Nämä ilmoitukset ovat osa Nörttityttöjen treffi-ilmoituksia. Alkuperäisen postauksen (jossa esitettyihin kysymyksiin osa on myös vastannut) näet täältä.

Tässä osassa nörttimiehet etsivät nörttinaista Länsi-Suomesta.

————————————————————————————————

Reilu kolmekymppinen nörttimies etsii nörttinaista; ajatustenvaihtoa, odottamattomia kohtaamisia, ystävyyttä, kanssatutkimusmatkailijaa maailman poluille, kauas kantavaa rakkauttakin.

Haluaisin matkata seurassasi mielikuvituksen reunoille oppainamme kirjastojen kortistot, museoiden näyttelyt, teatterin lavasteet, elokuvaprojektorin heijastukset, bittien virta ja noppien tanssi, sateen ropina, öinen tähtitaivas ja tuulen ääni puiden latvoissa. Juoda kaakaota keskiaikaisen raatihuoneen varjossa, etsiä Aladdinin taikalamppua itämaisesta basaarista, katsoa autiomaan keskellä Ozymandiaan, kuninkaiden kuninkaan, kiveen hakattuja kasvoja ja miettiä kaiken katoavaisuutta. Kävellä jokirannassa, istua puistossa, kokata jotain tosi hienoa tai polttaa pakastepizzan uuniin. Seurata toisten tarinoita, kertoa omaamme. Ihmetellä yhdessä, oppia toisiltamme, puhua ja kuunnella, ymmärtää ja tulla ymmärretyksi.

Olen tiedenörtti, pelinörtti, kirjanörtti, tietokonenörtti, sarjisnörtti, joskus jopa sporttinörtti, kaikkien ja ei minkään värin nörtti. En löydä nörttiyden syvintä olemusta yksittäisistä harrastuksista vaan ajattelen sitä tapana suhtautua maailmaan. Käsitteenä joka kuvaa sitä henkeä, joka ajoi Leonardon vangitsemaan näkynsä viimeisestä ehtoollisesta, ihmisruumiin rakenteesta ja lentokoneista muistikirjoihinsa renesanssiaikaan ja opetelemaan ninjataitoja mutanttikilpikonnana.gate

Avointa uteliaisuutta, rakkautta ideoihin ja tarinoihin, kysymystä “mitä jos”, erilaisuuden vaalimista, mestaruuden etsintää sen itsensä vuoksi. Jos löydämme yhteisiä nörttiharrastuksia niin kiva juttu, mutta yhtä lailla voisin opettella seurassasi vaikka pipojen neulomista tai lumilautailua, kunhan saat ne kuullostamaan riittävän nörteiltä jutuilta, toivottavasti mielesi on myös avoin.

Olen hoikka ja vaalea, hieman ujo ja aika kiva, hitaasti syttyvä mutta sitäkin lojaalimpi, ennemmän söpö kuin karskin komea. Asun Turussa, olen kerännyt enemmän akateemista koulutusta kuin kenellekään on hyväksi, nyt tutkin ja opetan ammatikseni.

Mutta se minusta, entä sinä? En tahdo kirjoittaa rooliasi tässä tarinassa ennalta omien kuvitelmieni mukaan. Siispä ojennan kynän sinulle uteliaana oppimaan, miten itse määrittelet itsesi, mikä sinulle on tärkeää, millaisena maailma sinulle näyttäytyy.

Uneksija aamun porteilla

Yhteydenotot: uneksija.porteilla@gmail.com

—————————————————————————————————

Tämä on niin hieno idea, että pakko heittää myös oma lusikka soppaan!

Eli kuka minä olen? Tamperelainen nuori mies, iältä 26. Lähtöisin savosta, joten murteen pelkääjät varokaa!!

Nörttinä en usko suuresti erottuvani massasta. Ei kai se ole paha asia? Nörttiyslistalle kuuluvat konsolit, pc, elokuvat ja sarjat. Erityisesti retropelaaminen on sydäntä lähellä. Jos vuorokaudessa olisi enemmän tunteja, käyttäisin ne mieluusti edellämainittujen parissa. Ja geokätköily se vasta kai nörttiä onkin 😀

Muista harrastuksista mainitsen salibandyn. Sen parissa meneekin helposti kymmenen tuntia viikkoon. Liikunta on yleisestikin minulle hyvin tärkeä asia.

Millaista nörttiä itselleni haen? Voit olla vähän nörtti tai paljon nörtti. Tärkeintä on, että saan jakaa oman nörttiyteni sekä kaiken muun sinun kanssa. Etsin ns. kakkospelaajaa, jonka kanssa voidaan olla nörttejä yhdessä meitä molempien kiinnostavien asioiden parissa.

Koska esimerkit sen tärkeänä asiana mainitsevat, etsin nimenomaan seurustelusuhdetta, mutta tietenkin ensimmäisenä haluan tutustua Sinuun hyvin. Ehkä emme tule olemaan vuosisadan rakkaustarina, mutta ainakin jonkunlainen pieni novelli.

Sisälläni asuu pieni romantikko. Varmasti joskus vien Sinut unelmatreffeillesi. Kunhan opin ensin tuntemaan Sinua. Ensimmäisillä treffeillä mentäisiin varmasti kliseisesti lasilliselle vähän tutustumaan, siitä vaikka elokuviin. Joo, en osaa järjestää kiinnostavia ensitreffejä tältä istumalta Sinua tuntematta!

