Nämä ilmoitukset ovat osa Nörttityttöjen treffi-ilmoituksia. Alkuperäisen postauksen (jossa esitettyihin kysymyksiin osa on myös vastannut) näet täältä.

Tässä osassa nörttimiehet etsivät nörttinaista määrittelemättömältä alueelta.

——————————————————————————————————————————————————–

Terve olen pohjois-pohojanmaalta ja talostelen onnikka kissan kanssa, jonka kans kaipaamme jonkin sortin emäntään tänne. mulla on luki häiriö, joten enempi tai enempi sen takia kirjoitan sillen kuin mie puhun. Ikkää on melekein meikällä 37, pitkällä pinnalla ja rauhallisella luonteen kera.

mitä harrastuksiin tullee, niin tietokoneet uudet ja vanhat, pelailu (tietokone ja konsoli RPGeet), sarjikset ja mangat, animet, leffat ja koti teatterin virittelyy, fantasia kirjallisuuden lueskeluu, musan kuuntelu ja vapaan (ei piraatti) musan etsiminen webistä. Hyvä esimerkki sivu on flimbo hakusanalla: http://remix.kwed.org/index.php?search=flimbo valitse sieltä uusin flimbos quest biisii esimerkki musaksi josta mie pidän ja se on merkattu 09/02/14 Flimbos Quest (Pearly Gates mix) kirjotus hetkellä. toi on vaan yks esimerkki ja musa maku varsin laaja kuhan on vain kunnon melodia.

Etsisin sellasta viimestä nörttilyylii ittelleni ettei kavaha meikän suorapuheisuutta ja ettei ole allerginen kissalle, kuten kans pää asia ettei hän ole sakko liha ikänen ja maksimissaan noin 39v joka olis valamis asettummaan aloilleen jonnekkin josta hyvä lähtä ja palata takas harrastuksistaan.

Ensimmäiset tietokoneen kanssa käymiset on naapurin msx, perukoulu aikana linnun pönttö mac, amiga 500 ja c64.

Jos jottain jäi hampaan kolloon, kysäse pois vaan.

Yhteydenotot: a.e.moisainen@gmail.com

——————————————————————————————-

Tällänen pelaaja ettii pelikaveria tositarkoituksella pilke silmäkulmassa no käy myäs muut onko hymyssä suut.No jokatpuksessa täälänen härkä etii jotain no ota selvää mitä onko sulla soiva ikä no siis oko se peli si vapaa kuhan on huskaa tai jotain ei mulla oikein ollu onne tossa rkkaudessa no ole melkein 40V no siis tää peli on si kai vaikee tai haikee no josei taas löydy niin en voi mitään menen länteen itään no tai pohjoiseen pohjan poika etii melkein kaikki kelpaa no sii jos sun pituus on lähellä 177 no painon ei ole väliä. Mä si katon ja odotan jos ei löy ymmärän mut jos mut joku nappa niin yhessä lappa tai jotain sydänhakka no siis pelatta se kenttä si yhes tai erikseen ni olla si kavereita ei kuitata tai toruta no tää loru tai stoori ehkä sä sen ymmärät tai et. Se minkä tason nörtti mä on se si tulkintakysymys kutan se kuinka paljon mä sitä kaipaan tai siis jos se ei sula se sydän tai sit se ei kohtaa se kohde missä on se johde no siis ota selvää jos haluut no siis olen ehkä hiukan hupsu mulla voiolla pipossatupsu en oo mikään sportti en ihan van selanen perus ukko jolta puutu se joku. Ehota sä mitä tehään tai sit ota mut ystäväksi jos se muu ei kinnosta. Tää mun kaipuu haikuu ja raikuu no siis jos kässät hyvä jos et ei voi mitään mä on si mitätön no totudess yritän pysyä enkä väitä olevani joku hunks mut mulle kelpaa se mikä siltä löytyy no jos ei löydy niin ei.

