Nämä ilmoitukset ovat osa Nörttityttöjen treffi-ilmoituksia. Alkuperäisen postauksen (jossa esitettyihin kysymyksiin osa on myös vastannut) näet täältä.

Tässä postauksessa nörttimiehet etsivät nörttinaista Keski-Suomesta.
—————————————————————————————-

Hei!

Olen reilu parikymppinen mies Jyväskylästä ja voisi sanoa, että olen avarage nörtti.

Huumorintajuinen, tupakkaa en polta ja olen ehkä kiltein mies mitä löytyy, tottakai myös hieman tempperamenttia löytyy(joka liittyy yleensä urheiluun).

Harrastuksiini kuuluu punttisalilla käynti, jalkapallon peluu ja seuraaminen, että en ihan perusnörtti ole, vaikka sangen outo olenkin.

Rakastan elokuvia ja olen elokuvanörtti niin sanotusti, läjä elokuvia löytyy kaapeista ja SG-1 kaikki tuotantokaudet. Kerran kaverin kaa tsiigattiin LOTR extended edition putkeen ja selvittiin noin 12 tunnissa siitä. Lempileffoihin kuuluu mm. Tarantinon pätkät, James Cameronin tuotanto ennen Avataria, Paluu tulevaisuuten trilogia. Teemme myös lyhytelokuvia kavereiden kanssa, joka yleensä ajautuu cämp huumoriksi ja puiseksi näyttelyksi.

Omaan myös kiinnostuksen supersankareita ja hyviä animaatioita/animeja kohtaan. Justice League, DBZ, Batman ja mitä näitä kaikkia löytyykään.

Pelejä kun yleensä pelaan niihin kuuluu urheilupelit ja Fallout pelit. Post apokalyptinen maailma on kiehtova ja Fallout on siitä loistava, kuten myös Youtubessa seuraamani minisarja Fallout: Nuka Break.

Eli summasummarum melko komeahko 170/171cm(riippuen miten pystyssä hiukset on) nuori mies etsii mukavan näköistä, huumorintajuista tyttöä vierelleen kylmiksi talvi-illoiksi ja kuumiksi kesäaamuiksi, jakamaan elämän ilot ja murheet. Mieluiten Keski-Suomesta ja Jyväskylän suunnilta olisi ideaalein vaihtoehto.

Nörttiset tytöt ohtakee yhteyttä!

Yhteydenotot: muffe1990@gmail.com

——————————————————————————————-

No tervehdys vaan hyvä lukija!

En ehkä ole se perinteinen silmälasipäinen hintelä koodia työkseen vääntävä ja Star Trek sisäpiirivitseille naurava nörtin stereotypia. Oikeastaan olen sen mielikuvan lähes täydellinen vastakohta: Asun maalla pienessä omassa talossa, minulla on elämää myös tietokoneiden ulkopuolella ja ammattini on niinkin perinteinen kuin kyläseppä. Siis ihan oikeasti, leipäni revin hakkaamalla kuumaa rautaa. Saattaa kuulostaa että mikäs ihmeen nörtti se tämmöinen oikein on mutta elä vielä ala hätäilemään, kyllä se sieltä tulee kun jaksaa seuraavan kappaleen lukea.

Syy minkä takia alalle hakeuduin on suuri kiinnostus Sci-Fi:ä, fantasiaa ja etenkin historiaa kohtaan. Joku voi huomata, että olipas hieno kypärä tuossa Taru sormusten herrassa. Jos minulle tulee samanlainen hetki niin saatan mennä pajalle, takoa vastaavanlaisen ja todeta, että niinpäs onkin. Miekkaa ja magiaa tulee ruudun lisäksi harrastettua miniatyyrien ja MtG:n välityksellä. Varsinkin jälkimmäinen on ollut kuviossa mukana lapsuudesta asti.

Rehellinen kun olen niin luetellaan nyt sitten niitä vähän vähemmän nörttejä asioita vaikka huonostihan tässä pian käy. Aloitetaan kaikista pahimmalla: Asun maalla, en käytä sanaa syrjässä vaan pikemminkin rauhassa. Minussa myös asuu aika tiiviisti vanhan kansan ihminen. Tykkään liikkua luonnossa, käydä kalastamassa, etsin hirviporukkaa ja teen itse polttopuut metsästä asti. Sen kummemmasta ei siis kuitenkaan ole kyse.