Tuntuu siltä, että luen vaan esimerkkien listaa ja vastailen kysymyksiin. En ole hyvä tälläisessä 😀

Arjelta haluaisin sitä tunnetta, että on joku, jonka näkemistä odottaa kesken tylsän työpäivän. Sitä tunnetta, kun tietää, että kotona on joku jonka pääsee ottamaan kainaloon sohvalle ja katselemaan jotain yhteistä lempisarjaa (Supernatural, Walking dead, How I met your mother, Big nag theory) tai jonka kanssa jakaa pieniä ilon hetkiä lempipelien parissa(Metal Gear Solid, The legend of Zelda: Link to the past)

Oma elämäntilanteeni on valitettavasti tällä hetkellä melko hektinen. Käyn kolmivuorotyössä ja sen lisäksi treenejä on melkein päivittäin. Sinulle on tietenkin aina aikaa. Olet treenejä tärkempi. Aina.

Alueina Tampere, Pirkkala, Nokia, Ylöjärvi.

Ja joo, kirjoitan aina näin kirjakieltä. Elä anna sen säikäyttää 😀

Yhteydenotot: nerdboyprofile@gmail.com

————————————————————————————————-

Olen 30-vuotias nörtti, joka nörtteileen laidasta laitaan. Videopelit veivät mennessään kun aikoinaan sain Sega Megadriven. Luen paljon historiaa, scifiä ja muutakin fiktiota menee välillä. Sarjakuvat menevät muodossa jos toisessakin, mutta ehdottomat lempparit ovat Iron Man ja Punisher. Leffoja tulee vahdattua kotona ja teatterissa siihen tahtiin että uskallan väittää itseäni leffanörtiksi.

Haen naispuolista nörttiä, jonka kanssa voisi omat nörtteilyn kohteet ja tutustua myös toisen nörtteilyyn. Olisi hienoa myös jos löytyisi jokin yhteinen nörtteilyn lähde. Etsin lähes saman ikäistä seurustelukumppania, mutta ikä voi heittää vuodella tai kahdella suuntaan tai toiseen. Haen vakavamielistä seurustelusuhdetta ja olisi mukavaa jos seurustelukumppani sijaitsisi Tampereen- tai PKS-alueella.

Romanttisimmat nörttitreffit olisivat varmasti semmoiset missä paikka on koristeltu toisen nörtteilyn kohteen mukaan. Luonnollisesti tarjoiltava ruoka olisi mahdollisuuksien mukaan teemaan sopivaa ja olisin itse valmistanut tämän ruuan. Teemaan sopivaa ohjelmaa ei saisi myöskään unohtaa.

Arjelta haluan yksinkertaisia asioita, kuten esimerkiksi että pitkän päivän päätteeksi ei tarvitsisi tulla tyhjään kotiin, vaan voisi rojahtaa toisen kanssa sohvalle ja esimerkiksi vaihtaa päivän kuulumiset tai vaan halata toista ja unohtaa murheet.

– BBird

Yhteydenotot: bbird190@gmail.com

————————————————————————————————

Hei!

Etsin Turun seudulla asuskelevaa nörttityttöä. Ikähaarukaksi pistäisin 20-30, vaikkakin henkinen ikä merkitsee minulle enemmän. Toivoisin, että meillä olisi joitain yhteisiä kiinnostuksen kohteita ja että meillä olisi yhteistä makua videopelien ja kirjojen suhteen ainakin. Myös kamppailulajikiinnostuksen jakaminen olisi kivaa.

Olen 25 vuotias cis-mies. Tykkään nörtteillä videopeleistä, tietokoneista, matikasta ja Aikidosta. Myös kirjat, lautapelit, keräilykorttipelit ja politiikka/yhteiskunta kuuluvat nörtteilyn kohteisiini. Nörttiys merkitsee minulle asioihin syventymistä ihan vaan oman mielenkiinnon takia.

Rauhalliset, luontevat treffit, joihin kuuluu keskustelua jossain mukavassa paikassa, vaikka kotona tai hiljaisessa baarissa, ovat minun käsitys hyvistä treffeistä. Myös pelailu olisi kiva sisällyttää treffeihin jossain vaiheessa. Sohvalla tai sängyssä loikoilu olisi kiva tapa päättää treffit, tykkään läheisyydestä. Meidän yhteinen arki voisi koostua vaikka kirjojen lainailusta ja lukemisesta, pelailusta, netin selailemisesta ja sieltä löytyvien mielenkiintoisten asioiden jakamisesta ja ihan vaan arkipäiväisistä asioista juttelemisesta. Toivoisin vakavaa suhdetta, mutta muunkinlaiset suhteet käyvät.

Terveisin, Oldschool Triforce

Yhteydenotot: oldschooltriforce@gmail.com

————————————————————————————————–

Moi!

Olen 19 – vuotias nörttipoika, joka etsii omaan ikäluokkaansa, kuin myös vastakkaiseen sukupuoleen, kuuluvaa seuraa Varsinais-Suomen alueelta.

Nörttirintamalla vähän kaikkea on tullut kokeiltua ainakin kerran: Marvelin supersankarit, The Walking Dead, Star Wars, Star Trek, Doctor Who, Buffy/Angel, Game of Thrones& lista jatkuu! Toki on joitain aiheita, jotka eivät iske yhtä kovaa, kuin toiset. Animen/Mangan superfani en ole (vaikka Fullmetal Alchemist yksi lempisarjakuviani ikinä onkin) ja DC  hahmot eivät vertailussa pärjää Marvelille. En kuitenkaan tuomitse ketään sen perusteella mistä hän pitää vaan hyväksyn omistani eriävät mielipiteet. Jos kuitenkin minun läsnä ollessani vihjaatkin, että J. J. Abrams pelasti Star Trekin, niin leikit hengelläsi!

Kansanörttejä kohtaan ei ole suoranaisia vaatimuksia, mutta rakastan sitä, kun ihminen suhtautuu johonkin intohimoisesti ja on valmis tuomaan sen esille. Mikään ei olisi minusta yhtä mahtavaa kuin viettää tuntikausia kestäviä keskusteluja siitä kuka on Starfleetin paras kapteeni, loppuiko Battlestar Galactica tyydyttävästi, mitä Marvelin leffaversumissa pitäisi seuraavaksi tapahtua ja niin edelleen. Kaveripiiristäni kukaan ei jaa nörttiyötäni ja ajatus, että mahdollinen elämän kumppani jakaisi, on jalat alta vievä haave.