Yhteydenotot: janneolavipohjola@hotmail.com

————————————————————————————————–

Moikka! 26-vuotias pojankoltiainen etsii suurta rakkautta joka tainnuttaa galactuksen tainnoksiin. Keräilen sarjakuvia,figuureja,leffoja. sarjakuva hahmoista suosikkeja ovat mm. Ultimate Hämähäkkimies, Batman, Superman, Kick-ass, Hellblazer, Hulk, Iron man. Leffojahan pystyy katsomaan päivässä vaikka kuinka monta mutta yksin se on kovin ankeaa. Seuraa hämislakanan alle kaivataan pulisemaan sarjakuvista ym populaari kulttuurista. Asustelen Turussa. Jonkun kanssa olisi upeaa ostaa punanaamiosta jotkut asut ja kesällä juoksennella ulkona taistelemassa ´´rikollisuutta´´ vastaan pilke silmäkulmassa. Luonteeltani olen kiltti,hellä,huumorintajuinen. Viestejä vaan tulemaan 🙂

Yhteydenotot: mortiis@jippii.fi

———————————————————————————————

Moi!

Olen pitkä, jopa hyvällä tavalla karhumaiseksi sanottu, hyvän huumorintajuon omaava ~40v sinkkumies. Normaalisti töissä käyvä, hyväsydämminen rakastettava iso ja vahva nörtti 😉

Työskentelen pienessä IT alan yrityksessä Tampereella ja pidän työstäni koska se mahdollistaa jatkuvan itsensä haastamisen ja kehittämisen, samanlaisia päiviä on aika vähän. Rakastan myös matkustamista, rahatilan ja ajan niin salliessa, mitä kyllä tapahtuu ikävä kyllä liian harvoin. Pidän myös kavereiden kanssa hengaamisesta, käynkin usein heidän kanssaan esim. syömässä, pubissa oluella, katsomassa standuppia, konserteissa, jne.. musiikki-innostuksen vuoksi harrastan myös omaksi huvikseni bassonsoittoa.

Olen yleensä aika hyvä järjestämään asioita ja tapahtumia, jonka ohessa pidän uuden asian luomisesta tai rakentamista, tai vanhan parantelusta. Ideoita riittää.. jos tarvitsen jotain, jota ei ole olemassa, teen sen itse. Organisointiluonne on ollut vahvana osana tekemisissäni aina, joten esim. Assemblyjen organistointiporukassa tunnen olevani kuin kala vedessä. Kyllä, Demoscene on vahvana minussa.

Kaiken menemisen vastapainoksi pidän myös kotona pysymisestä, kodin remppaamisesta, sisustamisesta (lol), ja tietenkin istun tietokoneen ääressä tekemässä “jotain” aina kun aikaa riittää, ellen sitten ole sohvalla pelaamassa konsolilla. MMORPG pelit ovat tietty aika koukuttavia mutta olen koittanut vähentää 😉 Pelaaminen on ollut minulle kova juttu aina 80-luvusta saakka. Parasta olisi tietenkin pelata yhdessä jotain mahtavaa co-op peliä.

Harmillisesti nykyään ei ole enää hirveästi ollut aikaa lukea kirjoja, mutta viime aikoina olen Westerosissa, Game of Thrones kirjasarjan juuri aloittaneena.

Lukeminen maistuu kunhan genre on fantasia/scifi/seikkailua… okei melkein kaikkea, mutta kaksi ensinmainittua on se juttu minulle. Sama pätee tietysti leffoissa ja tv-sarjoissa, niitä tulee ahmittua aika tavalla kotiteatterin turvin.

Kulinaristisesti olen yhtä avoin kuin musiikillisesti, kaikki menee. Ruuanlaitto on hauskaa, omia suosikkejani ovat thai, kiinalainen, pihvit, erilaiset keitot, pasta.

Etsin vakituista kumppania. Sinulta toivon hyvää huumorintajua, hyviä hermoja :), kykyä tehdä omia päätöksiä ja seistä niiden takana. Tietenkin toivon että jaat myös ainakin osan harrastuksistani ja esim. elokuvamaku kävisi yhteen. Olisi kivaa pelata samoja pelejä yhdessä, keräillä samoja asioita, rakentaa kaikkea kivaa yhdessä. Kotieläimiä minulla ei pölypalloja lukuunottamatta tällä hetkellä ole, mutta pidän sekä kissoista että koirista. Onpa minulla joskus ollut käärmekin.