Ja että mitä varten minä tätä viestiä tässä kirjoittelen? Kyllähän se elämänkumppani tässä olisi hakusessa kun muuten kaikki asiat alkaa olla juuri niin kuin pitää. Hyvin tärkeää olisi se, että aika kuluu yhdessä ja yhteistä tekemistä riittää. Voi kun olisi joku jonka kanssa lähteä kauniina kesäiltana järvelle soutelemaan, kylpeä itse rakennetussa savusaunassa tai sitten pelata keskellä yötä Dead Spacea yhdessä kakka jäykkänä ja kilpailla kumpi maalaa hienomman örkkisoturi-figun. Enkä minä pahan sitäkään pitäisi että joku olisi kainalossa sitä Game of Thronesin uusinta jaksoa katsomassa. Ulkonäölle en juurikaan vaatimuksia aseta, kunhan jokainen raaja on suunnilleen omalla paikallaan. Tämä ei tarkoita sitä, että olisin epätoivoinen vaan sitä, että osaan kyllä nähdä ihmisessä muutakin kuin pelkän naaman. Myöskään mitään kotiapulaista en etsi, kyllä minä itse ruuat osaan laittaa ja tuvan siivota, mutta avusta en toki kieltäydy.

Jos nyt joku tänne asti on jaksanut kahlata niin laitetaan nyt ne perustiedot vielä tänne loppuun kun ne kuitenkin kiinnostaa. Ikää muistaakseni 25v, pituutta vajaat 170cm ja ruumiinrakenne työtä tehnyt. Lemmikkejä löytyy Jalmari-kissa ja parta. Kämmenet on mustat sekä koppuraiset ja naama kaukana huippumalleista, mutta voi kai semmoisesta joku tykätäkin! Molemmista saa kuvan kun kysyy. -Kyläseppä-

Ps. Anteeksi jos on typoja tuossa tekstissä. Näyttönä on tällä hetkellä televisio ja kaikki näyttää aika sumealta ja oikoluku on siis vaikeaa.

Yhteydenotot: lokomo100b@gmail.com

——————————————————————————————-

Olen sekä “nerd” (nörtti?) että “geek” (hyypiö?) eli tykkään fysiikasta ja minulla on siitä filosofian maisterin tutkinto (nörtti?) ja fanitan Tähtien sotaa ja minulla on Marvelin Tähtien sota -sarjakuvakirjoja (hyypiö?). Enpä minä tosin yleensä noita termejä paljon käytä. Olen 30-vuotias (cis-)miehenalku, jolla on optimistinen näkemys tulevaisuudesta. Ehkä joku voisi jopa sanoa minua teknologiauskovaiseksi, koska uskon/luulen/tiedän, että teknologia tulee parantamaan (ja on toki jo parantanutkin) ihmisten elinoloja. Esimerkiksi vettähän maailmassa on riittävästi, mutta harmillisesti vain noin prosentin verran siitä on juomakelpoisessa muodossa. Jos merivettä osattaisiin desalinoida (poistaa suola) edullisesti (energiatehokkaasti), niin samalla ratkeaisi moni ongelma maailmassa: kulkutaudit vähenisivät, maanviljely helpottuisi ja nälänhätä helpottaisi. Olen kai melko kiltti (naispuolinen ystävä sanoi maailman kilteimmäksi tyypiksi), mitä se sitten ikinä tarkoittaakaan. Tällä hetkellä puuhastelen kryptovaluuttalouhinnan parissa eli laitan ihmisten tietokoneet tekemään rahaa. Kuulostaako erittäin laittomalta toiminnalta? Ehkä minä olenkin pahis ja lainsuojaton? 😉prof2