Mitään leimuavaa tosirakkautta ei tarvitse kuitenkaan heti löytyä vaan aloitetaan kaikessa rauhassa, tutustutaan ja katsotaan mihin kehittyy. Minulle ei ole lainkaan kokemusta pitemmistä parisuhteista, joten olisi mukavaa jos toinen osapuoli osaisi antaa anteeksi alun kömpelyydet ja ujoudet. Jos Qui-Gon Jinn kesti Jar Jar Binksiä kokonaisen elokuvan ajan, niin kyllä sinäkin kestät sen pari minuuttia mikä minulla menee rentoutumiseen ja itsevarmuuden löytämiseen.

Yhteydenottoja odotellessa. Live long and prosper!

Captain Picard

Yhteydenotot: captain_picard@outlook.com

—————————————————————————————————-

Hei rakkaani!

Olen etsinyt sinua ja odottanut sinulta viestiä jo jonkin aikaa ja tässä minä nyt olen. Vapaa 25-vuotias savuton ja täysraitis sinkkumies. Etsin elämääni nörttityttöä Turun seudulta tai miksei myös muualta Suomesta. Haluaisin mielelläni aloittaa kaverisuhteella ja selvittää löytyykö väliltämme yhteyttä. Mikäli jotain kipinää välillemme syttyy, niin voisimme yhdessä sunnitella yhteistä parisuhdettamme. Olisi valtavan hienoa, jos löytäisin oman Amyni ja sinä oman Sonicisi ja voisimme yhdessä kukistaa pahan tohtori Robotnikin tai etsiä kaaoskristalleja. Its up to us.

Autan mielelläni muita ihmisiä taitojeni mukaan tietokoneasioissa ja pyrin muutenkin olemaan teknisenä apuna monenlaisissa tilanteissa. Mikään ei ole sen mukavempaa, kuin pystyä olemaan avuksi ja saamaan toinen ilahtuneeksi.

Voisin kuvailla itseäni myös jokseenkin lapsekkaaksi, koska tykkään mm. pehmoleluista ja söpöilystä ^.^ Olen hieman ujohko ja hitaasti lämpeävä, mutta kiinnostavasta aiheesta, kuten tietotekniikasta ja peleistä voin keskustella helpostikin tuntemattoman kanssa hyvinkin kauan ja tutun kanssa vielä kauemmin. Ja mitä olen muilta kuullut minusta sanottavan, niin olen söpö, jääräpäinen ja säästäväinen.

Asiat, jotka kiinnostavat ovat kaikenlainen fantasia, tietotekniikka ja erityisesti videopelit. SonikkuMusiikkimakuni koostuu lähinnä metalli-, rock- ja melodisesta musiikista, mutta kuuntelen myös muunlaistakin musiikkia. Elokuviakin katselen silloin tällöin. Pääasiassa silloin, kun joku kiinnostava leffa on tullut teattereihin tai kun kotona iskee fiilis. En ole millään tasolla urheiluhullu. Urheilun seuraaminen on ikävystyttävän tylsää, joten harrastan sitä mieluummin itse kuin katson sohvalta.

Pöytäroolipelejä olisi kiva päästä joskus pelaamaan jonkun kanssa, vaikka perustietoni jäävätkin aiheesta Neverwinter Nightsiin ja Spoonyn Counter Monkeyhin. Lauta- ja korttipeli-illat ovat mukavaa ajanvietettä. Harmi vain, että peliseuraa ei yleensä ole saatavana.

Viihdyn kuitenkin hyvin kotona, mutta joskus kaipaisin vaihteluakin. Mieluummin matkustan vain harvakseltaan ja silloin kun matkustan, niin mielenkiintoisiin tapahtumiin. Kaksistaan voisi olla mukavempaa matkustellakin, kun ei oikein yksin uskalla/kiinnosta?

Minulle tosin riittää yksinkertainenkin elämä, joka sisältää paljon välittämistä. Istutaan koneella, pelataan pelejä, laitetaan ruokaa, keskustellaan, joskus harrastetaan kulttuuria tai viihdettä. Täydellistä olisi kiireettömyys. Se, että voimme jutella ja ihmetellä yhdessä syntyjä ja syviä.

Voisimme mennä yhdessä teelle, ruokailemaan tai vaikkapa johonkin mielenkiintoiseen tai arkiseen paikkaan pelimaailmojen ja internetin lisäksi. Olen yleensä innokas koittamaan kaikkea ainakin kerran.

Ihannenörttini olisi noin ikäiseni ja harrastaisi tai olisi kiinnostunut minulle tärkeistä asioista. Positiivinen elämänasenne kruunaisi kaiken.

Jos koit elämäntyylini, harrastukseni ja haaveeni kiinnostavilta, niin laita ihmeessä viestiä!

Toivoo,

-Sonikku

Yhteydenotot:sonikku4u@gmail.com

————————————————————————————————-

Hei

En etsi seuraa tositarkoituksella. Se saa kuulostamaan siltä, kuin olisi jo suunnitellut elämänsä ja tulevaisuutensa valmiiksi. Tai ehkä siltä, että suhde toteuttaa jonkin valmiin muotin. Etsin mielenkiintoista tuttavuutta ja haluaisin katsoa mitä tapahtuu kun löydän sellaisen.

