitellaan päivällinen ja sovitaan tapaaminen työ jälkeen. Yhdessä valmistetun aterian jälkeen voidaan katsoa sohvasta viimeisin Doctor Who jakso. -LookingForMyFortyTwo

Yhteydenotot: lookingformyfortytwo@gmail.com