Haen ensisuudelmaa. Haen kaikkien aikojen ensimmäistä suudelmaani kiltiltä ja rauhalliselta naiselta, joka ei pidä koko ajatusta täysin yököttävänä ja joka ymmärtää rajani. Olen torjuva heteroromanttinen aseksuaali (katso Wikipedia) eli en halua harrastaa seksiä kenenkään kanssa. <rautalanka>Olen myös neitsyt.</rautalanka> Mitäh? Ei ensisuudelmaa noin vanhana? Jep, ei ensisuudelmaa näin nuorena. Joillakin se elämä on vain mennyt näin, että ei ole kertynyt kokemuksia intiimitilanteista. Minua kiusattiin peruskoulussa ja koin olevani jotenkin erilainen kuin muut, kun magneetin tavoin vedin kiusaajia puoleeni enkä oikein ymmärtänyt ihmisiä. Viime vuonna kävin hakemassa Asperger-diagnoosin, jota olin kymmenisen vuotta odotellutkin. Aspergerin syndrooma on autismin lievä muoto. Esimerkiksi kykyprofiili on monilla asperger-ihmisillä “epätasainen”. Asperger-ihminen saattaa hallita tietokoneen käytön, ydinfysiikan ja monenlaista nippelitietoa vaikkapa suosikkielokuvaan liittyen, mutta henkilö ei tiedä, miten saada ensisuudelma. Asperger-ihmisten näkökulmasta neurotyypilliset (ei-autistiset) ihmiset voivat olla yhtälailla kykyprofiilisesti epätasaisia: neurotyypillinen saattaa osata hallita monenlaiset sosiaaliset tilanteet ja osaa jopa harrastaa seksiä toisen ihmisen kanssa, mutta derivointi ja integrointi ja ydinfysiikan perusteet saattavat tuottaa vaikeuksia…

Asun Keski-Suomessa enkä juurikaan matkustele eli olisi kiva tavata Keski-Suomessa.

Hygiena on tärkeä osa elämää. Itse harjaan hampaat tyypillisesti kolme kertaa vuorokaudessa ja käytän myös kieliputsaria, hammastikkuja ja suuvettä. Eihän sitä koskaan tiedä, milloin saa ensisuudelman…

Rakkaudella, sheldon.

Yhteydenotot: asexyhenri@gmail.com

——————————————————————————————-

En etsi ehkä kaikkein nörtimpää osapuolta. Enemmänkin semmoista, joka on kiinnostunut silloin tällöin pelaileman Coop-pelejä (kuten LEGOt, Castle Crashers yms yms.) esim. iltaisin. Ei ole tarkoitus että parisuhteessa molemmat istuvat illat koneellansa, vaan tahdon jotain muutakin. Oli se sitten kutituskilpailua tai leffojen/telkun katsomista. Pelipuolelta itse tykkään pelailla Dota 2, Minecraft, räiskintöjä (kuten L4D2, BL2 yms).

Itse olen 30vuotias setämies Jyväskylästä, josta myöskin tahtoisin sen toisen puoliskon löytyvän. Omaan kieron ja sarkastisen huumorintajun sekä tilannekomiikka on välillä niin huonoa, että jälkeenpäin ihmettelee, miksi se nauratti niin paljon. Pyrin kaikesta huolimatta olemaan kohtelias ja huomaavainen. Osaan ajatella asioita myös muidenkin näkökulmasta. En juo enkä polta (en kuitenkaan ole absolutisti). Ulkonäöltäni olen ihan tavallisen näköinen mies. Joskus kivannäköiseksi kehuttu, jolla on normaali/hoikka vartalo.

Minulla on myös yksi kissa, joten kissoista pitäminen on “veri kuud” juttu. Muita hyviä ominaisuuksia arvostan toisessa ovat (tietysti) huumorintaju ja semmoista kiltteyttä muita kohtaan. Muutenkin semmoinen tavallinen naisihminen on jo hyvä juttu. Ikähaarukka voisi olla 25-31.

TL;DR: Haussa semmoinen kiva tavallinen naisihminen, toivottavasti pitemmäksikin aikaa. Jyväskylästä. Jos ei löydy, niin no worries.