Viihdyn hyvin läheisten ystävieni seurassa, mutta osaan arvostaa myös omaa aikaani. Kun olen itsekseni, saatan lukea kirjaa, tutkiskella uusia asioita, katsoa elokuvia tai pelata tietokoneella. Kun olen ystävieni seurassa, nautin heidän seurastaan. Vietän heidän kanssaan aikaa sen takia, että pidän heitä hyvinä tyyppeinä. Sillä mitä teemme, ei ole niin väliä. Parasta ehkä silti mitä voi tehdä ystävien kanssa on maata puistossa tai rannalla kesäpäivänä, kiireettömästi tekemättä mitään ja nauttia auringosta. Tai lähteä pariksi viikoksi kiertelemään ulkomaille ilman sen kummenpia suunnitelmia.

Toivoisin tapaavani ihmisen joka omaa elämäniloa. Sellaisen ihmisen kanssa voisin kuvitella lukkiutuvani viikonlopuksi neljän seinän sisään, rakentaen olohuoneen sohvasta linnakkeen ja pelaten tietokoneella aamusta iltaan, välillä pelaten kps:ää siitä, kumman vuoro käydä kaupasta lisää roskaruokaa. Ehkä myös harkita maanantain soittamista sairaslomaksi, jotta viikonloppu saisi jatkua vielä yhden päivän. Tai löytää lehdestä ilmoituksen keikasta, näyttelystä, ravintolasta tai tapahtumasta, ja lähteä sinne tunnin varoajalla, unohtaen samalla huomaamatta kaikki päivän työasiat ja kiireet. Ehkä kääriytyä saman peiton alle ja lueskella omia kirjojamme juoden teetä, iloiten siitä, että sisällä on lämmin kun ulkona pakkasta. Tai lähteä sinne ulkomaille kiertelemään. Kokata hyviä ruokia. Oppia uusia asioita. Kenties vain tavata kahvilassa ja käydä mielenkiintoisen keskustelun.

Ihmiset etsivät kaltaisiaan. Toivoisin tapaavani ihmisen joka omaa omat mielipiteensä ja osaa samalla olla avarakatseinen muiden ajatuksille. Elämän ei mielestäni myöskään tulisi olla taistelu ja jokaisen tulee löytää omat polkunsa. Pidän yleensä ihmisistä jotka osaavat tehdä radikaalejakin ratkaisuja ja ovat valmiita uurastamaan niiden vuoksi, jos uskoo niiden kantavan onnellisempaan elämään.

Lopuksi vielä lyhyt checklist: Pidän auringosta, luonnosta, matkustelusta, tietokoneestani, kasvisruuasta, ystävistäni, vapauden tunteesta. En välitä televisiosta, urheilusta, politiikasta, talvesta, ikävistä tyypeistä.

Iguaani ~30v, mies, kiinnostunut vastakkaisesta sukupuolesta, Pirkanmaan alue

Yhteydenotot: iwantiguana@gmail.com

—————————————————————————————————-

18v nuori mies huutelee täältä Etelä-Pohjanmaan suunnalta. Rento, mukava, aluksi hieman ujo mutta ei kauaa. Videopelit, fantasia- ja scifisarjat kuten Game of Thrones ja Doctor Who lähellä sydäntä. Hyvin aktiivinen tietokoneen ja muun elektroniikan käyttäjä, arjessa sekä opiskeluelämässä, opiskelen tällä hetkellä ICT-asentajaksi. Eri conitapahtumissa käyn myös, lähinnä kavereita tapaamaan ja hienoja cosseja ihailemaan. Ehkä tulevaisuudessa cossaan itsekin. Samanhenkistä ihmistä etsimässä mahd. lähialueelta, mutta kaukojutut ovat myös ok.

Ottakaa yhteyttä, jos yhtään kiinnosti!

Yhteydenotot: Lipzukka@windowslive.com

—————————————————————————————————-

Hei sinä.

Olen jo jonkin aikaa etsiskellyt kumppania, mutta samanhenkisen ihmisen löytäminen onkin ollut astetta vaikeampaa. En sitten tiedä mitä vastakkainen sukupuoli lopulta hakee, mutta tämä kauan toitotettu kiltti ja kunnollinen mies ei vain tunnu kelpaavan. Tosin on minussa niitä muitakin puolia täällä syvemmällä.

Nörttiys minulle on enemmän sitä että on kiinnostunut jostain asiasta niin suurella innolla että muut eivät sitä oikein voi ymmärtää. Jos mennään englannin termeihin, niin olen tosiaan enemmän geek kuin nerd. Ulkopuolisesti olen aika normaali 28v mies, joka hakee naispuolista nörttiä, toivottavasti pidemmäksi aikaa. 174cm jos jollekin pituus on ongelma. Ikä jota haen& noh jossain siinä 20-35. Kuitenkin me kaikki nörtit olemme jollain tasolla jääneet sinne sopivaan soppeen että ikä nyt ei niin iso kysymys ole.

Nörttiyden puolella olen enemmän peleistä kiinnostunut, oli se sitten lautapelit, PC-pelit tai roolipelit. Myös figupelejä harrastan ja kaikki pikkunäpertely on hauskaa. Sinänsä anime ja manga menee, vaikken enää sitä oikein katsokkaan. Ehkä saat taas senkin kipinän sytytettyä minussa.

Kun sitten se joku löytyy, niin sitä pitää oppia tasapainoilemaan oman ja yhteisen ajan kanssa. Minulla on kavereita, niin täällä lähellä kuin netinkin puolella, joiden kanssa myös mielelläni vietän aikaa, sinua unohtamatta. Olisi kiva jos voisimme pelailla jotain lautiksia ja katsella leffoja/sarjoja, käpertyä kainalokkain ja vain olla. Olen mielestäni ihan hyvä juttelija, jos sieltä toiselta puolelta tulee sopivaa vastakaikua.