Yhteydenotot: pancakes4morning@gmail.com

——————————————————————————————-

Hepskukkuu!

Tämmönen nörtinrökäle, joka lähinnä pelaa ja tekee pelejä kaipaisi sielunkumppania rinnalle raahustamaan. Nörttiyteni koostuu lähinnä kaikesta scifistä, josta parasta antia on ehdottomasti Babylon 5 ja SG-1. Tietenkin Star Wars on myös kova. Tällä hetkellä häiritsen ihmisiä kainuussa.

Sinussa kaipaisin peliharrastusta. Alustalla ei niinkään väliä, kunhan ymärrät jos minulla ei ole yhtään konsolia. Olethan 18 – 25 vuotias. Omalaatuinen pukeutumistyyli on myös plussaa. Varsinkin jos tyylinäsi on cyberpunk (uuh, ooh!). Voit olla mistä päin tahansa, kunhan kulkuyhteydet toimii 😀

Suhteet ovat mulle vielä suhteellisen uusi asia, joten kelpuutan niin perinteisen suhteen, kuin ihan vaan seksisuhteenkin. Kaveruuskin on pop.

Terveisin, Smögs

Yhteydenotot: smoge90@hotmail.com

——————————————————————————————-

Moro! INTJ-Nörttinä rakkauskirjeen kirjoittaminen on minulle lähes mahdotonta, joten joudut tyytymään analyyttisempään esittelyyn minusta ja haaveistani. Uskon, että ymmärrät kyllä.

Olen siis 36 vuoden ikään ehtinyt tamperelaismies. Nörtti olen ollut aivan pienestä pitäen, sillä innostuin tähtitieteestä jo esikouluikäisenä. Kaukoputken sain 8-vuotiaana ja tähtietiede on aina ollut minulle rakas harrastus. Onkin siis vähemmän yllättävää, että päädyin ensin fyysikoksi ja sitten vielä tietotekniikan yliopisto-opiskelijaksi. Toiset DI-paperit olisi tarkoitus ottaa ulos tänä keväänä. Sen jälkeen kenties jatko-opiskelemaan.

Vapaa-aikani kuluu myös hyvin nörttimäisissä harrastuksissa, etupäässä erilaisten pelien äärellä. Pidän erityisesti lautapeleistä, pöytäroolipeleistä ja PC:llä pelaamisesta. Kertoisin mielipeleistäni tarkemmin, mutta tilarajoitus. Luen toki myös paljon fantsua, scifiä ja tietokirjallisuutta ja kyseisten genrejen tv-sarjoja tulee seurattua sekä anime- että näytellyssä muodossa. Pyrin myös pitämään fyysisestä kunnostani huolta kuntosalilla, vaikka se onkin omalla tavallaan kuolettavan tylsää puurtamista. En panisi uutta kuntosalikaveria pahakseni. Rakastan eläimiä, vaikka omaa lemmikkiä ei olekaan.

Olen luonteeltani kiltti, vaatimaton, syvällinen ja lapsenmielinen. Arvostan kyseisiä ominaisuuksia suuresti myös muissa ihmisissä, mutta onneksi nuo ovat nörttipiireissä yleisiä. En ole juuri lainkaan uraorientoitunut, sillä vapaa-aika on minulle paljon tärkeämpää kuin raha. Rahalla ei oikein saa sellaisia asioita, mitkä olisivat merkittävän ajallisen uhrauksen arvoisia. Poliittisesti möllötän jossain vihervasemmistopiraatin kohdalla.

Minulla on kiva tiivis ystäväpiiri, mutta kaipaan rinnalleni vielä sitä erityistä ihmistä. Olisi mukavaa jakaa arkea jonkun kanssa, joka ymmärtää ajatusmaailmaani. Hakusessa on itseäni nuorempi nainen Tampereen seudulta tai jostain junanradan varrella sijaitsevasta kaupungista 250 kilometrin säteellä Tampereelta. Olen huomannut viihtyväni itseäni nuorempien ihmisten seurassa, sillä heillä on keskimäärin yleisemmin samantyyppinen ajatusmaailma kuin minulla. Sellainen liberaali, avomielinen ja nörttijutuista kiinnostunut. En muutenkaan osaa oikein identifioida itseäni vakavana aikuisena veronmaksajana.