Yhteydenotot: sliuhuparta@gmail.com

——————————————————————————————

Olen 24-vuotias yliopistossa opiskeleva mies Jyväskylästä. Elän yksiössä käyden päättymätöntä taistelua sen tilanpuutetta vastaan. Luonteeltani olen rauhallinen ja kärsivällinen, pitkäjänteisyys on ollut hyödyksi sekä nörttiharrastuksissani että muussa elämässä. Rakastan pelejä, viihdyttäviä b-elokuvia sekä oikeasti hyviä elokuvia, vanhoja scifi- ja fantasiakirjoja ja historiaa. Saatan ajoittain olla kiinnostunut tuskallisen monista muistakin asioista, mutta vaikka kuinka haluaisin omistautua sille kaikelle, se ei valitettavasti ole mahdollista ajankäytöllisistä syistä. Nörttiys on minulle ennen kaikkea loputonta mielenkiintoa, uteliaisuutta ja avoimuutta mielenkiintoisen oloisia asioita kohtaan, omistautumista kiinnostuksenkohteilleen ja intoilua itselleen tärkeistä harrastuksista. Nörttikumppaniksi haen noin 20-30-vuotiasta naista, joka pitää omista kiinnostuksenkohteistaan keskustelusta, on kärsivällinen, rehellinen ja ottaa elämän rauhallisesti. En tahtoisi rajoittaa kiinnostavien ihmisten tapaamista maantieteellisistä syistä, mutta realistisesti kasvokkain tapaaminen onnistuu Keski-Suomen alueella ja mahdollisesti pääkaupunkiseudun tuntumassa. Yhdessä puuhailtavien nörttiasioiden suhteen parasta olisi tehdä jotain, mistä molemmat ovat kiinnostuneita ja jonka toinen tai parhaassa tapauksessa molemmat kokevat juuri omaksi jutukseen. Totta kai myös nimeomaan toiselle tärkeisiin asioihin on mukavaa tutustua, vaikka ei itse olisi siitä lähtökohtaisisti innostunut. Itse en voi puhua kuin omasta puolestani, eli aktiviteetteihin joista nauttisin kuuluvat yhdessä pelaaminen ja elokuvien katselu, divareissa, kaupoissa ja kirppareille käyminen etsien jotain kiinnostavaa ja huomaten siellä, että on olemassa elokuva, kirja, sarjakuva tai peli joka on pakko saada osaksi elämäänsä vaikka siitä ei olisi vielä hetki sitten tiennyt mitään. Hakemani parisuhteen lopullisen muodon suhteen olen avoin kaikille mahdollisille kehitykuluille. Se mitä loppujen lopuksi tulee tapahtumaan jää nähtäväksi, vaikka tietysti toivon molempien osapuolten löytävän suhteesta onnellisuutta. Pidän rauhallisesta arjesta ja unelmatilanne parisuhteessa olisi se, että molemmat eläisivät yhdessä omaa elämäänsä. Oma tila on minulle tärkeää ja kunnioitan myös muiden ihmisten tarvetta siihen. Pääasia olisi se, että molemmat voivat aina palata toistensa luokse, luottaa toisiinsa ja löytää yhdessä uusia asioita jotka yhdistävät.