Ja romanttisimmat nörttitreffit? Itseä ei haittaa ihan normaalitkaan treffit, mutta jos unelmoida saa niin ateria keskiaikaistunnelmissa, sopivan koreissa asuissa sekä tanssit, josta lähtisimme kävelemään kuutamon alle. Ehkä kaappaisin sinut kainalooni, katsoen syvälle silmiisi ja& noh ei kaikkea pidä heti paljastaa. 😉

Mutta takaisin todellisuuteen. Asun siis Porin tietämillä ja sanotaanko että akselilla Pori-Tampere-Turku on vielä melko turvallista miettiä suhteita. En ole poissulkenut sitä että joskus muuttaisin pois Porista koska rehellisesti sanoen en ole hirveän innostunut tästä paikasta, vaikka täällä kavereita onkin.

Tällä hetkellä olen töissä insinöörinä ja joudun/saan matkustaa ympäri maailmaa, ihan siis varoitukseksi. Joillekin parin viikon reissuni saattavat olla liikaa, mutta minusta on vain sitä kivempaa odottaa sitten sitä jälleennäkemisen riemua. *virn*

Azureth

Yhteydenotot: azureth@suomi24.fi

—————————————————————————————————-

Olen 22-vuotias “laiha(hko)-poika(mies)-nörtti”, melko tyypillinen(?) sosiaalisesti hieman pelkäävä nörtti, joka yrittää päästä peloistaan eroon ja syleillä maailmaa – ja ehkä sinua. Luulen, ja toivon, olevani hauska ja tunteellinen nörtti. Pyrin olemaan mahdollisimman avoin, mutta täytyy myöntää, etten siinä aina onnistu.

En ole aina pitänyt itseäni nörttinä. Luulin, että on normaalia ja jopa suotavaa olla kiinnostunut aidosti asioista, joista pitää. Miksi olen nörtti vain koska pelit, fantasia, avaruus ja monet muut asiat saavat silmäni loistamaan?

Myöhemmin olen saanut tietää, että nörttiyteni käy ilmi kaikissa intoni kohteissa. Niin urheilun, luonnon, musiikin, kirjoittamisen kuin tieteenkin parissa tekemiseni on nörttimäistä. Saatan innostua ja hankkia tietoa lyhyessä ajassa valtavia määriä, olla hyvin intensiivisesti aiheessa kiinni, kunnes se lopulta mahdollisesti jää hieman taka-alalle. Silti kaikki mihin olen nörttiyteni voimalla ryhtynyt, on jättänyt minuun jälkensä ja muistonsa, ja osaan en ikinä kyllästy. Samalla tavoin voin myös hyvässä tapauksessa innostua ihmisestä unohtamatta häntä koskaan.

Perinteisen nörttiyteni ydintä ovat videopelit (PC-pelaaminen on ominta aluettani, ja konsolilla pelailen mielelläni hyvässä seurassa.), fantasia ja scifi sekä suuri kiinnostus tieteisiin. Lisäksi lauta- ja roolipelit sekä TV ja elokuvat kiinnostavat, enkä karsasta mitään nörttiyden osa-aluetta.

Minulle seura on usein tärkeämpää kuin se, miten aikaa yhdessä vietetään. Totta kai on ihanaa, jos voi tehdä asioita, joita rakastaa rakastamiensa ihmisten kanssa. Yhdessä nörtteily voi olla aivan upeaa, mutta olen valmis myös tekemään miltei mitä tahansa, jos seura on hyvää ja tunnelma mukavaa. Voin maata kotona koko päivän tai lähteä seikkailemaan maailman ääriin. Kaikkea on hyvä ainakin kokeilla.

Kaipaan elämääni ihmistä, läheisyyttä, rakkautta. Kaikki yhteydenotot ovat tervetulleita. Seurustelu on kivaa, seksi on kivaa, ystävät ovat kivoja. Ota yhteyttä, jos mikä tahansa mainituista, yhdessä tai yksin, kiinnostaa. Ketään en halua hylätä liioilla rajauksilla, mutta seurustelu ja seksi ovat luontevinta suurin piirtein ikäiseni tytön kanssa.

Asun Turussa, mutta elinpiirini kuuluvat myös Tampere ja Helsinki. Myös muualla Suomessa, tai jopa ulkomailla, voin tavata ihmisiä, mikäli liikun alueella, tai saan siihen hyvän syyn.

-Pöllö Hugo 4:sta (pöllöt on kivoja ja Hugo on kiva)

Yhteydenotot: muistamerkki@gmail.com

——————————————————————————————-

Live long and prosper! Tai ihan vaa moro! Mä olen Jm, sua nyt en tunne ollenkaan enkä osaa kuvitella miltä näytät mutta siitä mitä olet(nörtti) niin se on jo hyvä alku tietää. Ehkä saans elvennystä siihen jos tähän vastataan.

Koitan kertoa suurpiirteittäin niin hyvin kun pystyn. Olisi siistiä tehdä tä paperille ja skannata se niin olisi vähän merkittävämpi, menkööt nyt.

Olen 24vuotias mies nörtti, voisin sanoa että olen scifi- ja teknologia nörtti. Tiede, tulevaisuus ja keksinnöt kiinnostavat ja niitä koitan seurata ja pysyä ajantajulla. Nörttiys on minun mielestä hyve, se kertoo tiedonhalusta. Nörtti suuntia on laidasta laitaan mutta pohja on aina sama. Uuden oppiminen ja omaksuminen. Itsensä kehittäminen.

Haen sellaista divaanisohvalle tv:n eteen seuralais nörttitytteliä jokseemin 20+ iästä omaan ikään asti ja vähän päälle. Ominaisuuksilta on hyvä jos pelien päälle ymmärrät ja scifin. olkoot sitten isoja AAA-julkaisuja tai indeiä-osastoa. Pääasia että yhdessä oisi hauska pelailla ja puhella. Mitä toivoisin suhteelta? Tämä on vaikea kysymys koska ei tiedä ikinä mihin suuntaan se lähtee, seurustelua tässä haen, friendzonet ovat perseestä jos sellaselle joutuu.