Olen avoin monentyyppisille suhteille. En välttämättä ole valmis täydelliseen sitoutumiseen yhden ihmisen kanssa, sillä tarvitsen myös omaa rauhaa ja muita ihmisiä. Olen myös avoimien suhteiden ja polyisyyden kannattaja. Silti haluaisin, että olisi se yksi ihminen, jolle minä olisin se kaikista tärkein ja joka olisi sitä myös minulle. Pelattaisiin pelejä yhdessä, käytäisiin kävelyllä ja käperryttäis sohvalle katsomaan uusinta Doctor Who -jaksoa. Ja cuddlattais. Ja tunnettais sielunkumppanuutta.

Jos sinulla on samanlaisia haaveita ja kiinnostuksesi heräsi, niin ota yhteyttä! Jos tätä kautta löytyy uusi tuttava, pelikaveri, ystävä tai rakas, niin se olisi achievement unlocked.

Terveisin, Tähtitaivaan maalari

Yhteydenotot: goodnickstaken@gmail.com

——————————————————————————————-

Millainen nörtti olen?

Olen 24-vuotias taiteellinen mies.

NES on suurin rakkaustarinani, josta syystä olen Nintendo -fanimiehiä.

En kuitenkaan ole niin kova himopelaaja kuin annan ihmisten ymmärtää. Todellisuudessa seuraan enemmän pelimaailman uutisia ja luen alan lehtiä.

Millaista nörttiä haen?

En voisi seurustella itseäni nörtimmän naisen kanssa. Pelitietämys ja ymmärrys leffojen päälle on toki kovaa plussaa, mutta ihan himonörttispede ei sentään tarvitse olla. Maanläheinen nainen olisi hakusessa.

Mitä toivoisin seurustelusuhteelta nyt?

Olen aika kiireinen eläjä, joka vielä etsii itseään. Tällä ilmoituksella hakisin pelkästään virtuaalideittailua, tai ystävyyttä, en mitään sen syvällisempää suhdetta. Toki en pistä pahakseni jos juttu saattaa ajan myötä kehittyä vakavammaksi.

Haen syvällistä keskusteluseuraa 20-30 ikäisiltä fiksuilta naisilta. 😉

Millaiset olisivat romanttisimmat nörttitreffit?

Romanttisin nörttitreffit olisi viedä kumppani leffateatteriin, jossa elokuvan sijaan pelattaisiinkiin valkokankaalla yhdessä jotakin kumppanin suosikkipeliä ihan vain kaksistaan. Tämä olisi tietenkin täydellinen yllätys, joka paljastuisi siinä vaiheessa kun kumppanin suosikkibiisi alkaisi soimaan teatterissa täydella voluumilla. Minut ainakin tälläinen teko saisi ihan villiksi.

Millaisesta arjesta fantasioin?

Tavallisesta arjesta, jossa kumpikin antaa toiselle omaa tilaa tehdä omia juttujaan. Ne hiljaiset hetket yhdessä, jolloin vain ollaan, ovat erittäin tärkeitä. Ripustautujat pelottavat minut heti tiehensä.

Harrastan paljon kävelemistä ja heilun aika tavalla, joten kunto on hyvä olla kivassa jamassa, että jaksaa minun tahdissa pysyä.

Mitä muita asioita haluaisit paljastaa elämäntilanteestasi tai itsestäsi?

Olen opiskellut taidetta vuosikausia ja suunnittelen vaihtoon lähtemistä syksyllä vuodeksi. Siksi en etsi mitään läheistä suhdetta vaan enemmän ihan nettideittiä, jonka kanssa voisi heittää samoista mielenkiinnon kohteista läppää ja puhua rennosti ihan mistä vaan.

Yhteydenoto: ahonen12@gmail.com