Yhteydenotot: pjohhi@gmail.com

——————————————————————————————-

Olen 40-vuotias mies, joka näyttää ikäistään nuoremmalta. Olen lähinnä vapaa-ajallani nörtti. Etsin naista. Pari- ja ihmissuhdetilanteeni on tällainen: Minulla on yksi friend with benefits -tyttö ja meistä kumpikin saa tapailla muitakin. Kyseessä on siis avoin suhde ja poly-suhde. Pyrkimyksenäni on tutustua avoimin mielin mahdollisimman monenlaisiin kiinnostaviin naisiin ja sitten vaan katsoa, että mitä meidän välillemme kehittyy: seksisuhde, parisuhde vai jotain siltä väliltä vai jotain aivan muuta. Olen tällä tavalla polyamorinen ja avosuhteilija: Haluan parisuhteeni olevan avoin suhde, eli osapuolet saavat harrastaa seksiä muidenkin kanssa ja ihan hyvin voisin alkaa parisuhteeseenkin sellaisen naisen kanssa, jolla olisi minun lisäksi muidenkin ihmisten kanssa pari-, seksi- yms. suhteita. Itse en vielä ole täysin varma, että osaanko ihan oikeasti olla rakastunut kahteen tai useampaan naiseen yhtä aikaa, mutta ainakaan en halua elää sellaisessa tilanteessa, jossa seksin harrastaminen on sallittua vain yhden naisen kanssa. Olen harrastanut erilaisia nörttejä juttuja 1990-luvun puolivälistä saakka ja olen tehnyt sen lähes pelkästään GNU/Linux-pohjaisissa käyttöjärjestelmäympäristöissä. Viimeaikoina olen eniten nörtännyt Android-laitteiden kanssa, joita minulla on jo kolme: yksi tabletti, yksi puhletti ja yksi älypuhelin. Lisäksi olen hankkinut niille Bluetooth-laitteita. Lisäksi pelaan jonkin verran lautapeliä nimeltä Go. Surffaan paljon WWW:ssä ja käytän sosiaalista mediaa. Vuosien saatossa on tullut harrastettua mm. tällaisia nörttejä juttuja tietokoneilla ja muutenkin: Olen opetellut GNU/Linuxia ja kaikkea siihen liittyvää. Olen tehnyt WWW-sivuja ja kerännyt WWW-linkkejä. Olen tehnyt shelliskriptejä. Olen opetellut dokumenttien tuottamista TeX-pohjaisilla ohjelmistoilla (varsinkin LaTeXilla) ja kevytmerkkauskielillä. Olen opiskellut japanin kieltä. Olen lukenut mangaa ja katsonut animea. Olen lukenut paljon Wikipediaa ja editoinutkin sitä jonkin verran. Minulla on ollut keräilyharrastuksia ja on vieläkin. Vähemmän nörtteihin harrastuksiini kuuluvat ainakin pyöräily, musiikinkuuntelu ja lukeminen. Ja vähän kaikenlainen Japaniin liittyvä kiinnostaa minua yhä. Elämänkatsomukseltani olen ateisti ja skeptikko, mutta olen löytänyt henkisyyttä Eckhart Tollen ja Marcus Aureliuksen ajatuksiin perehtymällä. Olen aloitellut Zen-meditaatiota. Olen elämäntavoiltani niin vegaani kuin mahdollista. Nörttiys tarkoittaa minulle melkein samaa kuin hakkerius, mutta nörttiydessä on mukana sellainen epäsosiaalisuuden aspekti, ettei nörtteilyltä tahdo riittää aikaa sosiaalisena olemiseen muiden ihmisten kanssa, ei ainakaan IRL:ssä. Hakkeri on minun mielestäni sellainen ihminen, joka käyttää innokkaasti tietokoneita ja niiden ohjelmistoja ja ottaa niistä kaiken mahdollisen tehon ja ilon irti ja keksii niille uusia ja parempia käyttötapoja, mutta myös kaikenlaisia ATK:n ulkopuolisiakin asioita voi tehdä hakkerimentaliteetilla, jopa siivoustyötä.

Yhteydenotot: kaide73@yahoo.com

————————————————————————————–
Olen 22-vuotias mies Tampereelta, ja pidän tietokone- ja konsolipeleistä, ja varsinkin fantasia/sci-fi kirjoista. Olen kuitenkin aina pitänyt lukemisesta muutenkin ja olen sen suhteen melko kaikkiruokainen. Enkä myöskään pelkästään pelaa pelejä, vaan myös katson kilpapelaamista eli esportseja. Erityisesti Starcraftia ja toivonkin että löytyisi joka jakaisi tämän “rakkauden” 🙂 Siinä olisi “nörttiaktiviteetti” jonka haluaisin jakaa. Starcraftin kautta olen löytänyt myös Korean ja Korean kielen, jonka opiskelusta on tullut eräänlainen harrastus. Arki josta haaveilen on sellainen, jossa päivän päätteeksi voisi käpertyä sohvalle toisen kanssa katsomaan vaikka Game of Thronesia, tai pelaamaan jotain peliä. Kahdestaan kävelyt olisivat myös mukavia päivän päätteeksi. Se mitä toivoisin sinulta, joka harkitset viestin lähettämistä olisi että ikäsi olisi suurinpiirtein sama kuin minun ikäni. Olen absolutisti, mutta en vaadi sinulta samaa. Arvostaisin myös jos tosiaan tuntisit Starcraftin, mutta mikään vaatimus yhteydenottoa varten se ei ole. Se olisi pelkästään plussaa kuten myös se, jos tunnistat mistä sähköpostini ja “nimimerkkini” tulee. Olen kyllä aivan järkyttävän huono kirjoittamaan tällaisia juttuja, mutta jospa tästä joku nyt jotain tolkkua saisi! 😀 Eipä tarvi ihmetellä miksi harjoittelupaikan saanti on ollut vaikeaa kun tämä itsensä mainostaminen on näin vaikeaa. Paras tapa tutustua minuun on keskustelun kautta, joten rohkeasti vaan yhteyttä ottamaan! – Yooruce Willis

Yhteydenotot: yoorucewilliss@gmail.com