Romanttisimmat treffit, haha. Ööh, jokseekin avaruus scifi miehenä olisi paikka ehdottomasti enterprise aluksen ruokailutila. Paikalla ei ole oikeastaan väliä jos seura on oikea, itse kokattu illallinen ja mukavaa katsottavaa olisi hyvä.

Kolmivuoro duunarina niin arki olisi sitä että kumpikin käy töissä ja himassa vaihdetaan päivän kuulumiset sanat, se olisi aika arjen pyöritystä huomioiden toinen pienillä asioilla ja ajan pyhittämistä toiselle. Välillä mukava olisi käydä vaikka ulkona syömässä tai kiertelemässä kaupungilla.

Itse ko tääl poris asustelen niin vois ny tästä 40km säteeltä sellanen mukava plikka löytyä(potentiaali ainakin on jos joku jaksoi tähän asti lukea)

Tosiaan mitä muuta itsestäni, lyhyt letti, ei partaa ja silmälasit, olen musiikilta hardstyle lajin ystävä. En nyt mikään silavafantti ulkomoudoilta ole.

Alkaa olemaan itsellä ne pää kantoon ja sekaisin takana. Ei sellasta enään jaksa. Kai tuossa nyt se nörttipuoli vähän avautu? Katsotaan mitä vastausta tulee vai tuleeko ollenkaan =)

Yhteydenotot: jarimatti.manninen@gmail.com

——————————————————————————————-

Hei nörttitytöt/naiset! Tässä olisi 35-vuotias miesnörtti Turusta joka hakee samanhenkistä seuraa. Ammatiltani olen matematiikan opettaja, ja usein töissä huomaan kuuntelevani oppilaiden keskusteluja peleistä (vastustaen kiusausta osallistua), jotka ovat suurin intohimoni retroilun (vinyylit, konsolit, tietokoneet), ruoanlaiton ja Arsenalin ohessa. Henkinen ikäni on selvästi fyysistä alempi, tai ainakin siltä tuntuu kun tarkastelen ikäisteni touhuja.

Haen n. 28-38 vuotiasta nörttinaista Turun seudulta tai lähikunnista deittailun ja elämänkumppanuuden hengessä. Koulutustaustaltasi olet ammattikorkeakoulun tai yliopiston käynyt, tai niissä vielä opiskeleva. Arvostan älykkyyttä ja keskusteluja joita voidaan käydä mistä tahansa aiheesta. Pidät pelaamisesta tai ainakin ymmärrät minun pelaamistani (ei huolta, pääsin WoW-heroiinista irti jo v. 2008!). Pääasia kuitenkin on, että olet intohimoinen jonkun harrastuksen tai asian suhteen. Et tupakoi etkä ole rapajuoppo. Itse en viihdy enää baareissa enkä juo ollenkaan alkoholia, mutta kyseessä ei ole eettinen valinta vaan lähinnä terveyden sanelema. Jos perjantaina pelatessasi humahtaa punkkupullo antaa mennä vaan, minä kokkaan jotain purtavaa oheen.

Viihdyn kotona ja kirppareita kiertämässä, ja raskaan työpäivän jälkeen parasta on pelaaminen tai tv-sarjan/elokuvan katselu. Arvostat myös itse ihan rauhallista arkea ja sitä, ettei joka ilta ja viikonloppu ole valmiiksi ohjelmoitu kuukausia eteenpäin. Toivon, että tunnet itsesi jo sen verran hyvin, että tiedät mistä pidät ja mistä et, kuten minäkin. On asioita joista en jousta ja tämä on ok sinulle. En muutu sinua varten enkä vaadi sinulta myöskään vastaavaa.

Matkustelen satunnaisesti, ja mieleenpainuvimpia kohteita ovat Lontoo ja New York. Jonain päivänä haluan vielä käydä Tokiossa. Ehkäpä sinun kanssa?

– Deckard

Yhteydenotot: maasneotek78@gmail.com

——————————————————————————————-

32-vuotias luotettava, mukavaksi sanottu, yliopiston suorittanut, tupakoimaton, töissä käyvä mies etsii seurakseen mukavaa naista Turun seudulta. Mielelläni löytäisin pitkäaikaisen vakavan suhteen, mutta olen kiinnostunut myös muusta yhteisestä ajanvietosta varsinkin arki-iltaisin ja viikonloppuisin. Olen lyhyempien sähköpostikeskustelujen ja nopeamman tapaamisen kannattaja, ja joka tapauksessa en ole etsimässä pelkkää kirjoitteluseuraa. Ehdoin tahdoin en pyri profiloitumaan nörtiksi, mutta en sitä peittelekään että tietotekniikka ja ohjelmointi kiinnostavat myös työn ulkopuolella, tai että DVD-hyllyssäni on kaikkien Star Trek -sarjojen kaikki kaudet. Nämä ovat tietysti aika satunnaisia ja stereotyyppisiä tiedonpalasia, eivätkä kerro minusta ihmisenä juuri mitään. Muita kiinnostuksenkohteitani ovat mm. elokuvat ja kirjat sekä vieraat kielet. Luonteeltani olen rauhallinen, ja viihdyn paremmin kotona kuin vaikka yökerhossa. Yksin kotona olemisen sijaan teen kuitenkin mielelläni jotakin sosiaalisempaa, kuten lähden juttelemaan ihmisten kanssa, kun siihen on tilaisuus. Joka illaksi en kuitenkaan kaipaa elämääni erityistä ja ihmeellistä järjestettyä ohjelmaa. Sinun kanssasi haluaisin viettää iltoja kotisohvalla, kävelyllä tai vaikka elokuvissa. Myös konserteissa ja teatterissa olisi mukava käydä yhdessä joskus. Etsin kumppaniksi ensisijaisesti ihmistä. Jos olet ihminen, ja satut olemaan myös nörtti, niin se on oikein hyvä asia, muttei vaatimus. Toivoisin sinun olevan noin 23-32 vuoden ikäinen. Arvostan järkeviä moraalikäsityksiä ja korkeakoulutusta. Ainoa ehdoton vaatimus on kuitenkin luotettavuus: pitää voida luottaa siihen mitä toinen sanoo. Jos kiinnostuit yhtään, niin laita sähköpostia ja tutustutaan!

Yhteydenotot: l81l81l81@gmail.com

——————————————————————————————-

Etsin fiksua, keskustelutaitoista ja avarakatseista naista kumppaniksi tai ystäväksi. Olen yliopistossa opiskeleva 32-vuotias mies. Luonteeltani olen rauhallinen, kärsivällinen, utelias, pohdiskeleva ja jossain määrin ujo. En ole bilettäjätyyppiä. En polta, juon joskus lasillisen tai kaksi viiniä ystävien seurassa. Pidän kokkailusta ja leipomisesta. Useimmiten kokkailen perusruokia, joskus innostun kulinaristisiin kokeiluihin. Perinteinen käsitys nörtistä on luultavasti tietokoneen ääressä istuva silmälasipäinen heiveröinen ja huonoryhtinen mies joka tietää kaiken ohjelmoinnista tai tietokoneista. Sovin tähän kuvaukseen vain silmälasien osalta, käytän sujuvasti tietokoneita mutta ohjelmointi ei voisi vähempää kiinnostaa. Tietokoneiden sijaan intohimoni on kirjallisuus. Pidän eniten filosofiasta, klassikoista, fantasiasta ja scifistä. Sarjakuvat, teatteri, tango ja taidenäyttelyt ovat myös lähellä sydäntäni. Viihdyn hyvin yksin, mutta arvostan myös kiinnostavia keskusteluja. En ole ulkonäkökeskeinen. Huumorintajuani kuvaavia sanoja ovat ironia, parodia ja sarkasmi. Lasten hankinta ei kuulu suunnitelmiini. Arvostan naisessa ajatuksia, luotettavuutta, hellyyttä, yhteisiä kiinnostuksen kohteita ja huumorintajun sekä arvojen samansuuntaisuutta. Toivottavasti asut Pirkanmaalla tai Uudellamaalla. Treffeillä voisimme esim. keskustella intohimoisesti kahdestaan järven rannalla tapahtuvan iltakävelyn aikana unohtaen täysin ajankulun ja havahtua todellisuuteen vasta auringon laskettua, tanssia kahdestaan tangoa, laittaa ruokaa yhdessä tai viettää elokuvailtaa kahdestaan. Arjessa tärkeintä on molemminpuolinen kunnioitus ja rehellisyys. Yhteinen ajanvietto esim. kulttuuritapahtumissa tai kotona asioista keskustellen. Näiden lisäksi molemmilla pitää olla sopivasti omaa aikaa. Jos tunnistat sitaatin “Uskon, että täydelliset treffit ovat sellaiset, joita seuraavat monet täydelliset treffit aina aikojen loppuun asti.” olet suurella todennäköisyydellä naispuolinen vastineeni. T. Sokrates

Yhteydenotot: sokrates81@suomi24.fi

——————————————————————————————-

24-vuotias mies etsii Turun seudulta kaikenlaisia ihmisiä oman elämän lisukkeeksi. Olen rehellinen, suora, omalaatuinen, toisaalta herkkä ja toisaalta en. Rauhallinen ripauksella hassuttelua ja spontaaniutta. Mielestäni hyvä kuuntelija, olkapääksikin kuvattu. Haussa on enemmän kuin pintapuolisia tuttavuuksia, joiden kanssa harrastaa ja vain olla, jakaa ajatuksia ja elämää. Ulkonäkösi ei ole minulle tärkeä vaikka arvostankin ihmisten omia tyylejä massamuodin sijasta. Keskustelun lisäksi voisimme _tehdä_ jotain yhdessä, esimerkiksi keilata, mennä pitkälle kävelylle, kokata, heitellä liitokiekkoa, katsoa Star Trekkia tai kenties jotakin toista sarjaa, jota emme molemmat inhoa tai mikä sitten fiilikseen sopiikin. Pyydän rehellisyyttä jakamissamme elämän hetkissä. Aika on liian arvokasta pelleilyyn ja leikkimiseen, uskon kaikkien syvempien ihmissuhteiden hyötyvän tästä. Nörtiksi minua on useamman kerran nimitelty(kehuttu?) vaikken mitään stereotyyppistä obsessiivisesti harrastakaan. Tiettyjä ominaisuuksia kuitenkin on; kaverin kanssa laivan hytissä juomisen sijasta mietimme kuinka korkealle tehokkuudeltaan sataprosenttinen nosturi saisi nostettua kaljatölkin sen sisältämällä energialla. Nauran usein ainoana matikanopettajan vitseille. Käytän aivan liikaa aikaa kaiken enemmän tai vähemmän teknisen tavaran taustatutkimukseen ennen sen ostamista. Mieltymyksiin kuuluu Sherlock, Star Trek ja Star Wars, Salaiset kansiot, ajoittaiset videopelituokiot, tanssipelit ja muiden mielipiteistä lähes piittaamaton olemus. Ajattelutapani on varsin analysoiva, olisi mahtavaa jos pystyisit tasapainottamaan(tai hyödyntämään) tätä puolta minussa. Viihdyn myös lukien, juosten, tanssien ja vaihtelevien kamppailulajien parissa. Mikäli kemiaa löytyy, ystävyys on kuin valaiseva soihtu, joka näyttää tietä pidemmälle, oli se sitten makuuhuoneeseen tai yhteiseen horisonttiin. Elämän kokonaisuuden täydentävän naisen kanssa olisi mahtavaa käydä pitkillä kävelyillä, puhua kaikesta mahdollisesta ja ajatella maailman menoa. Välillä käpertyä yhteen ja olla ajattelematta yhtään mitään. Viettää hetkiä toisen seurassa arjessa, saunaillassa, tähystellä tähdenlentoja ja halailla, makoilla niityllä ja laskea lampaita… Sinulla saisi olla myös omia puuhastelun kohteita, nörtähtäviä tai ei, jotta molemmilla säilyy hengitystila. Olisi mukava, jos sinulla on tai olisit halukas etsimään jotakin urheilulllista aktiviteettia itsellesi, mielestäni se on tärkeää elämänhallinnan kannalta. Laukaise pelottomasti kirjallinen tiedusteluluotain suuntaani jos kiinnostuit ~Pohtiva nalle

Yhteydenotot: pohtivanalle@gmail.com

—————————————————————————————–
Minä olen kohta 28 vuotias mies. Rautamies ehkä jopa. Tamperelainen olen aina ollut, ja olen varmaan jatkossakin. Mistäpä sitä etukäteen tietäisi. Mielestäni paras paikka, jossa viihdynkin suuren osan ajastani, on Tampere Hacklab. Siellä rakennan vaikka mitä vimpaimia ja vekottimia. Ennen minulla ei ollut kovinkaan paljon kavereita, mutta tämä hakkeriyhteisö on sen asian korjannut. Harmillista vain on se, että rekisterimme noin sadasta jäsenestä naispuolisia on vain jotain kolme. Paja on kuitenkin kaikille avoin, että vähän pitää mainostaa että sellainenkin paikka on olemassa, ja sinne saa tulla tutustumaan: www.5w.fi Robotit ovat minun juttuni. Suunnittelen ja rakennan robotteja, ja myöskin vähän keräilen joitain lelurobotteja. Viime aikoina olen myös jonkun verran työstänyt puusta kaikenlaista kivaa. Oikeastaan aina kun Hacklabille saadaan jokin uusi työkalu, saatan hyvinkin innostua tutkimaan mitä kaikkea sillä voi tehdä. Joskus jaksan tekemistäni vekottimista tehdä videoitakin: http://youtu.be/-_U4bv96FvI Olisi todella mukava tavata 20-30 vuotias naishenkilö, joka olisi kenties itsekin ns. maker-henkinen, ehkä kädentaitojakin omaava luova otus. Tai jotenkin muuten omalla tavallaan intohimoinen yksilö. Joku, jonka kanssa voisi rakentaa asioita ja/tai yhteistä elämää.

Yhteydenotot: machinespirit@suomi24.fi

——————————————————————————————

Hei, Täällä kumppaniaan etsii 26-vuotias mies Tampereelta. Kaipailen seuraa alle 30-vuotiaista nörttinaisista Tampereen/Pirkanmaan suunnalta. Omakohtaiseen nörttiyden ytimessä elämiseeni kuuluu tällä hetkellä vakituinen työ ohjelmistosuunnittelijana sekä vapaa-ajan harrasteina (tieto)kirjallisuus, laatusarjat, anime, elokuvat ja sekalainen tietokoneisiin liittyvä säätäminen. Jossain prioriteettijonon keskivaiheilla on myös tavoite valmistua DI:ksi lähitulevaisuudessa. Kirjakasat ja tietokoneet hallitsevat tällä hetkellä fyysistä elintilaani, mutta maailmankatsomuksellisesti olen hyvin avoin sekä loma-aikoina matkailen mahdollisuuksien mukaan. Luonteeltani olen jokseenkin introvertti ja vietän suurimman osan ajastani joko tietokoneen äärellä uppoutuneena johonkin populäärikulttuurin alalajiin tai syventyen mielenkiintoiseen kirjaan, joka useimmiten käsittelee jotakin historiallista aikakautta tai tapahtumaa. Tästä johdannaisena on todettava, että aikaa tai kiinnostusta anniskeluravintoloiden kiertämiseen ei juurikaan ole eli alkoholia kuluu rajallisesti. En myöskään tupakoi. Ulkopuolisen silmin elän siis varmaan melko tylsää ja turvallista oravanpyörää, mutta itse koen elämäni rikkaaksi ja antoisaksi. Tulevalta kumppaniltani odotan huumorintajua sekä sarkasmin ymmärrystä. Toivottavasti olet myös jokseenkin yleissivistynyt ja aikaasi seuraava, jotta jutun juurta löytyy samalta aallonpituudelta. Tulen toki toimeen kaikenlaisten ihmisten kanssa, mutta yhteiset kiinnostuksen aiheet ovat aina hyvästä. Ulkonäöllä ei oikeastaan ole juurikaan väliä, kunhan käyt suihkussa ja olet oma itsesi. Toivottavasti et ole kovin pitkä, koska olen itse aika pienikokoinen (172cm ja leveyssuunnassa vähän päälle 70kg). Yhteisiä aktiviteetteja voisivat olla esimerkiksi elokuvat (teatterissa) tai vaikkapa paritanssit. Olen hyvin avoin ehdotuksille, koska itse en käy juuri missään jos kirjastoa, töitä ja yliopistoa ei lasketa. Luonnossa tosin liikun aktiivisesti ja mielelläni partiotaustastani johtuen. Tällä hakemuksella yritän toki avartaa kokemusmaailmaani eli jos tiedät jotain mieltäräjäyttävää (ei kemiallista) tekemistä, niin lähden mielelläni mukaan. Ota yhteyttä ja tutustukaamme, ehkä yllätyt positiivisesti.

Yhteydenotot: yksianonyymikontaktimailithx@gmail.com